Help me, will ya? ><
5 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.
Help me, will ya? ><
Dakle, 15.6. je planiran veliki izlazak, kao ono i svi ćemo se srediti. Međutim, ja sam odlučila da neću nositi štikle jer nakon nekoliko bacanja kockice na cugopolu tko će hodati po gradu u štiklama? Neke će cure imati, neke ne... Uglavnom. Ja imam u glavi kombinaciju, nedovršenu. Evo otprilike koliko sam mogla sastaviti slično na polyvoru ali sad ću vam detaljno opisati:
Znači ove hlačice što bi ja nosila su visokog struka s tankim prugicama bež-bijelim i imaju više kao maramu koja se veže nego remen. Marama je isto bež. Imam oxfordice koje su isto bež, pliće nego ove jer ove duboke mi nisu nešto. Torbica je bijela za zlatnim otvaračem. Slična kao ova. A sat, sat je gotovo identičan. Bijeli silikonski sa cirkonima. Eh sad, koju majicu? Ja sam mislila neki uski bijeli tank top dekoltirani. Ili je previše monotono? Da dodam boje? Ali koje? I kakvog još nakita? Jer osim sata mi ništa ne pada na pamet. ><
Znam da ćete mi pomoći jer ovdje su sve cure sa stilom i kreativne pa hvala unaprijed :*
Znači ove hlačice što bi ja nosila su visokog struka s tankim prugicama bež-bijelim i imaju više kao maramu koja se veže nego remen. Marama je isto bež. Imam oxfordice koje su isto bež, pliće nego ove jer ove duboke mi nisu nešto. Torbica je bijela za zlatnim otvaračem. Slična kao ova. A sat, sat je gotovo identičan. Bijeli silikonski sa cirkonima. Eh sad, koju majicu? Ja sam mislila neki uski bijeli tank top dekoltirani. Ili je previše monotono? Da dodam boje? Ali koje? I kakvog još nakita? Jer osim sata mi ništa ne pada na pamet. ><
Znam da ćete mi pomoći jer ovdje su sve cure sa stilom i kreativne pa hvala unaprijed :*
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Re: Help me, will ya? ><
Mislim da si okej odlučila što se tiče cipela, tko će izdržat u štiklama, u pripitom stanju i tako šetat gradom. Hlače su super i prekrasne su i jako mi se sviđaju. Možda bi mogla uzeti neku torbicu koja se ne nosi na rukama, nego neku koja se nosi na rame, ali malu i isto tako s tim pastelnim bojama.Praktičnija je, pogotovo ako budete pili,možda bi je mogla i izgubit. :P Možda bi umjesto sata mogla dodati one zlatne,tanke narukvice. Majica? Možda bi mogla u bež boji, sa nekim prigušenim printom, tek toliko da začini izgled.
Bez uvrede za ovo pijenje, al već si i sama rekla da ćeš piti, nadam se da nećeš shvatiti ko uvredu :)
Bez uvrede za ovo pijenje, al već si i sama rekla da ćeš piti, nadam se da nećeš shvatiti ko uvredu :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
@Tea - svakako ću uzeti neki pripijeni top, ali nisam nigdje našla svijetlo rozi nažalost inače bi ga kupila.
@Petra - nikakva uvreda. :) Vjeruj mi u kakvom god stanju bila torbicu više NIKAD ne ispuštam iz ruke. Jednom mi se to desilo i nikad više. Bez sata se osjećam pogubljeno, ali vidiš dobra ti je ideja s tim tankim narukvicama. ^^
@Petra - nikakva uvreda. :) Vjeruj mi u kakvom god stanju bila torbicu više NIKAD ne ispuštam iz ruke. Jednom mi se to desilo i nikad više. Bez sata se osjećam pogubljeno, ali vidiš dobra ti je ideja s tim tankim narukvicama. ^^
Classy- Designer
Kombinacija je dosta lijepa i sam bih vjerovatno izabrala nešto slično. Sad, pošto imaš taj bež šorts, i sve ostalo je bijelo, onda bi možda mogla uzeti tank top boje lavande? Samo da to malo razbije, znaš..
