Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.

Join the forum, it's quick and easy

Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.
Adore Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Završi priču - 2

+13
Točkica
.ShiningStar.
Unique Yeah
RedOne♥
Pupii ^^
carmen
LilMan
Doll.
Muffin.
*Just Smile*
Princess.
Hannek ♥
Animal.
17 posters

Stranica 8 / 13. Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Završi priču - 2 - Page 8 Empty Re: Završi priču - 2

Postaj by *Just Smile* ned ruj 26, 2010 9:42 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

Broj postova : 5326

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 11:12 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

Broj postova : 15751

[Vrh] Go down

Postaj by Hannek ♥ ned ruj 26, 2010 11:13 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun
Hannek ♥
Hannek ♥
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 1539

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 11:15 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* ned ruj 26, 2010 11:24 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 11:29 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* ned ruj 26, 2010 11:31 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i

-ajm fuuuj-xD
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Animal. ned ruj 26, 2010 11:36 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih
Animal.
Animal.
Administrator
Administrator

Broj postova : 3425

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 11:38 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma

OMG! hahaha
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* ned ruj 26, 2010 11:45 am

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 12:06 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* ned ruj 26, 2010 12:10 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Točkica ned ruj 26, 2010 12:11 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio
Točkica
Točkica
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 8307

http://tocaforever.blog.hr

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 12:17 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Točkica ned ruj 26, 2010 12:32 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i
Točkica
Točkica
Drama Queen
Drama Queen

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 1:39 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Animal. ned ruj 26, 2010 2:51 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio
Animal.
Animal.
Administrator
Administrator

Broj postova : 3425

[Vrh] Go down

Postaj by Točkica ned ruj 26, 2010 2:58 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da
Točkica
Točkica
Drama Queen
Drama Queen

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 2:59 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da sam
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Točkica ned ruj 26, 2010 3:00 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da sam morala
Točkica
Točkica
Drama Queen
Drama Queen

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 3:01 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da sam morala otići
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Točkica ned ruj 26, 2010 3:02 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da sam morala otići u
Točkica
Točkica
Drama Queen
Drama Queen

[Vrh] Go down

Postaj by *Just Smile* ned ruj 26, 2010 5:51 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da sam morala otići u WC
*Just Smile*
*Just Smile*
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. ned ruj 26, 2010 6:25 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da sam morala otići u WC i
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Točkica ned ruj 26, 2010 6:32 pm

Danas sam jela govna koja smrde i jako mirišu po dupetu sa gačama bojesuncokreta i vode iz pimpeka velikog zeca koji drka na šargarepu i natigra koji štrika rozu čizmu lavu za gay paradu u Rusiji sa šljokicamaplave i crvene majice pune šarenih sokova i drekeca od štakora savibratorom koji vibrira ko pahuljice koje gledaju Madonnu kako seremeso od medvjeda koji pisa po krevetu u ponoć i gleda Biebera kojegnapaljuju manekeni koji gledaju pastetu od miseva i krokodila pa jevibrator zaglavio u rupi mojeg dragog psa Flokija koji ima dupe ogromnokao kišobran iako je krava gladna ko ja navečer poslije treninga samumorna i jedem smrdljivi sir koji želi izaći iz mene uz glasno i jasamo jedem ko manijak koji nije ubio tvoju tetu koja ima love ko Obamapa jede najskuplji kruh i pije smrdljivu pivu koja se pokvarila zbog previše kondoma veličine XXXL i još me naguzi tako da vrištim od zadovoljstva dok me totalno jako jebe i ja stenjem ko kurva nakon što svršim na njegov jezik pun krvi od menge i usranih kondoma dok je on bio gol i onako prdnio da sam morala otići u WC i pogledati
Točkica
Točkica
Drama Queen
Drama Queen

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 8 / 13. Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next