Završi priču - 2
+13
Točkica
.ShiningStar.
Unique Yeah
RedOne♥
Pupii ^^
carmen
LilMan
Doll.
Muffin.
*Just Smile*
Princess.
Hannek ♥
Animal.
17 posters
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Fiesta forever! :) :: Igre! ^_^
Stranica 7 / 13.
Stranica 7 / 13. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Završi priču - 2
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva
PasalacquaGirl- Newbie
- Broj postova : 95
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i
Malo smo si perverznii. haha
Malo smo si perverznii. haha
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja
malo puno.xD. ona prošla je bila pristojnija.:P
malo puno.xD. ona prošla je bila pristojnija.:P
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem
Pristojno nije kul.. haha
Pristojno nije kul.. haha
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon
*Just Smile*- Moderator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što
Princess.- Administrator
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na
Princess.- Administrator
Stranica 7 / 13. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Fiesta forever! :) :: Igre! ^_^
Stranica 7 / 13.