Mihe na djelu. :3
+10
.BarbieBitch.
Točkica
Little Monster^^
VanillaKismet
Unique Yeah
MirandaFan™
Phalange.
Classy
Princess.
SmileIt.
14 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mihe na djelu. :3
Prvo resize-aj gif pa onda radi. Ili jednostavno kupi novi laptop/pc.SmileIt. je napisao/la:Hvala vam. Nego, gifove ne radim u Photoshopu jer mi je spor kompjuter pa mi se gif od 20 framova učitva 30 minuta. :S
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Jednom sam radila s gifom od 400x210, tako nešto ><.
HAHA, ma neće ovaj dugo izdržati :').
HAHA, ma neće ovaj dugo izdržati :').
Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Nisu monotoni nego su realistični. Je li u stvarnom životu boja tako jaka i tako svijetla, a u isto vrijeme jasna? Nije, svijet izgleda puno ružnije.Cannibal je napisao/la:Bolji su, ali probaj dodati neki coloring još da ne budu tako monotoni. :)
Obratila sam se njoj i dala savjet/ideju.
Meni je boja u stvarnom svijetu dosadna pa i stavljam coloring da izgleda bajnije :))
Samo nastavi raditi :D Znači slažem se sa Cannibal :D
Samo nastavi raditi :D Znači slažem se sa Cannibal :D
Dobar je , sviđa mi se :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Meni se ne sviđa jer sam samo nabacivala filtere i Selenina faca izgleda debelo i pretamno je.. ugl. to je samo neuspjeli pokušaj x)
Previše ovog blura i nemoj to stavljat iznad glavne slike ako već stavljaš, nego ispod glavne slike.
Bilo je i planirano da bude blura. Napravila sam 2 layera i gornji je bio s blurom i stavila sam ga na darken.
Meni se svida, neki dan sam isto to otkirla na ps-u prvi put t vidim ali nisam koristila, mislim da cu o koristit kad dodem kuci na novom dizajnu Directioners bloga,a trebam i malo gifova pravit nisam odavno xD btw postajes sve bolja bolja u gifovima, samo trebas malo bolju kvaltetu videa skidat ;)
Čudno je, zanimljivo, pozadina mi se jako sviđa, ali kako si izfotošopirala Selenu ne baš.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Puno bolje nego prošli rad, ali trebala si ove izrezane 2 slike crno bijele nekako uskladiti jer ova lijevo je bliže kraju, a ova desna duže. U sredini nisu bile potrebne dvije selene, možda bi bilo bolje da si stavila samo jednu i mrvicu smanjila opacity ovo što si blurala iza. Eto, samo dajem dobronamjerne savjete, ništa loše. ;)
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Upravo takve komentare i želim. :D
Ove izrezane su tako jer mi ih se nije dalo namještati.
Ove izrezane su tako jer mi ih se nije dalo namještati.
Jedino msm da ove selene(crno-bijele) sa strane nisu bile potrebne sve 4.Možda da si stavila nešto drugo umjesto njih npr.nešto što selena voli(cviječe možda xD) ;) Al super je :D
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
SmileIt. je napisao/la:Eksperimentiram i pokušavam ga uklopiti u sliku jer mi se baš sviđa. :D
Pa dobro, ali pokušaj ga malo smanjiti. Ovo stvarno izgleda neukusno kad ga ima tako puno. :)
Moram priznat da mi se ove crno-bijele Selene uopce ne uklapaju u sliku. Više bi mi se svidjelo da si ih stavila u boji ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 4 / 5.