Chat :)
+17
OracleFuk0ff
*LadyBird*
Loud.
.BarbieBitch.
Unique Yeah
Psychadelia
Phalange.
Amélie
Little Monster^^
VanillaKismet
MirandaFan™
Pahuljica
teamo♥
Točkica
Princess.
Classy
sexyxx
21 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 25 / 40.
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Chat :)
Sigurno tebe mrzi-
OracleFuk0ff- Nerd
- Broj postova : 144
Pa nisam joj baš draga. I još sam se prije posvađala sa njom jer sam joj rekla kak je rekla da će pitat. Onda je prvo pitala dečka koji je odgovarao u 9. mjesecu i onda je mene pitala. Ono, wow, tih 5 minuta mi puno znači. -_- Rekla bi joj da zašto je meni onda dala 1, al' sam znala da će mi srat pošto sam se već posvađala sa njom. Bmk.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja danas dobila 5 iz matematike :3
I btw. i u Rijeci jaaaako rijetko pada, zadnji put je pao prije 2 godine ;)
I btw. i u Rijeci jaaaako rijetko pada, zadnji put je pao prije 2 godine ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Da se eto danas zaključuje, ja bi pala 6 predmeta tak da zamisli kak je meni :S i kolko još imam dana za ispravljati? 8 jebenih dana. I još 2 velika testa. Znam, sama sam kriva ali opet, šta god sam se htjela javit i ispravit, ne žele mi dati priliku ili mi namjerno postavljaju neka divlja pitanja samo da opet dobijem 1. A ja učim za 2 i 3 sve predmete skoro jer nemam snage ni vremena učiti za više kad se toliko nakupi.Princess. je napisao/la:Kako sam si ja sad sjebala ocjene, nevjerojatnoo. Cijelo polugodište ne dobijem jedinicu i sad dobijem u jednom danu dvije, pa u pm. -_-
A ova kuja iz povijesti kaže da će ić po datumima kako smo prvi krug odgovarali i onda mene prozove, a barem 6 ih je prije odgovaralo. I još meni da 1, a dvoje ih je još prozvala i nisu ništa znali i rekla im je da odgovaraju sljedeći sat. Koji krc je onda meni 1 dala?! -_-
I samo dvojke i trojke dobivam u zadnje vrijeme. Ne mogu više učit. Stvarno mi se neda.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Malibu Barbie je napisao/la:Da se eto danas zaključuje, ja bi pala 6 predmeta tak da zamisli kak je meni :S i kolko još imam dana za ispravljati? 8 jebenih dana. I još 2 velika testa. Znam, sama sam kriva ali opet, šta god sam se htjela javit i ispravit, ne žele mi dati priliku ili mi namjerno postavljaju neka divlja pitanja samo da opet dobijem 1. A ja učim za 2 i 3 sve predmete skoro jer nemam snage ni vremena učiti za više kad se toliko nakupi.Princess. je napisao/la:Kako sam si ja sad sjebala ocjene, nevjerojatnoo. Cijelo polugodište ne dobijem jedinicu i sad dobijem u jednom danu dvije, pa u pm. -_-
A ova kuja iz povijesti kaže da će ić po datumima kako smo prvi krug odgovarali i onda mene prozove, a barem 6 ih je prije odgovaralo. I još meni da 1, a dvoje ih je još prozvala i nisu ništa znali i rekla im je da odgovaraju sljedeći sat. Koji krc je onda meni 1 dala?! -_-
I samo dvojke i trojke dobivam u zadnje vrijeme. Ne mogu više učit. Stvarno mi se neda.
Ja ti savjetujem da se iduće polugodište lijepo organiziraš. Pošto ništa ne treniraš koliko sam shvatila, svako popodne recimo učiš 2 sata, a u petak, subotu i nedjelju ideš van, s tim da nedjeljom ujutro učiš :)
Tako ti je najlakše :)
Phalange.- Drama Queen
Pa ne treniram, ali sam izlazila bokte haha stalno vani bila. Tako se i dogodilo. A naučim ja kad treba, meni samo bitno da ništa ne padnem, nije mi toliko stalo s kolko ću proć haha ali stvarno mi se neda zajebavat preko ljeta sa školom.
