Marke
+23
Doll.
Primrose
Shadow
Nightmare
Cinderella
*LadyBird*
Amyicha
PaperღHearts
chloe.aiden
RedOne♥
Barbie <3
Alex. :]
.Kixy.
LilMan
.ShiningStar.
Elena*
Cloud Razor
Muffin.
Ivonnii
Animal.
*Just Smile*
Hannek ♥
Princess.
27 posters
Adore Teens :: Teens :: Classy and fabulous. :: Fashion
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Marke
Gluposti. Jedino što od marki imam su Nike tenisice, Converse starke, i Lacoste. Imam jedne Diesel traperice, Guess ogrlicu i sat. I to je to. Tj još Converse stvari ali to i nije neka marka, tj. je ali torba za skolu, torbica oko struka nisu skupi tako da.
Sad da bi kupovala robu, nema šanse.
Sad da bi kupovala robu, nema šanse.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Pa da vidim preslatku majicu/haljinu u 2nd hand shopu koja je iz kineskog dućana i nošena, ako je u dobrom stanju, udobna i od dobrog materjala kupit ću ju. (karikiram malo)
nije mi to toliko važno, uostalom nemam para da bi se oblačila u marke, a i sad što se podrazumijeva pod marke.. ovako obične stvari tipa jednostavne majice i jednosezonske stvari kupujem o u onim jeftinijima tipa New Yorker ili Teranova, ali ako kupujem nešto što planiram duže nostiti onda u high street brandovima.. kaput u Topshopu, lijepše majice najčešće u Dorothy Perkins, majice s printom i traperice u Mangu, torbe u Accessorizeu
a od tenisica jedino starke nosim. prije sam nosila svašta, ali sada se jednostavno ne mogu odvojit od starki
nije mi to toliko važno, uostalom nemam para da bi se oblačila u marke, a i sad što se podrazumijeva pod marke.. ovako obične stvari tipa jednostavne majice i jednosezonske stvari kupujem o u onim jeftinijima tipa New Yorker ili Teranova, ali ako kupujem nešto što planiram duže nostiti onda u high street brandovima.. kaput u Topshopu, lijepše majice najčešće u Dorothy Perkins, majice s printom i traperice u Mangu, torbe u Accessorizeu
a od tenisica jedino starke nosim. prije sam nosila svašta, ali sada se jednostavno ne mogu odvojit od starki
najmarkiranije što imam je miss dior cherie :D
i volim patike da su original.nike ili skechers :))
inače ne kupujem markirano osim patikaa,i ponekad parfem pa ga drljam 3 godine :))
i volim patike da su original.nike ili skechers :))
inače ne kupujem markirano osim patikaa,i ponekad parfem pa ga drljam 3 godine :))
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
E ovako. Volim marke, nisam njima opsjednuta. Ali mi je važno da su mi teniseice: nike, puma, ađidas. Satove ne nosim. Robu, pa ionako nitko ne gleda etiketu. Ali torba za školu i torbice ipak moraju, nemam pojma zašto. Za 5. razred sam gnjavila za torbu jer je svi imaju, a i torbica mi je važna da bude is funky fisha il tako neš. Eastpak
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Teens :: Classy and fabulous. :: Fashion
Stranica 2 / 2.