Prijedlozi i rasprave
+80
.Prince
sexyxx
LostSoul
teamo♥
SteelSingle
Little Monster^^
.BarbieBitch.
-Mitchie
SmileIt.
MirandaFan™
Amélie
Phalange.
Lu.
tinchica
BadGirl_Lucy
Fun girl...♥
VanillaKismet
Primrose
Who's that?!
Snickers^^
Nightmare
Angie ^^
Destroying Angel
Angel From Hell
.Cherrie.
Katarina Cullen
Gazija
♥Maite♥Genesis♥
Unique Yeah
RedOne♥
SpeciaŁ One
trick-trick
Rinna ^^
EmiLy
Anamarija
.BoKa. ♥ ^^
Pupii ^^
Honest Smile (:
ninna
LilMan
-*0nA l00dacXa AleX*-
PaperღHearts
Sara
the runaways
Iva Tinkivinki
VolimOsmehTvoj{F}
Cloud Razor
`.:sweety:.`
Loud.
*Autumn Rain*
Gypsy
Muffin.
Princess.
Classy
Hannek ♥
Natsumi-chan
Daky
samy
Lady Cullen
Psychadelia
*|Pain of love|*
Lost_in_Stereo
llili
Alice Cullen
XxlolipopxX
Phyre Q.
Miaa15
Ivonnii
llauryca
Allegra
Animal.
CitizenQueen
Kaća
Electra.
Točkica
Nina ♥
*Just Smile*
P.De.Muerte
Pahuljica
Doll.
84 posters
Stranica 34 / 41.
Stranica 34 / 41. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Re: Prijedlozi i rasprave
Izvinite stvarno zbog ovoga, ali baš sam bila ljuta.. :L
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Razumijem, razumijem. Nemoj se obazirati na takve budale. Nema pametnijeg posla pa filozofira i iskaljuje se na drugim ljudima što je nadrkan... Eh kad bi se ja iskaljivala na ljudima zbog svojih problema vlastita mater bi me odbacila. Šta ćeš, neki ljudi nisu učeni kulturi i samokontroli.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Da, dugo nisi bila ovdje i bilo bi dobro da se vratiš nekom lijepom gestom, ali, kaj da ti velim.Daky je napisao/la:Nisam dugo bila ovde, ovo nije način da se vratim, izvinite, ali moram.
Moj predlog je da odavde napokon UKLONITE ovu SPODOBU Hrvoja iliti Slavoljuba. Ili kako god, uopšte nije bitno. Hrvoje, ti nemaš pravo da vređaš nekog na osnovu izgleda. Po tvojim porukama se vidi da si neki očajan dečko bez života i prijatelja, a pritom si još i ružan, u to sam poprilično sigurna. Sve sam trpela ali kad sam videla ono za Teu i za kilograme dopizdio si. Toliko si retardiran da me ne čudi to što si no lifer, nije ni čudo, pa ko bi tebe takvog trpeo? I koliko vidim, vratio si se pod novim nickom jer su te banovali ili šta već..? Ili ste ti i Hrvoje dve različite umobolne osobe?...
Molim te da ovo ne odgovaraš ništa jer mi ideš na ku#ac. Hvala
Izvinite, znam da ovo ne treba da šaljem ali MORAM.
Tvoj prijedlog nikako nije osnovan, jer očito je da ne pratiš situaciju (niti datume!) postova, niti moje kolumne, jel'? To što ti ne pratiš situaciju na forumu ne daje ti pravo da me besramno vrijeđaš na osnovi izgleda, ponašanja i socijalnog života. Ja sam retardiran? Da sam baš i najredardiranija osoba na svijetu, to ti ne daje pravo na vrijeđanje. Nisi imala za lektiru "Svatko je jedinstven!", jel'? Nije bitno, drago mi je da te mogu nečemu podučiti. Lijepo je kad mlađi uči starijega. Nije li? Vidim da ne znaš ni osnove rada foruma, a navljaš se. Vratio sam se pod novim nickom? Kada uđeš na moj profil, možeš vidjeti ID istoga, gore, u adress baru. On je, od početka, isti, jel'?
Da ne odgovorim? Ja sam ti odgovorio zato što ne želim svađu, nego ti želim ispričati svoju stranu priče, koja je dakako kompetentnija od tvoje iz više razloga. Nisi ti kriva što ne pratiš forum, naprotiv, no bilo bi OK da se malo više informiraš! Cheers! :)
Da, ovo ti stvarno ne treba, no to je drugi par cipela.Daky je napisao/la:Ovo mi stvarno ne treba, ali ok...
