~Vasi prijatelji~
+17
Amélie
VanillaKismet
Princess.
KiS
Unicorn.
Amyicha
Hannek ♥
Daky
blento. ^^
Cinderella
Slim_Shady
Miaa15
RedOne♥
Classy
llauryca
Animal.
P.De.Muerte
21 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
~Vasi prijatelji~
Pisite o svojim najdrazim ili pak najbolji prijateljima i prijateljicama..Stavite slike i opisite zasto su bas oni dobili glavnu ulogu u vasem zivotu! Zasto su bas oni dobili titulu najdrazih?
P.De.Muerte- Nerd
- Broj postova : 158
Re: ~Vasi prijatelji~
Ovo lijevo je Gabi.
Ona ima glavnu ulogu u mom životu jer je draga, vesela, zabavna, jer zna sve moje tajne, jer sam s njom mnogo proživila, jer joj sve mogu reći, jer nije lažljiva, zna se zabavljat, jer voli shopping, jer imamo sličan ukus, jer može dugo šetat sa mnom, jer nije umišljena i bahata, jer sam uz nju uvijek super, jer zajedno tračamo i smijemo se, jer imamo svoj riječnik. Živi svaki dan kao da joj je zadnji (:
Ovo desno je Duda.
Ona ima glavnu ulogu u mom životu jer je zabavna, vesela, jer voli shopping i šetnje, jer voli plesati i pjevati, jer sam s njom svašta preživila, nikada nema potrebu nešto izmišljati i lagati, mogu joj sve reč i uvijek me nasmije.
Nas tri smo nerazdvojne.
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Nemoj mi reči da je to Gabrijela Pedrijevac ( već kako se piše ) ?
llauryca- Wannabe
- Broj postova : 348
:Ollauryca je napisao/la:Nemoj mi reči da je to Gabrijela Pedrijevac ( već kako se piše ) ?
Ne. Neznam ni ko je to XD
Animal.- Administrator
Ah, dobro je. Ajme kako sam se prestrasila...fala ti bože
llauryca- Wannabe
Hahah.Nemoj moju Gabii<3
A ko je ta? XD
A ko je ta? XD
Animal.- Administrator
Majedna tamo budala...glupača glupa
llauryca- Wannabe
Ja imam 6 najboljih prijateljica kojima stvarno mogu vjerovati.
Možda je to previše, ali ja znam da su mi prave frendice.
Neću otkrivati njihov identitet, Bože ...
Možda je to previše, ali ja znam da su mi prave frendice.
Neću otkrivati njihov identitet, Bože ...
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ana- volim ju jer je dosadna i svaki dan se viđamo po puno sati :D ( šalim se ovo za dosadu), obožavam gledat kako se zna osramotit ( to se događa svaki dan :D) i kako se zna izvuć iz te sramote. imam sreće što mi je prijateljica jer kad se ja osramotim ona me izvuće il tog. Zabavna je i duhovita. Presmiješno pleše i totalno je luda...uh šta još :P... aha. Idem samnom i sekom na fitness iako nije debela,nije iskompleksirana i nije umišljena. Obožavam gledat kako zna spalit neke futare koje nas muče. Perverznjakuša je :D
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Sve je to uredu, ali prijateljica ti je malo ružna :D ahaha.Aj kao zezam se.(sam da me neubiješ :P)
Dosadna si i živciraš me
Dosadna si i živciraš me
Animal.- Administrator
Marija. Ona mi je najbolja prijateljica jer me u svemu razumije. Sve joj mogu reč u povjerenju jer znam da nikom neče reći. Zabavna je i uvijek me uspije oraspoložit. :)
Miaa15- Newbie
- Broj postova : 91
Iwona.... Iako zbog nekih svađa nismo kao prije dobre... ona je i dalje moja bff,bez obzira ne sve...bez nje nebi mogla dalje...:)
Slim_Shady- Newbie
- Broj postova : 3
Imam 3 osobe kojima mogu sve reć, koje će sve razumijet.
Jednu znam od vrtića i od onda smo nerazdvojne :D
Drugu znam od ljeta 2010., znači kratko, al svejedno sam ju tolko zavolila i imam tolko povjerenja u nju i sve.
Treći je dečko kojeg sam upoznala preko interneta u početku, kasnije smo se uživo upoznali, 3 godine se znamo.
njima mogu sve reć i uvijek će bit tu za mene
al ipak, ja sam jako naivna, brzo vjerujem ljudima..
