Ljubav nije matematika?
+13
Animal.
Daky
Doll.
Hannek ♥
Točkica
LilMan
XxlolipopxX
Pupii ^^
Cloud Razor
Muffin.
Lolita Q.
Princess.
*Just Smile*
17 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Ljubav nije matematika?
Ovak.Frendica mi ima 15 godina.
Zbarila se dva puta sa dečkom koji će sad 22 godine!!!
Po meni je to prevelika razlika.I sad će valjda oni bit skupa.:o
Šta vi mislite??
-ovi naši već zaj. i njega i nju.govore joj da je ku*va i to- :S
ps:(nadam se da ovo ne će dospjet do nje jer će me ubit.al fakat.xD)
Zbarila se dva puta sa dečkom koji će sad 22 godine!!!
Po meni je to prevelika razlika.I sad će valjda oni bit skupa.:o
Šta vi mislite??
-ovi naši već zaj. i njega i nju.govore joj da je ku*va i to- :S
ps:(nadam se da ovo ne će dospjet do nje jer će me ubit.al fakat.xD)
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Re: Ljubav nije matematika?
Amm. Vjeruj mi, nije to ništa!
Jedna cura s kojom sam prije bila dobra frendica (sad mi se zgadila) stalno hoda sa starčekima. Jedan joj je imao 25, jedan 28, a jedan 26... a ona ima 15! Tj. Onda je imala 14. I priča se kao da se s jednim od njih je*ala u autu kraj mrtvačnice! Njezin brat je kao to vidio i ove još neke cure..i svi imaju baš ono, priće koje se poklapaju. :S
Jedna cura s kojom sam prije bila dobra frendica (sad mi se zgadila) stalno hoda sa starčekima. Jedan joj je imao 25, jedan 28, a jedan 26... a ona ima 15! Tj. Onda je imala 14. I priča se kao da se s jednim od njih je*ala u autu kraj mrtvačnice! Njezin brat je kao to vidio i ove još neke cure..i svi imaju baš ono, priće koje se poklapaju. :S
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Meni to nije normalno. Oke mi je da kad si stariji pa si s nekim tko je sedam godina stariji/mlađi od tebe, ali ovako dok si još klinka trebaš izlazit sa svojim vršnjacima.
Lolita Q.- Newbie
- Broj postova : 67
Neželim ju osuđivati,ali mislim da bi bilo bolje da nađe nekog svojih godina. On može završiti u zatvoru jer je ona maloljetna. A i stariji je, neda Bože da joj neš napravi mislim stariji je znate šta hoće :/
Muffin. je napisao/la:Neželim ju osuđivati,ali mislim da bi bilo bolje da nađe nekog svojih godina. On može završiti u zatvoru jer je ona maloljetna. A i stariji je, neda Bože da joj neš napravi mislim stariji je znate šta hoće :/
Potpis.:/
Cloud Razor je napisao/la:Muffin. je napisao/la:Neželim ju osuđivati,ali mislim da bi bilo bolje da nađe nekog svojih godina. On može završiti u zatvoru jer je ona maloljetna. A i stariji je, neda Bože da joj neš napravi mislim stariji je znate šta hoće :/
Potpis.:/
a da.moja druga frendica je sestrična od tog dečka i svejedno kaže da je on obična svinja i da se makne od njega, ali....:o
*Just Smile*- Moderator
Meni se to ne svida.. Neznam. Da ima 20,a da joj decko ima 27, nebi mi bilo tolko glupo al ovak.. -.-
Premlada je jos za tolku razliku medu godinama...
Ona ima 15 i mozda, tj ziher jos ne razmislja o stvarima o kojima ON razmislja..
A i fkt bi mogo bit kaznjen jer ona nije punoljetna..
Neznam, nisam bas neki strucnjak za veze i to, al po meni je to glupo.
Moa sis ima 19 god, a decko joj ima 22 ko toj tvojoj frendici koja ima 15. Malo glupo..
Ona ima 15 i mozda, tj ziher jos ne razmislja o stvarima o kojima ON razmislja..
Moa sis ima 19 god, a decko joj ima 22 ko toj tvojoj frendici koja ima 15. Malo glupo..
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Pupii ^^ je napisao/la:Meni se to ne svida.. Neznam. Da ima 20,a da joj decko ima 27, nebi mi bilo tolko glupo al ovak.. -.-
Potpis na sve.Nije toliko do razlike u godinama,nego ona nije ni punoljetna. Drugo bi bilo da ona ima 18,a on 25. Mislim i to bi bilo malo čudno,ali barem bi bilo zakonito i ona bi završila srednju školu. Ovako je još skoro pa klinka xD
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
XxlolipopxX je napisao/la:Pupii ^^ je napisao/la:Meni se to ne svida.. Neznam. Da ima 20,a da joj decko ima 27, nebi mi bilo tolko glupo al ovak.. -.-
Potpis na sve.Nije toliko do razlike u godinama,nego ona nije ni punoljetna. Drugo bi bilo da ona ima 18,a on 25. Mislim i to bi bilo malo čudno,ali barem bi bilo zakonito i ona bi završila srednju školu. Ovako je još skoro pa klinka xD
Jes jes. To dvoje.