Upravo sam i videla da imaš 13 godina što dokazuje tvoje retardirano ponašanje. To što ne znaš normalno da razgovaraš takođe opravdava tvoju reputaciju koja je MINUS 16. Svaka čast onima koji su ti je dodelili. Tvoji postovi ne odražavaju inteligenciju nego očaj. Mani se toga i ne budi jadan. Od kad si ovde vidim da se forum sveo na raspravu sa tobom. Ban ti ne gine, ne znam zašto te već nisu banovali i zašto te trpe. omb
Imam 13 godina, da, i jako mi je drago zbog toga. Ja jako volim svoje godine i svoje ponašanje, odnosno moj način pristupa, i on odgovara i meni, a velikom većinom i drugima. To što si ti gledala postove od siječnja ove godine tvoj je problem. Mislim, nisam smio ni tada to raditi, jel', no ipak je razlika. Moji postovi niti ne moraju odražavati ikakvu inteligenciju, ipak je ovo teen forum (hint: zabava) a ne neki općeniti forum tipa forum.hr, jel'? Što je najbolje od svega, na takvom forumu ne bi bilo ovakvih kao ti, nego bih na svoje komentare dobijao iste takve, konstruktivne. Zašto me podržavaju, ne znam ni ja. Možda što sam bio čovjek pa napisao sve lijepo u kolumni, dok si ti ovdje, neljudski, napisala prijedlog za moj ban. :)
Nema problema, jel'? Mislim, znam da ne govoriš meni, ali u slučaju da nisi quotala nikoga, post se odnosi na sve pa ja mogu reći da prihvaćam ispriku! :)Daky je napisao/la:Izvinite stvarno zbog ovoga, ali baš sam bila ljuta.. :L
Hm? :PMalibu Barbie je napisao/la:Razumijem, razumijem. Nemoj se obazirati na takve budale. Nema pametnijeg posla pa filozofira i iskaljuje se na drugim ljudima što je nadrkan... Eh kad bi se ja iskaljivala na ljudima zbog svojih problema vlastita mater bi me odbacila. Šta ćeš, neki ljudi nisu učeni kulturi i samokontroli.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Malibu Barbie je napisao/la:Razumijem, razumijem. Nemoj se obazirati na takve budale. Nema pametnijeg posla pa filozofira i iskaljuje se na drugim ljudima što je nadrkan... Eh kad bi se ja iskaljivala na ljudima zbog svojih problema vlastita mater bi me odbacila. Šta ćeš, neki ljudi nisu učeni kulturi i samokontroli.
HAHAHAHHAHAH, crklaaa sam :D
Jesam ti rekla da ne odgovaraš, što si toliko malouman da ne znaš to da pročitaš? Mrš tamo
Daky- Dude
Daky, stvarno pretjeruješ. Šta je da je. Nema te uopće na forumu i onda odjednom napadaš tu ljude. Mislim, da, radi gluposti, to je istina. Ali trenutno se spuštaš na njegovu razinu i bezveze započinješ raspravu. Misliš da mi nismo svjesni svega? Jesmo, itekako. Ja stvarno ne znam zašto je većina htjela da Hrvoje ostane ovdje, ali eto. Šta je tu je.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Rekla sam u prvom postu da mi nije drago što se na taj način vraćam. ;) I ima me zapravo, često dolazim. Ali dobro, nije bitno, ako je on vama dobar i ok onda nek ostane, I dont really mind
Daky- Dude
Okej, rekla si. I ja mogu svima jebati mater, i onda reći da me ne smijete banati. To je isto! Nije li? :)Daky je napisao/la:Rekla sam u prvom postu da mi nije drago što se na taj način vraćam. ;) I ima me zapravo, često dolazim. Ali dobro, nije bitno, ako je on vama dobar i ok onda nek ostane, I dont really mind
Ako često dolaziš, trebala bi znati razvoj događanja. Nije li tako? Ako često dolaziš, nisi morala prvi post nakon 500 godina napisati baš o meni. Mislim, to je nekakav zdrav razum i dobar odgoj. Nije li?
MirandaFan™- Drama Queen
Adminke,ajde molim vas blokirajte Hrvoje,iskren predlog ako želite da vam ostanu redovni članovi i dalje redovni.
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
teamo♥ je napisao/la:Adminke,ajde molim vas blokirajte Hrvoje,iskren predlog ako želite da vam ostanu redovni članovi i dalje redovni.
Redivni članovi su i dalje redovni jer ih jedan Hrvoje ne može otjerat s foruma tako da... I ovoga, čitali ste stare postove, a Hrvoje se u zadnje vrijeme, koliko sam ja vidjela, popravio. A na forumu sam malo više od godinu dana, so...
