Chat :)
+17
OracleFuk0ff
*LadyBird*
Loud.
.BarbieBitch.
Unique Yeah
Psychadelia
Phalange.
Amélie
Little Monster^^
VanillaKismet
MirandaFan™
Pahuljica
teamo♥
Točkica
Princess.
Classy
sexyxx
21 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Chat :)
Ma ni mini-raspust nam nisu poklonili. -.-
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Ja ću ove godine da završim sa školovanjem i prosto ne mogu da verujem :O
Ne mogu da verujem da NIKAD više neću da uđem kroz ta vrata,da pozdravim iste profesore,da sednem u zadnju klupu i da se zajebavam sa mojim glupanima i jedva kad pratim nastavu. Da neću više da se dižem rano za praksu i da sam prosto gotova. I ne veselim se baš,bome da mogu produžila bi još jednu godinu sigurno,samo bez učenja haha,samo škola i onda uživancija
:))
Ne mogu da verujem da NIKAD više neću da uđem kroz ta vrata,da pozdravim iste profesore,da sednem u zadnju klupu i da se zajebavam sa mojim glupanima i jedva kad pratim nastavu. Da neću više da se dižem rano za praksu i da sam prosto gotova. I ne veselim se baš,bome da mogu produžila bi još jednu godinu sigurno,samo bez učenja haha,samo škola i onda uživancija
:))
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Svima ce tako biti rekli oni sto zele.
P.s. Ljudici koji imate android znate li za koju aplikaciju za zakljucavanje ali da kada zakljucam ostane slika sto je ilo upaljeno to mi je da mogu precrtavati ono papir na tablet pa eto. Jer ako ruku nalsonim siri se slika menja se
P.s. Ljudici koji imate android znate li za koju aplikaciju za zakljucavanje ali da kada zakljucam ostane slika sto je ilo upaljeno to mi je da mogu precrtavati ono papir na tablet pa eto. Jer ako ruku nalsonim siri se slika menja se
Ja imam android, ali ne znam stvarno.
Traži po play prodavnici. Ili namesti da se ekran sam zaključa tek posle dužeg vremena.
Traži po play prodavnici. Ili namesti da se ekran sam zaključa tek posle dužeg vremena.
Loud.- Brainiac
Ja imam instaliran Go Locker i full sam zadovoljna ;)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
I ja na mobu i Go Launcher. Odlična aplikacija! :3
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Predobro izgleda ali me zanima kako da maknem ononnjihovo otkljucavanje jer je samo za mobitele i onda mi se ne okrecena vodoravni prikaz prilikom otkljucavanja?
Jel zna možda netko kako povečati ovaj dio kod google chrome gdje se nalaze tabovi? :S Instalirala sam novi windows i kad sam ponovno skinula browser skroz mi se nekako smanjio. Ako m razumijete pitanje. :S
Nit imam Windows 8 niti koristim Chrome. Sorry. :/
Loud.- Brainiac
I kakav je Windows 8? Ljepši, bolji...? Ima li razlike uopce?:)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Jel ti nestao dio sa tabovima?
Mozda si stisnula F11 pa ti je nestao. Samo stisnes F11 i bude se vratilo.
Mozda si stisnula F11 pa ti je nestao. Samo stisnes F11 i bude se vratilo.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ne, nego mi je sve premalo, boli me glava od toga, ali sam shvatila da imam prevelik i dugačak ekran pa možda zbog toga. Nije do teksta neko onaj dio kod tabova, tražilica i oznake(bookmarks), to mi je sve sitno :S
Win 8 je isti kao 7 samo je start drugačiji, nije dolje u kutu nego imaš poseban prozor za start i na njemu imaš aplikacije: http://cdn0.mos.techradar.futurecdn.net///art/software/Windows/Windows%208%20RTM/windows8rtm-380-75.jpg
To ti je zapravo start sa ostalim aplikacijama. :)
Win 8 je isti kao 7 samo je start drugačiji, nije dolje u kutu nego imaš poseban prozor za start i na njemu imaš aplikacije: http://cdn0.mos.techradar.futurecdn.net///art/software/Windows/Windows%208%20RTM/windows8rtm-380-75.jpg
To ti je zapravo start sa ostalim aplikacijama. :)
AA.. fino fino.
Ja sad dosla od zubara stavljala plombu.. Ubi me.
Ja sad dosla od zubara stavljala plombu.. Ubi me.
Bolje to nego karijes. Nešto najodvratnije mi je kad nekom smrdi iz usta po karijesu, bljak!
Classy- Designer
Ja NIKAD nisam stavljala plombu, ni kao djete, nikad hahah
Ja idem u srijedu kod okuliste lol, mamu i tatu će oprat jer su me prekasno doveli lool, a onda na rođendan idem kod zubara :'D
Ja idem u srijedu kod okuliste lol, mamu i tatu će oprat jer su me prekasno doveli lool, a onda na rođendan idem kod zubara :'D
Phalange.- Drama Queen
Meni je sve vece kvarove izbrusila (umireeeeeem boooooooooli) i sad samo stavlja zastitne plombe. I onda ce preliti. i kontrola za 6 mjeseci.
Jao pa ne boli to tako uopće. To je samo odvratan osjećaj dok ti brusi, ali ne boli baš.
Classy- Designer
Pa dal' ti da inekciju? Ako ti ju da onda te nebi trebalo ništa bolit.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja jedino imam problem sta mi rastu 7mice čini mi se sad. Isuseee, kako boli ><
I još me tata htio vodit da me onako zarežu, tj. prošire rupu, al ja nisam htjela jer me bilo strah. Pa sam pila lupocet i oke je sad (:
I još me tata htio vodit da me onako zarežu, tj. prošire rupu, al ja nisam htjela jer me bilo strah. Pa sam pila lupocet i oke je sad (:
Phalange.- Drama Queen
Trenutno ne pada, a evo malo prije se vratila struja. Od jutra do 2 posljepodne nije bilo vode a onda kad je došla voda nestala struja -.-'
Anyway, ja mrzzziim ic kod zubara x) Oni bi najrađe mi sve te mliječne zube odma povadili... A ja imam poremečaj s rastom gornjih očnjaka, tako da jedan imam drugi ne. I to tako užasno izgleda -.-'
Anyway, ja mrzzziim ic kod zubara x) Oni bi najrađe mi sve te mliječne zube odma povadili... A ja imam poremečaj s rastom gornjih očnjaka, tako da jedan imam drugi ne. I to tako užasno izgleda -.-'
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Da! Cijelo popodne pada ko luda. Sva sam mokra došla doma. I još sam otišla u tankoj jakni i starkama u školu jer je ujutro bilo toplo. Super mi je bilo. XD Doslovno sve mi je bilo mokro čak i gače. XD A iz tenisica mi se cjedila voda. Užas! Odsad nosim kišobran sa sobom stalno.Točkica je napisao/la:Jel kod vas pada kiša? :)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja imam od autobusne do doma 2 minute pa nisam toliko pokisla... Ali u svakom slučaju sam se iznenadila kad se spustio pljusak.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 16 / 40.