Neznam šta da radim. :/
+3
Unique Yeah
Princess.
*LadyBird*
7 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.
Neznam šta da radim. :/
Valjda je ovo pravo mjesto za ovu temu.
Riječ je o jednoj mojoj prijateljici, zapravo. Neznam jeli mi više?
Pođimo ispočetka... U društvancu nas je 5, zapravo- to je kao neka grupica. Samo najbolje prijateljice. Jedna je lijepa, jedna pametna, jedna duhovita, jedna zgodna i tu sam ja. I tako različite, neka viša sila nas je spojila. Problem je u tome što smo se počeli djeliti, razdvajati, svađati. :/ Al taj dio smo rješili, naime. okupili smo se svi skupa na jednu noć, rješili smo sve mane, rekli šta nam smeta, i napokon se pomirile. Predivno doba. Uz to, obećali smo si da ćemo biti skupa, bez nesuglasica. sve ćemo skupa rješiti. To je skoro pa radilo. L.♥ - prijateljica sa kojom imam problem. Ona se odvojila. Našla si je nove frendice, koje je upoznala prije 2. mjeseca. Provodila je svaki odmor sa njima, svaki doživljaj. Kad smo joj to rekli, dakako- negirala je. i počela provoditi vrijeme sa nama, ali- opet im je se vratila. Više se nama nije ni obraćala. Ja i ona lijepa frendica (J.♥) smo poludile. Pa zaboga miloga, nemože nas samo tako ostaviti. Nakon punih 8 godina prijateljstva! TO JEDNOSTAVNO NE MOŽE. Ali nije slušala. Doook, nismo rekle: Morat ćeš birati između nas. Mi ili one? Bile smo sigurne da će izabrati nas. ali nije. ostavila nas je. Možete li samo zamisliti kako smo se nas 4 osjećale? malo je reć- mrtvo. i sada patimo. odlučile smo napokon. Nema više povratka. Ona je izabrala njih, a ne nas. Ako je povrjede- znat će oni od mene, ali njoj neću oprostiti. Imala je previše prilika, imamo duguuu prošlost. :'( Iako mi je jako teško, to sam odlučila. Šta mislite o mojoj odluci? :O
Riječ je o jednoj mojoj prijateljici, zapravo. Neznam jeli mi više?
Pođimo ispočetka... U društvancu nas je 5, zapravo- to je kao neka grupica. Samo najbolje prijateljice. Jedna je lijepa, jedna pametna, jedna duhovita, jedna zgodna i tu sam ja. I tako različite, neka viša sila nas je spojila. Problem je u tome što smo se počeli djeliti, razdvajati, svađati. :/ Al taj dio smo rješili, naime. okupili smo se svi skupa na jednu noć, rješili smo sve mane, rekli šta nam smeta, i napokon se pomirile. Predivno doba. Uz to, obećali smo si da ćemo biti skupa, bez nesuglasica. sve ćemo skupa rješiti. To je skoro pa radilo. L.♥ - prijateljica sa kojom imam problem. Ona se odvojila. Našla si je nove frendice, koje je upoznala prije 2. mjeseca. Provodila je svaki odmor sa njima, svaki doživljaj. Kad smo joj to rekli, dakako- negirala je. i počela provoditi vrijeme sa nama, ali- opet im je se vratila. Više se nama nije ni obraćala. Ja i ona lijepa frendica (J.♥) smo poludile. Pa zaboga miloga, nemože nas samo tako ostaviti. Nakon punih 8 godina prijateljstva! TO JEDNOSTAVNO NE MOŽE. Ali nije slušala. Doook, nismo rekle: Morat ćeš birati između nas. Mi ili one? Bile smo sigurne da će izabrati nas. ali nije. ostavila nas je. Možete li samo zamisliti kako smo se nas 4 osjećale? malo je reć- mrtvo. i sada patimo. odlučile smo napokon. Nema više povratka. Ona je izabrala njih, a ne nas. Ako je povrjede- znat će oni od mene, ali njoj neću oprostiti. Imala je previše prilika, imamo duguuu prošlost. :'( Iako mi je jako teško, to sam odlučila. Šta mislite o mojoj odluci? :O
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Re: Neznam šta da radim. :/
Bolje da se druži sa njima, nego da se vama pravi frendicom, jer ona to očito nije.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Mislim da je to najbolje.
Ali ona je stvarno super cura, nitko nezna šta joj se događa. :/
I tako, bacit ćemo 8 godina prijateljstva.
Ali ona je stvarno super cura, nitko nezna šta joj se događa. :/
I tako, bacit ćemo 8 godina prijateljstva.
*LadyBird*- Drama Queen
Ah tako je otprilike i nama s jednim dečkom . Totalno se promijenio otkad je jedno derište došlo u naš razz
Njoj očito nije stalo do vašeg prijateljstva.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
A znam. al se nikako nemogu pomirit sa tim. :O
*LadyBird*- Drama Queen
Ne znam.možda joj one bolje odgovaraju, ali to nije bilo fer prema vama.
možda ju niste trebale tjerat da bira.trebale ste ju jednostavno isključit iz društva (ne pravo, nego da joj ne govorite neke tajne, kad se sastanete pričate o nekom danu kad vam je bilo supe, a ona nije bila sa vama).jest da bi to bilo bezobrazno, ali možda bi shavatila kakve prijateljice i kakvo prijateljstvo gubi.
možda ju niste trebale tjerat da bira.trebale ste ju jednostavno isključit iz društva (ne pravo, nego da joj ne govorite neke tajne, kad se sastanete pričate o nekom danu kad vam je bilo supe, a ona nije bila sa vama).jest da bi to bilo bezobrazno, ali možda bi shavatila kakve prijateljice i kakvo prijateljstvo gubi.
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Na tvom mjestu, ja više ne bi htjela čut za nju. Neke prijatelje jednostavno prerasteš, ja sam s jednom curom bila najbolja frendica punih 11 godina i viđale smo se baš svaki dan i onda smo se razišle. Jednostavno se dogodi...(:
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Princess. je napisao/la:Bolje da se druži sa njima, nego da se vama pravi frendicom, jer ona to očito nije.
Sasvim,potupuno,najviše,najmnogopunije potpisujem :P
Nekada je lakše zaboraviti nego oprostiti ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Na kraju je ipak shvatila da je pogriješila, u iznimno tužnom i emotivnom pismu nam je objasnila svoje osjećaje i prigrlili smo je natrag kao našu.
Pa... Inače mrzim ovakve završetke, ali opet se to jednostavno dogodilo. Oprostili smo joj, vratili je natrag i sad ide sve savršeno.
Pa... Inače mrzim ovakve završetke, ali opet se to jednostavno dogodilo. Oprostili smo joj, vratili je natrag i sad ide sve savršeno.
*LadyBird*- Drama Queen
Sretni završetci ipak postoje :')
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.