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja sam za bijeli tank top. Obični, bez ičega. Pošto su hlače same po sebi dosta efektne, i još ta marama.. Jedino da možda staviš neki lančić onako duži. ne pre kičasti, jednostavni tek toliko da ti majica ne ispadne pre monotona.
Inaće mi se jako sviđa to što si izabrala. ;)
Inaće mi se jako sviđa to što si izabrala. ;)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Nemoj samo pretjerati sa nakitom, jer ti može smetati zbog vrućine i onako neugodno ti može biti. isto tako ne predlažem crno, nikako.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Pretty Reckless je napisao/la:@Tea - svakako ću uzeti neki pripijeni top, ali nisam nigdje našla svijetlo rozi nažalost inače bi ga kupila.
Same here. :)
Drago mi je da sam ti pomogla :3
Phalange.- Drama Queen
Hvala cure! :) Mislila sam možda neki statement lančić da si kupim ali u Accessorizeu su preskupi, oko 200 kn. Nema šanse da toliko dam za bižuteriju jer za te pare mogu kupiti srebrnu ogrlicu. >< I sviđa mi se ideja za majicu boje lavande, ali također nisam pronašla nigdje. Jučer sam bila u New Yorkeru i isključivo imaju kričave tank topove. Imat ću ovaj lak:
Ali takva majica bi bila too much. ><
Classy- Designer
Pretty Reckless je napisao/la:Hvala cure! :) Mislila sam možda neki statement lančić da si kupim ali u Accessorizeu su preskupi, oko 200 kn. Nema šanse da toliko dam za bižuteriju jer za te pare mogu kupiti srebrnu ogrlicu. >< I sviđa mi se ideja za majicu boje lavande, ali također nisam pronašla nigdje. Jučer sam bila u New Yorkeru i isključivo imaju kričave tank topove. Imat ću ovaj lak:
Stavi onda neki svjetliji lak, a uzmi kričavi tank top, ako već ne možeš nać svjetao top.
Ići ću malo još do trgovina ovih dana pa ću pogledati. ^^
Classy- Designer
Probaj u Zari, tamo sam vidjela lijepih tank topova :) Imaju neki print, nježniji :)
Phalange.- Drama Queen
Nema Zare kod mene nažalost.
Classy- Designer
*sori na dabl*
Nokte sam si napravila. >< (i bu, kratki su jer mi je jedan pukao pa sam sve skratila)
To je ustvari više mint green boja nego zelena, ali nije baš najbolje svjetlo. Kupila sam si istu takvu majicu, top bez naramenica iii hvala svima na pomoći stavit ću vam sliku kad uslikam cijeli oufit da vidite jel liči to. ^^
Nokte sam si napravila. >< (i bu, kratki su jer mi je jedan pukao pa sam sve skratila)
To je ustvari više mint green boja nego zelena, ali nije baš najbolje svjetlo. Kupila sam si istu takvu majicu, top bez naramenica iii hvala svima na pomoći stavit ću vam sliku kad uslikam cijeli oufit da vidite jel liči to. ^^
Classy- Designer
Nokti su ti wow. A šta ti se neće ogulit do tad?
Princess.- Administrator
Do petka? Ne, meni dost dugo traje lak, samo vrhove ću možda malo morat prelakirati. Nisam htjela gelirati jer ću si bezveze uništiti. I da, danas sam se bojala tak da mislim da će mi ova tamnija boja ljepše ić na to sve.
Classy- Designer
Jeee, inače imam duže. Ali ja ne znam sa skroz kratkim noktima ništa radit pa je meni ovo kao kratko već. :)
Classy- Designer
Tako i meni, haha. Nema šanse da imam onako skroz kratke nokte. Ne mogu ništa onda. ><Pretty Reckless je napisao/la:Jeee, inače imam duže. Ali ja ne znam sa skroz kratkim noktima ništa radit pa je meni ovo kao kratko već. :)
Princess.- Administrator
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.