Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.

Join the forum, it's quick and easy

Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.
Adore Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Završi priču - 2

+13
Točkica
.ShiningStar.
Unique Yeah
RedOne♥
Pupii ^^
carmen
LilMan
Doll.
Muffin.
*Just Smile*
Princess.
Hannek ♥
Animal.
17 posters

Stranica 5 / 13. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Završi priču - 2 - Page 5 Empty Re: Završi priču - 2

Postaj by Princess. čet ruj 23, 2010 5:45 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

Broj postova : 15751

[Vrh] Go down

Postaj by Hannek ♥ čet ruj 23, 2010 7:44 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna
Hannek ♥
Hannek ♥
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 1539

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* čet ruj 23, 2010 7:55 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

Broj postova : 5326

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. čet ruj 23, 2010 8:03 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* čet ruj 23, 2010 8:04 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. čet ruj 23, 2010 8:05 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* čet ruj 23, 2010 8:08 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Unique Yeah pet ruj 24, 2010 12:24 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam
Unique Yeah
Unique Yeah
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 1725

http://www.admincentar.net

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. pet ruj 24, 2010 4:16 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by LilMan pet ruj 24, 2010 5:05 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i
LilMan
LilMan
Wannabe
Wannabe

Broj postova : 344

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. pet ruj 24, 2010 5:07 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by LilMan pet ruj 24, 2010 5:08 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi
LilMan
LilMan
Wannabe
Wannabe

Broj postova : 344

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. pet ruj 24, 2010 5:10 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* sub ruj 25, 2010 7:48 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. sub ruj 25, 2010 7:49 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* sub ruj 25, 2010 7:55 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. sub ruj 25, 2010 7:58 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* sub ruj 25, 2010 8:07 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. sub ruj 25, 2010 8:08 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* sub ruj 25, 2010 8:09 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. sub ruj 25, 2010 8:13 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* sub ruj 25, 2010 8:17 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i ja
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. sub ruj 25, 2010 8:18 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i ja samo
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* sub ruj 25, 2010 8:23 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i ja samo jedem
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. sub ruj 25, 2010 8:24 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama boje suncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i na tigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicama plave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora sa vibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako sere meso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojeg napaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa je vibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromno kao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga sam umorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i ja samo jedem ko
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 13. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

[Vrh]