Ono ka, nešto o meni.
+6
*LadyBird*
Classy
Unique Yeah
Princess.
Točkica
Pahuljica
10 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Believe in Dreams
Stranica 1 / 1.
Ono ka, nešto o meni.
Inače mrzim govorit o sebi, al potrudit ću se nešto reći, mislim, bio bi red :)
Znate već kako se zovem, al eto da ponovim, moje ime je Lena i imam 15 godina.
Idem u 1. razred jezične gimnazije i 1. srednje glazbene.Glazbom se bavim već 8 godina, i mogu reć da je ona moja strast.U budućnosti se vidim kao uspješna glazbenica, bio bi red da se tolike godine i isplate, pa da barem budem na jednom na CMCu :3
Pravom glazbom smatram onu u koju je uložen bilo kakav trud, ma kojeg žanra ona bila.Nisam jedna od onih koja pljuje po žanrovima koji mi se ne sviđaju, prije sam to često radila, al sam shvatila da je besmisleno.
Najviše od svega mrzim dvolične i umišljene ljude, umišljene klinke koje po gradu hodaju sa iPhonom u tigrastoj maskici, sa dubokim dekolteom i sa kilo šminke.Nisu vrijedne da više iti jednu riječ napišem o njima.
Slobodno vrijeme provodim najčešće na kompjuteru ili vani sa društvom.Televizija je jedna od mojih najvećih opsesija, zapravo bez nje ne bih mogla živjeti.Najviše me opuštaju showbizz emisije, i uvijek ih gledam, rijetko uopće gledam vijesti jer uvijek naiđem na neke ružne stvari koje mi pokvare dan.
O meni kao osobi ne znam što reći, mislim za sebe da sam dobra osoba iako naizgled umišljena, ali svi koji me upoznaju uvjere se u suprotno :)
Ne volim puno pričati sa ljudima koje ne poznajem dovoljno, mnogi će reći da sam zatvorena, ali takvi me ne poznaju dovoljno.
Što se ljubavi tiče, uvijek se trudim zaobići tu temu, al možda nekad o tom budem pisala, za sada je moj ljubavni status Its like wishing for rain as i stand in the desert.O tom vam možda budem pričala kad budem raspoložena.
Moja neostvarena želja je odlazak na koncert Gunsa, koje slušam od 2. razreda osnovne, i obavezno moram jednom otić na koncert.Moram.
Eto, neka ste nešto i o meni saznali, više ne bih imala što reći, ili trenutno nemam ideje.
Vidimo se u nekom drugom postu.
Znate već kako se zovem, al eto da ponovim, moje ime je Lena i imam 15 godina.
Idem u 1. razred jezične gimnazije i 1. srednje glazbene.Glazbom se bavim već 8 godina, i mogu reć da je ona moja strast.U budućnosti se vidim kao uspješna glazbenica, bio bi red da se tolike godine i isplate, pa da barem budem na jednom na CMCu :3
Pravom glazbom smatram onu u koju je uložen bilo kakav trud, ma kojeg žanra ona bila.Nisam jedna od onih koja pljuje po žanrovima koji mi se ne sviđaju, prije sam to često radila, al sam shvatila da je besmisleno.
Najviše od svega mrzim dvolične i umišljene ljude, umišljene klinke koje po gradu hodaju sa iPhonom u tigrastoj maskici, sa dubokim dekolteom i sa kilo šminke.Nisu vrijedne da više iti jednu riječ napišem o njima.
Slobodno vrijeme provodim najčešće na kompjuteru ili vani sa društvom.Televizija je jedna od mojih najvećih opsesija, zapravo bez nje ne bih mogla živjeti.Najviše me opuštaju showbizz emisije, i uvijek ih gledam, rijetko uopće gledam vijesti jer uvijek naiđem na neke ružne stvari koje mi pokvare dan.
O meni kao osobi ne znam što reći, mislim za sebe da sam dobra osoba iako naizgled umišljena, ali svi koji me upoznaju uvjere se u suprotno :)
Ne volim puno pričati sa ljudima koje ne poznajem dovoljno, mnogi će reći da sam zatvorena, ali takvi me ne poznaju dovoljno.
Što se ljubavi tiče, uvijek se trudim zaobići tu temu, al možda nekad o tom budem pisala, za sada je moj ljubavni status Its like wishing for rain as i stand in the desert.O tom vam možda budem pričala kad budem raspoložena.