Jednu znam od vrtića i od onda smo nerazdvojne :D
Drugu znam od ljeta 2010., znači kratko, al svejedno sam ju tolko zavolila i imam tolko povjerenja u nju i sve.
Treći je dečko kojeg sam upoznala preko interneta u početku, kasnije smo se uživo upoznali, 3 godine se znamo.
njima mogu sve reć i uvijek će bit tu za mene
al ipak, ja sam jako naivna, brzo vjerujem ljudima..
Ana - volim ju zato jer je presuper, dosada moja <333
sve joj mogu reć ! svađamo se, al oke.. to svi rade..pomirimo se za 5 minuta kao sve bff :))
obadvije se uvijek sramotimo, uvijek smo tu jedna za drugu...^^
ponekad sramežljiva, ponekad luda, ljuta, živčana, sretna...ah .. o ana, o ana, o ana tugo mojih danaa :))) <33
obožavam juu :D :)
sve joj mogu reć ! svađamo se, al oke.. to svi rade..pomirimo se za 5 minuta kao sve bff :))
obadvije se uvijek sramotimo, uvijek smo tu jedna za drugu...^^
ponekad sramežljiva, ponekad luda, ljuta, živčana, sretna...ah .. o ana, o ana, o ana tugo mojih danaa :))) <33
obožavam juu :D :)
blento. ^^- Newbie
- Broj postova : 62
Ni ja. :/
Animal.- Administrator
Ni ja bas xD Imam jednu al ne vidjamo se stalno i nije mi ono bas BFF , takve osobe nema ovdje :/
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Da, a ja bi za to opet okrivila fejs. Nemožeš nikom vjerovat - svi sam žele bit kul i slično.Hannek ♥ je napisao/la:Ni ja bas xD Imam jednu al ne vidjamo se stalno i nije mi ono bas BFF , takve osobe nema ovdje :/
Animal.- Administrator
Mons†er je napisao/la:Da, a ja bi za to opet okrivila fejs. Nemožeš nikom vjerovat - svi sam žele bit kul i slično.Hannek ♥ je napisao/la:Ni ja bas xD Imam jednu al ne vidjamo se stalno i nije mi ono bas BFF , takve osobe nema ovdje :/
Jest, ja ga sutra brisem. Skontala sam da imam samo jednu prijateljicu al ni ona nije potpuno najbolja prijateljica, nadam se da cu sljedece godine u srednjoj nekog upoznat. :D
Hannek ♥- Drama Queen
Hannek ♥ je napisao/la:Mons†er je napisao/la:Da, a ja bi za to opet okrivila fejs. Nemožeš nikom vjerovat - svi sam žele bit kul i slično.Hannek ♥ je napisao/la:Ni ja bas xD Imam jednu al ne vidjamo se stalno i nije mi ono bas BFF , takve osobe nema ovdje :/
Jest, ja ga sutra brisem. Skontala sam da imam samo jednu prijateljicu al ni ona nije potpuno najbolja prijateljica, nadam se da cu sljedece godine u srednjoj nekog upoznat. :D
Ti si ista ja. HAHAHA. :))
I ja jedva čekam srednju baš zbog toog.^^
Animal.- Administrator
Mons†er je napisao/la:Hannek ♥ je napisao/la:Mons†er je napisao/la:Da, a ja bi za to opet okrivila fejs. Nemožeš nikom vjerovat - svi sam žele bit kul i slično.Hannek ♥ je napisao/la:Ni ja bas xD Imam jednu al ne vidjamo se stalno i nije mi ono bas BFF , takve osobe nema ovdje :/
HAHA , i plus mozda naidje neki zgodni decko xD
Hannek ♥- Drama Queen
Hannek ♥ je napisao/la:Mons†er je napisao/la:Hannek ♥ je napisao/la:Mons†er je napisao/la:Da, a ja bi za to opet okrivila fejs. Nemožeš nikom vjerovat - svi sam žele bit kul i slično.Hannek ♥ je napisao/la:Ni ja bas xD Imam jednu al ne vidjamo se stalno i nije mi ono bas BFF , takve osobe nema ovdje :/
HAHA , i plus mozda naidje neki zgodni decko xD
Baš to!! :D
Animal.- Administrator
ana sta je sa gabi i dudom? :/
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Nismo mi bile bff. XD