Tenzije - zašto?
+4
Cinderella
Princess.
Classy
Unique Yeah
8 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.
Tenzije - zašto?
Već tjedan dana nešto sam na tankom ledu s tatom.
Prvo me nazvao stokom, zatim mi je jučer rekao da sam glup jer nisam skužio neku dabilnu foru. A, danas me krivio i derao se na mene jer kada u imenik na mobitelu napiše m ne prikaže mu se Mama. I bio je jaaako ljut na mene jer je to bio moj mobitel, i da sam ga ja sj*bao. Došlo mi je da zaplačem, ali mahnuo sam glavom, u sebi rekao ti si febjulosan i otišao dalje.
Što se događa, zašto smo tako napeti, to jest zašto oni tako lete, i živčani su.
Sad se odem otuširati da se malo osvježim nakon cjelodnevne igre sa rodbinom.
Sav sam blatan, ali bilo je predobro.
Prvo me nazvao stokom, zatim mi je jučer rekao da sam glup jer nisam skužio neku dabilnu foru. A, danas me krivio i derao se na mene jer kada u imenik na mobitelu napiše m ne prikaže mu se Mama. I bio je jaaako ljut na mene jer je to bio moj mobitel, i da sam ga ja sj*bao. Došlo mi je da zaplačem, ali mahnuo sam glavom, u sebi rekao ti si febjulosan i otišao dalje.
Što se događa, zašto smo tako napeti, to jest zašto oni tako lete, i živčani su.
Sad se odem otuširati da se malo osvježim nakon cjelodnevne igre sa rodbinom.
Sav sam blatan, ali bilo je predobro.
p.s. Dok se opuštam pustit ću suze, možda me one smire. Jer se držim dalje od cig.., donovane oladi.
Re: Tenzije - zašto?
Pričaj mi, ja se sa starim svaki dan prepirem oko iste gluposti, mislim da svi susjedi već znaju da nam je odnos nikakav.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja nisam nikad imala ni približno sličnu situaciju sa starim. Moj stari je super. :D
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja nisam nikad bila u nešto super odnosima sa tatom, tak da te razumijem. Nadam se da će se tvoj malo smiriti :)
Ja sam s tatom i on samnom vise u prijateljskim odnosima, nikada se ne svadamo a akonda onda to traje tjedan dana. Jednom godisnje se desi.
Ajde jutros je bolje
Ajde jutros je bolje
Mene moji nekad tako iziritiraju,pa se ja posvađam s njima. Ni ne pomirimo se,samo nastavimo normalno pričat nakon nekog vremena :)
Moj ti je savjet da mu kažeš sto mislis. Da te prestane vrijeđati (?), da ti to smeta :)
U dobrim sam odnosima s tatom:)
Moj ti je savjet da mu kažeš sto mislis. Da te prestane vrijeđati (?), da ti to smeta :)
U dobrim sam odnosima s tatom:)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ja inače imam odličan odnos sa svojima, moje frendice kažu da ne ni smjele tako pričati sa roditeljima.
A čuj, loš dan, loša sedmica. Možda je zbog nečega nervozan pa ne zna kako bi se ponašao..
Proći će, sigurna sam! :D
A čuj, loš dan, loša sedmica. Možda je zbog nečega nervozan pa ne zna kako bi se ponašao..
Proći će, sigurna sam! :D
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Gaaah, ja sam si nekad dobra s tatom, nekad nisam, makar znam zašto, teško mu je na poslu, jest da je na dobrom mjestu, direktor, ali privatna firma, i gazda je prokleti idiot (imala sam "čast" upoznati ga).. I onda ga je*e na svakom koraku, za svaku glupost, misli da je faca, ponižava ga.. A kaj tata može, svi žele zadržati radna mjesta pa tako i on, i onda mora trpiti glupe debile koji imaju retardirane hirove..
Takve stvari promijene ljude, ja znam da mu je teško, i onda kad dođe doma, i kad se krenemo nekaj svađati, ja sam odem nekam, i ne uzimam si to k srcu jer znam da to ne misli ozbiljno, nego i njemu treba ispušni ventil, koji je u hrpi slučajeva onaj krivi..
Tako da razmotri tu opciju, možda je tako nešto u igri, ne živciraj se, proći će..
Takve stvari promijene ljude, ja znam da mu je teško, i onda kad dođe doma, i kad se krenemo nekaj svađati, ja sam odem nekam, i ne uzimam si to k srcu jer znam da to ne misli ozbiljno, nego i njemu treba ispušni ventil, koji je u hrpi slučajeva onaj krivi..
Tako da razmotri tu opciju, možda je tako nešto u igri, ne živciraj se, proći će..
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
JA se rjetko kad svađam sa svojim starim to je valjda jer ga nema po 2 mjeseca kod kuće (radi u inozemstvu) ali inače kad je kod kuće uvijek se zezazmo i tako. Ali moj tata je jedan on najživčanijih ljudi koje ja poznajem tako da kao što je Iva rekla, svima treba malo da se ispušemo i izbacimo to iz sebe. Bit će dobro ;)
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.