Moja neostvarena želja je odlazak na koncert Gunsa, koje slušam od 2. razreda osnovne, i obavezno moram jednom otić na koncert.Moram.
Eto, neka ste nešto i o meni saznali, više ne bih imala što reći, ili trenutno nemam ideje.
Vidimo se u nekom drugom postu.
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Re: Ono ka, nešto o meni.
Volim ljude koji se bave glazbom i to vole, ja stvarno ne znam kako bih živjela bez nota, vježbanja, slušanja najdražih mi pjesmi i tako :) E ovo za pljuvanje po žanrovima koje ne voliš - ista stvar je i kod mene. Ne radim to više, iako nekad jesam. :/
Slobodno vrijeme provodim slično kao i ti, samo što ja nekada tu znam ubaciti i koju dobru knjigu ili spavanje :)
Eee, i moram ti reć da upravo sad slušam od Gunsa "Don't Cry" :)
Slobodno vrijeme provodim slično kao i ti, samo što ja nekada tu znam ubaciti i koju dobru knjigu ili spavanje :)
Eee, i moram ti reć da upravo sad slušam od Gunsa "Don't Cry" :)
Ma šta na CMC-u, bit ćeš na MTV-u. ;)
I nadam se da će ti se taj trud isplatit i da ćeš stvarno postat uspješna glazbenica, pošto vidim da to stvarno voliš. :D
I nadam se da će ti se taj trud isplatit i da ćeš stvarno postat uspješna glazbenica, pošto vidim da to stvarno voliš. :D
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Da i ja se nadam da ćeš uspjeti.
I jel te smijem zvat pauljca (onak seljački) hhh?
Zezam se , jako imaš zanimljivo nick ime
I jel te smijem zvat pauljca (onak seljački) hhh?
Zezam se , jako imaš zanimljivo nick ime
Tototo :)
Super je uvodni post, veselim se novim! :D
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Hvala svima! :) <33
Haha Donovan, možeš kako oćeš :)
Haha Donovan, možeš kako oćeš :)
Pahuljica- Dude
Sviđa mi se tvoj stil pisanja i nadam se da ćeš daleko dospjeti sa glazbom. Ako ništa, uvijek se možeš zaposliti kao nastavnica toga instrumenta. Kako stižeš srednju glazbenu i jezičnu gimnaziju uskladiti? Stvarno ti se divim.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Nadam se da ces uspjeti u svojoj zelji i svome cilju (ista stvar, ugl.) I zelim ti da postanes jos bolja osoba nego sto jesi :)
*LadyBird* je napisao/la:Sviđa mi se tvoj stil pisanja i nadam se da ćeš daleko dospjeti sa glazbom. Ako ništa, uvijek se možeš zaposliti kao nastavnica toga instrumenta. Kako stižeš srednju glazbenu i jezičnu gimnaziju uskladiti? Stvarno ti se divim.
Hvala ti :) <3
A trudim se, što rezultira nedostatkom slobodnog vremena, al nadam se da će onda rezultati biti dobri, pokušavam se što bolje organizirati :)
I Lucija hvala :) <3
Pahuljica- Dude
I ja ti želim da uspiješ sa glazbom i da odeš na koncert.:D
i zanimaju me tvoji novi postovi.:)
i zanimaju me tvoji novi postovi.:)
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Hehehe, nemoj da ti domet bude CMC.. ;)
Iiii.. Sad ti dolaze Gunsi u Hrvatsku, ali to vjerojatno znaš..
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Shinigami je napisao/la:Hehehe, nemoj da ti domet bude CMC.. ;)
Naravno, heheh :D
To mi je bila najsretnija vijest koju sam čula u zadnjih nekoliko mjeseci :D
I još mi triba samo sat vremena vožnje do Splita, predobro :)
Dreams come true :)
Pahuljica- Dude
Ja sam čula da neće bit' koncerta.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Princess. je napisao/la:Ja sam čula da neće bit' koncerta.
:OOO
Na offical stranici njihovoj stoji Spaladium Arena 17.7., nadam se da tako i ostaje :)))
Pahuljica- Dude
Volim ljude s velikim snovima^^
Nadam se da ćeš uspjeti :)
Nadam se da ćeš uspjeti :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Believe in Dreams
Stranica 1 / 1.