Jahanje konja
+17
Jovana
Pupii ^^
Cloud Razor
LilMan
llauryca
Classy
samy
Destroying Angel
Phyre Q.
Princess.
Animal.
Doll.
RedOne♥
XxlolipopxX
Točkica
Allegra
Ivonnii
21 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Jahanje konja
Jel se bavite tim sportom? El ste opće jahali kad konja, onak bezveze. Ja jesam, i bilo jee... glupo! XD Grozan je osječaj. Ti se stalno ljuljaš kad on hoda. -.-'
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
Re: Jahanje konja
hahaha, ja se ne bavim tim, al jesam kao mala znala ovak jahati konje na sajmovima =D
meni je to fora =D
meni je to fora =D
Allegra- Brainiac
- Broj postova : 800
Ne bavim se time, ali moja frendica obožava konje i ima doma jednog pa ću probat kod nje to :D Možda mi se svidi, ko zna :)
Nisam se bavila time,ali bi bilo odlično probati :D
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
Bavila sam se jahanjem i volim ga. Sad se više nebavim i nemam baš tu želju iako obožavam konje i imam sve što je potrebno konju za njegu.
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Meni je to prefora! Susjeda mi ima konja, tj. konjicu [ xd ] i vozila sam se s konjem, ali dok sam bio mali ^^ (:
Doraaa:P je napisao/la:Meni je to prefora! Susjeda mi ima konja, tj. konjicu [ xd ] i vozila sam se s konjem, ali dok sam bio mali ^^ (:
Vozila si se ili si jahala?
hahahahah XD
Allegra- Brainiac
Allegra je napisao/la:Doraaa:P je napisao/la:Meni je to prefora! Susjeda mi ima konja, tj. konjicu [ xd ] i vozila sam se s konjem, ali dok sam bio mali ^^ (:
hahahahah XD
Perdóname. Jahala sam! :D
Dobro pa nam Dorica vozi konja. Ahahahah :'D
Ja nikad nisam jahala, al jako biii. :)
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
MissHepii je napisao/la:Dobro pa nam Dorica vozi konja. Ahahahah :'D
Ofc! :)
Pa sigurno u susjedstvu imaš kojeg konja, ili možda nekog iz tvog razreda ;)
Ja sam jednom, dok sam bila mala, jahala ponija. I prije par godina velikog konja. Ne sviđa mi se to. Pogotovo ako padneš, polomiš se sav.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
hahaha doraaa :DDoraaa:P je napisao/la:Allegra je napisao/la:Doraaa:P je napisao/la:Meni je to prefora! Susjeda mi ima konja, tj. konjicu [ xd ] i vozila sam se s konjem, ali dok sam bio mali ^^ (:
hahahahah XD
Okej onda :D
Jel se ljepo voziti na konju? XD
Allegra- Brainiac
Allegra je napisao/la:hahaha doraaa :DDoraaa:P je napisao/la:Allegra je napisao/la:Doraaa:P je napisao/la:Meni je to prefora! Susjeda mi ima konja, tj. konjicu [ xd ] i vozila sam se s konjem, ali dok sam bio mali ^^ (:
hahahahah XD
Okej onda :D
Jel se ljepo voziti na konju? XD
Predobro. Hahahaha :D
A ne, ono, haha, jednom kad sam bila manja, išla sam kod frendice poslije škole, a ona je imala konja, i jedan dečko nas je pratil, tj. on je vodil konja. Mi smo sjele na konja, i kad smo ga počele jahat, lupil me s repom. To užasno boli! XD
Ja sam imala fazu kad sam se pod svaku cijenu htjela baviti jahanjem. Ali, naravno, zašto bi moji to sve morali plaćati?! I, tako sam odustala od te ideje pošto sama trošim lovu na šoping i izlaske, a ne na kupovanje opreme za jahanja. A-a. >.<'
Phyre Q. je napisao/la:Ja sam imala fazu kad sam se pod svaku cijenu htjela baviti jahanjem. Ali, naravno, zašto bi moji to sve morali plaćati?! I, tako sam odustala od te ideje pošto sama trošim lovu na šoping i izlaske, a ne na kupovanje opreme za jahanja. A-a. >.<'
Pa da..Malo je prevše brige s konjima.
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
A još se ut om nekom klubu gdje sam se mislila upisati nudi opcija da plaćaš u pola cijene ako čistiš boxeve (oni odjeljci za svakog konja u štali). Mdaaaaj, još da im i govna tamo čistim. XD
Obozavam konje,volela bih da znam jahati,ali onako rekreativno,ne volim one trke i to...(:
Destroying Angel- Newbie
- Broj postova : 31
Ivonnii je napisao/la:Phyre Q. je napisao/la:Ja sam imala fazu kad sam se pod svaku cijenu htjela baviti jahanjem. Ali, naravno, zašto bi moji to sve morali plaćati?! I, tako sam odustala od te ideje pošto sama trošim lovu na šoping i izlaske, a ne na kupovanje opreme za jahanja. A-a. >.<'
Pa da..Malo je prevše brige s konjima.
Pa da to je dosta zamorno i skupo xD
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
Jahala sam godinu dana na Hipodromu Zagreb, predobro je tamo bilo :)
llauryca- Wannabe
- Broj postova : 348
Ja sam išla na jahanje jedno vrijeme i tam dobrovoljno volontirala a na kraju smo radili ko neznam šta da nebi jahali :S
LilMan- Wannabe
- Broj postova : 344
Kod nas nema profesonalno, ono. Al moš jahat tu i tam. :P
Meni frendica iz Zg-a jaše. Obožavam kad mi priča o jahanju, ja se sva uživim. Pogotovo kad mi priča kako neke njene frendice tamo padaju preko prepona i svašta.. :D
Meni frendica iz Zg-a jaše. Obožavam kad mi priča o jahanju, ja se sva uživim. Pogotovo kad mi priča kako neke njene frendice tamo padaju preko prepona i svašta.. :D
Meni je to onak.. Staromodno. xD
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Ja bih bas voljela jahat konja jednom xD
Ali nisam nikad :P
Ali nisam nikad :P
Jovana- Wannabe
- Broj postova : 266
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.