Meni je to normalno tj.bilo bi da je punoljetna ni ja ju neželim osuđivat zato što hahahahahh i meni se sviđa jedan koji ima 22godine Ana i Gabi će znat o kom govorim al nomalno ja ga nepozam tak da meni se čini sasvim uredu. :D
LilMan- Wannabe
- Broj postova : 344
hahahhahaha.
:)
:)
*Just Smile*- Moderator
Dudica je napisao/la:Meni je to normalno tj.bilo bi da je punoljetna ni ja ju neželim osuđivat zato što hahahahahh i meni se sviđa jedan koji ima 22godine Ana i Gabi će znat o kom govorim al nomalno ja ga nepozam tak da meni se čini sasvim uredu. :D
A kolko ti imas godina?!
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Meni je to nenormalno,on nju hoce samo da odvuce u krevet i to. A ona misli da je to prava ljubav il sta? Nek se kloni njega to je najbolje.
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
hmm.a vidjet ćemo.
ali mislim da se ne će ona htjet s njim, on će ju napucat i ona će bit u bedu.:S
ali mislim da se ne će ona htjet s njim, on će ju napucat i ona će bit u bedu.:S
*Just Smile*- Moderator
OMG.
Naravno da ljubav nije matematika i da ne poznaje godine, ali POLICIJA POZNAJE; to je prevelika [ i bolesna ] razlika. Dvije tri godine su najbolja razlika :D
Naravno da ljubav nije matematika i da ne poznaje godine, ali POLICIJA POZNAJE; to je prevelika [ i bolesna ] razlika. Dvije tri godine su najbolja razlika :D
Ajme meni! Ja sam u šoku.O.o
Cura koja ide samnom u razred nije normalna!
Ona ima 15 godina, a bari se s dečkom koji ima 27! po meni je to PEDOFILIJA!!!
Jbt. on je već odrasla osoba, a ona je obična klinka.:o :o
Ja još ne vjerujem s kim ja idem u razred.
u šoku sam.:S
*Just Smile*- Moderator
ElenČiii :)) je napisao/la:Ajme meni! Ja sam u šoku.O.o
:O
:O
Prevelika razlikaa.Mogo bi joj Bog zna šta uraditi,ko zna šta je njemu na umu -.-
Prevelika razlikaa.Mogo bi joj Bog zna šta uraditi,ko zna šta je njemu na umu -.-
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Kasnije to neče bit tolko strašno, al ovaj lik je prestaar :O
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Hannek ♥ je napisao/la:Meni je to nenormalno,on nju hoce samo da odvuce u krevet i to. A ona misli da je to prava ljubav il sta? Nek se kloni njega to je najbolje.
15-godišnjakinje misle da im je svaki dečko prava ljubav, ne čini neku razliku ako je s nekim svojih godina. 15-godišnjaci također misle na seks i žele odvući u krevet (jedva čekaju da izgube nevinost, jel'), samo što su nesigurniji i neiskusniji.
Jedina razlika između mlađih i onih starijih je da sa starijima seks ne traje 15 sekundi kao s mlađima.
Nightmare- Brainiac
- Broj postova : 424
Nightmare je napisao/la:Hannek je napisao/la:Meni je to nenormalno,on nju hoce samo da odvuce u krevet i to. A ona misli da je to prava ljubav il sta? Nek se kloni njega to je najbolje.
15-godišnjakinje misle da im je svaki dečko prava ljubav, ne čini neku razliku ako je s nekim svojih godina. 15-godišnjaci također misle na seks i žele odvući u krevet (jedva čekaju da izgube nevinost, jel'), samo što su nesigurniji i neiskusniji.
Jedina razlika između mlađih i onih starijih je da sa starijima seks ne traje 15 sekundi kao s mlađima.
hahahhah.to je to.xD.:D
*Just Smile*- Moderator
šta se mene tiče po meni nije kurva niti bilo šta slično. istina je da je on malo prestar za nju, ali ako njima to paše nek im bude. nek se vole
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Sve u svemu, to nikako nije normalno kada je cura maloljetna.
Al sve u redu, kada je punoljetna jer nadam se, tada ima malo mozga. ^^
Al sve u redu, kada je punoljetna jer nadam se, tada ima malo mozga. ^^
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Ljubav u teen godinama?
» [~14] Ljubav?
» Neuzvraćena ljubav
» Ljubav u javnosti
» Ljubav na prvi pogled
» [~14] Ljubav?