Classy- Designer
E pa, onda imaš motivaciju jer si siiigurno ljeto ne želi uništit s nekim popravnim >< Imaš ljepših i pametnijih stvari za raditi :)
Phalange.- Drama Queen
Baš to, rađe se potrudi naučit prije tako da imaš ljeto slobodno. Najgore je ako ti se ne da učiti baš dok škola traje, a onda dobiješ još lijepo do 7. mjeseca (ili kojeg već) da još učiš.
U Beogradu su juče tražili pošto je palo 15 cm snega da se uvede vanredno stanje.
A ovde kod mene u Arilju palo 30cm i nikom ništa. xD
A ovde kod mene u Arilju palo 30cm i nikom ništa. xD
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Pa kod nas 30cm.
Ali sad ne znam, možda ima i više. Ne znam. XD Ali tamo iako redovno čiste, opet su natrpani bulevari i ulice snegom.
Ali sad ne znam, možda ima i više. Ne znam. XD Ali tamo iako redovno čiste, opet su natrpani bulevari i ulice snegom.
Loud.- Brainiac
Kod nas 40 bilo pa sam svejedno morao u školu...
OracleFuk0ff- Nerd
- Broj postova : 144
Ma meni je to bezveze da se zbog snijega otkazuje škola. Je da se malo teže prolazi, ali nije sad to ne znam šta. A i ove ralice seru jbt. U subotu prođe kraj nas 10 puta niti čisti, niti soli šta, samo se vozi.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ma samo seru. Ja mislim da cu proci dobro, prije par dana sam dobila 5 iz mm i to iz odgovaranja :D
Ja ne mogu ponedjeljak necu prezivjeti nema sanse #dead
Ja ne mogu ponedjeljak necu prezivjeti nema sanse #dead
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Kod nas su išle ralice i čistile su, a kad smo izašli van, cesta je bila koma! Sve puno snijega, već se na pola i zaledio...užas.
Ja moram preživjeti samo ova dva dana do kraja tjedna i onda sam na konju :D
Ja moram preživjeti samo ova dva dana do kraja tjedna i onda sam na konju :D
Svi se žale samo meni super :3
Classy- Designer
Društvo, poželite mi sreću, sutra pevam u horu. ^^
Loud.- Brainiac
Well, sretno :D
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Hvaalaaa. :))
Pevamo neke ruske pesmice za veče Sergeja Jesenjina. Veoma su zanimljive, samo ja nemam pojma ruski, ne učim ga, pa sam imao problema u početku sa čitanjem nekih slova i reči, ali sam posle shvatio. ^^
Pevamo neke ruske pesmice za veče Sergeja Jesenjina. Veoma su zanimljive, samo ja nemam pojma ruski, ne učim ga, pa sam imao problema u početku sa čitanjem nekih slova i reči, ali sam posle shvatio. ^^
Loud.- Brainiac
HELP!
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Strapless-Skater-Dress-with-Sweetheart-neckline/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1765113&cid=15944&sh=0&pge=20&pgesize=20&sort=3&clr=Cream
ili
http://www.asos.com/TFNC/TFNC-Babydoll-Dress-With-Sequin-Bodice/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2064876&cid=5235&Rf-300=1880,1944&sh=0&pge=14&pgesize=20&sort=3&clr=Nudeblack
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Strapless-Skater-Dress-with-Sweetheart-neckline/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1765113&cid=15944&sh=0&pge=20&pgesize=20&sort=3&clr=Cream
ili
http://www.asos.com/TFNC/TFNC-Babydoll-Dress-With-Sequin-Bodice/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2064876&cid=5235&Rf-300=1880,1944&sh=0&pge=14&pgesize=20&sort=3&clr=Nudeblack
Classy- Designer
Meni bolja prva. ^^
Loud.- Brainiac
Druga mi je ljepša :)
Phalange.- Drama Queen
Ja danas ne idem u školu, a ovima skraćeni časovi. ^^ Fak jeaa.
Loud.- Brainiac
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 25 / 40.