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Kako prema kome.
teamo♥- Brainiac
Svi te zovu Hrvoje, a u profilu je Slavoljub. Zato sam mislila da ste ti i još neko ista osoba. Ne soli mi pamet. Takođe, nisam rekla ni da želim da komuniciram sa tobom. ;) I ja nisam nikom je#ala mater, nego sam iznela svoje mišljenje, i ti si u prednosti po razlozima za ban, jer ovo što sam ja napisala nije za ban. Poz;)
edit: pročitaj svoje postove i onda pričaj o dobrom odgoju. ;*
Daky- Dude
Nisi upućena. Samo ću ti jedno reći - spusti se malo do kolumna, uđi u moj podforum i pogledaj temu s najviše odgovora. Kad pročitaš temu do kraja, moći ćeš primijetiti zašto mi se ne sudi za ono prijašnje, odnosno zašto do sada nemam ni jednu opomenu i zašto se ponašam onako kako valja. To što ti kopaš, kao krtica, i tražiš nešto od prije godine dana... Pa, gle, možda je to tvoj problem. Ja žalim za prošlošću, no ne mogu je popraviti. Ako ne dobijem admina, jel'?Daky je napisao/la:Svi te zovu Hrvoje, a u profilu je Slavoljub. Zato sam mislila da ste ti i još neko ista osoba. Ne soli mi pamet. Takođe, nisam rekla ni da želim da komuniciram sa tobom. ;) I ja nisam nikom je#ala mater, nego sam iznela svoje mišljenje, i ti si u prednosti po razlozima za ban, jer ovo što sam ja napisala nije za ban. Poz;)
Ako je to zbog tvoje kolumne, nisam mogao ne primijetiti copyright, skroz lijevi EXIF namijenjen Azijskom tržištu, i, na kraju krajeva, to da ti je sestra Francuskinja s jednim dosta popularnim foot fetish blogom na jednom, opet popularnom, blog servisu. Kažem, ne mogu vjerovati. Ne možeš mi zabraniti moje mišljenje. To ne smiješ! To što si starija nije moj problem. Problem je što si mlađa. Jel'?teamo♥ je napisao/la:Adminke,ajde molim vas blokirajte Hrvoje,iskren predlog ako želite da vam ostanu redovni članovi i dalje redovni.
Vidiš, cura (sori kaj te tak zovem, hahah) ima 13 godina i pametnije i zrelija razmišlja od tebe. Zna da nije moguće patetičkim presingom (psihološkim) na admine otjerati nekoga. Bilo bi super da je to moguće, jel'? Čestitam, Petra, iako sam ja nitko i ništa da ti čestitam! :)Phalange. je napisao/la:Redivni članovi su i dalje redovni jer ih jedan Hrvoje ne može otjerat s foruma tako da... I ovoga, čitali ste stare postove, a Hrvoje se u zadnje vrijeme, koliko sam ja vidjela, popravio. A na forumu sam malo više od godinu dana, so...
MirandaFan™- Drama Queen
Ja to poštujem kao što ti ne možeš niti moje zabraniti a ja sam svoje mišljenje iznela ;)Ne možeš mi zabraniti moje mišljenje. To ne smiješ! To što si starija nije moj problem. Problem je što si mlađa. Jel'?
teamo♥- Brainiac
Hajde dajte ljudi nećemo sad opet o istome. Bila ej već jedna posebna tema za to nećemo i ovu pretvorit u raspravu koga treba izbacit a koga ne. Onaj tko ne može podnjet Hrvoja neka ode sa foruma i ćao -.-
Aj prekinite da vas ne moram sve rješavat.
Classy- Designer
Hrvoje, ti ovde zapravo i nisi godinu dana. Zato ćuti. Niko ne 'presuje' admine. Oni to i sami vide. ;) Sad ćuti jer sledeći kilometarski post neću pročitati. I ne želim da čitam tvoju kolumnu.
Daky- Dude
Boli me briga. Samo ću ti to reći. Nitko ne voli naredbe i prkos, a ti si očito pametna pa to koristiš. Hoćeš da ti kažem "jebem ti mater", ali ću se suzdržati. Sretno u životu.Daky je napisao/la:Sad ćuti jer sledeći kilometarski post neću pročitati. I ne želim da čitam tvoju kolumnu.
MirandaFan™- Drama Queen
Imam pitanje... Zašto se osobe poput Who's that?! i *Just Smile* ne maknu s pozicije moderatora/administratora, budući da ih na forumu nije bilo već godinu dana, možda i više?
Mislim da je bilo već neke rasprave o tome i ne znam točno šta je bilo, ali mislim da ću ih maknut. :)
Princess.- Administrator
Da, slažem se s Valentinom. Mi nemamo aktivnog moderatora, jelda?
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Postavlja se pitanje koliko je dotični potreban. Ukoliko postoji 4 administratora, od toga 3 s reprezentativnom aktivnošću, to bi značilo da bi na dan trebali napisati 300 postova da bi postojala potreba za nekakvom dodatnom moderacijom. Al', velim, ja se ne protivim, meni je svejedno - ja samo govorim. :)Phalange. je napisao/la:Da, slažem se s Valentinom. Mi nemamo aktivnog moderatora, jelda?
MirandaFan™- Drama Queen
Da, ja isto mislim da moderator baš i nije potreban.
Princess.- Administrator
Slažem se, jer Tea i ja imamo administratorske mogućnosti kako smo dizajneri i možemo isto tako djelovati kao moderatori.
Classy- Designer
Stranica 34 / 41. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Stranica 34 / 41.