Peglanje Kose
+27
Phalange.
Classy
Primrose
MaĆka
Shadow
Nightmare
Lilli_D
Psychadelia
*LadyBird*
Lusi.♥
BrokenArrow
Amyicha
Wwinner
XxlolipopxX
blento. ^^
Jovana
Bubble:)
Cinderella
Marinče
RedOne♥
Cloud Razor
Muffin.
Ivonnii
Animal.
*Just Smile*
Princess.
Hannek ♥
31 posters
Adore Teens :: Teens :: Classy and fabulous. :: Beauty
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Peglanje Kose
Meni je kosa ravna, na nekim područjima malo valovita, ali više vuče na ravno. Ne preferiram peglanje kose.
Nemam bas potrebe da je peglam ravna mi je ...jedino ako mi se nekad digne onda je samo spustim sa par prelazaka peglom
Lilli_D- Nerd
- Broj postova : 110
Prestala sam vise peglat kosu, treba joj 2 h dok se ispegla i ukovrca se odma nakon 2 minute -.-
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Ja se sad isto jako rijetko peglam.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Sto manje peglajte...izgori kosa....<3
Lilli_D- Nerd
- Broj postova : 110
Meni šugava sestra pokvarila peglu :(
Jaako rijetko peglam kosu, jedino kad mi je baš užasno uvijena i kad sve ide na svoju stranu, ali eto, više ne mogu ni tad.
Jaako rijetko peglam kosu, jedino kad mi je baš užasno uvijena i kad sve ide na svoju stranu, ali eto, više ne mogu ni tad.
Nightmare- Brainiac
- Broj postova : 424
Peglam se, stano. Sad preko ljeta ne, svežem u rep ili nakovrčam, ali inaće da. Imam ovakvu peglu.
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Peglam ali ne dobrovoljno.
Svi kazu da lepo izgledam dok se meni ne svidja -.- i onda su mi je jednom prisiljeno ispeglali.Celo odelenje je ucestvovalo.
Svi kazu da lepo izgledam dok se meni ne svidja -.- i onda su mi je jednom prisiljeno ispeglali.Celo odelenje je ucestvovalo.
MaĆka- Newbie
- Broj postova : 99
Imam Remington peglu koju sam kupila za 350 kuna samo zato jel je dolazila u kutiji i imala je neki CD i moglo se radit svašta sa njom kao. A ubiti nemože. mogla sam uzet najobičniju od 100 kuna.
Prije sam se peglala skoro svaki dan. Imam dosta dugu kosu, malo ispod grudi, i vrhovi su mi skroz ispucali. Onda sam počela "izvlačit" kosu dok ju feniram. Ali ne sa onom okruglom četkom nego sa običnom pravokutnom četkom, sam ko da idem češljat, i onda ju pratim fenom. Znaći prvo operem kosu, šampon i regenerator, odna nasprejam onog, brijem da je Panten Aqua Light, tako nešto, onda stavim Klasom serum za kosu, i onda tako sušim kosu. Budem mi super ravna, zato jel mi je kosa prirodno nešto između ravne i kovrčave pa netreba puno. I preporodila mi se kosa. Definitivno preporučam da se ostavie pegle i radite kao ja. I fen šteti kosu ali definitino je bolje od pegle zato jel ju manje oštečuje, a to radim 1 put u 3 dana tako da.
Prije sam se peglala skoro svaki dan. Imam dosta dugu kosu, malo ispod grudi, i vrhovi su mi skroz ispucali. Onda sam počela "izvlačit" kosu dok ju feniram. Ali ne sa onom okruglom četkom nego sa običnom pravokutnom četkom, sam ko da idem češljat, i onda ju pratim fenom. Znaći prvo operem kosu, šampon i regenerator, odna nasprejam onog, brijem da je Panten Aqua Light, tako nešto, onda stavim Klasom serum za kosu, i onda tako sušim kosu. Budem mi super ravna, zato jel mi je kosa prirodno nešto između ravne i kovrčave pa netreba puno. I preporodila mi se kosa. Definitivno preporučam da se ostavie pegle i radite kao ja. I fen šteti kosu ali definitino je bolje od pegle zato jel ju manje oštečuje, a to radim 1 put u 3 dana tako da.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Peglam po potrebi, a to bude svaki drugi dan. Vrhovi su mi problem jer se nekako izrvnu, a kosa mi se počela malo frčkati na nekim dijelovima, a meni ravna najbolje stoji. Nemam problema sa oštećenjem jer koristim onaj sprej prije peglanja i neki Avonov proizvod za ispucale vrhove pa mi kosa nikada ne izgleda oštećeno iako često peglam.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Dok je škola trajala sam ju peglala dosta često, ne svaki put poslije pranja, al svaki drugi npr.
Sad kak je ljeto sam ju možda dva puta speglala, neda mi se.
A i imam jako dobru peglu (Boschovu) i kad ju jednom speglam ju ne moram dok ju ne operem (osim ak ju ne namoči kiša il ja kad se tuširam)
Sad kak je ljeto sam ju možda dva puta speglala, neda mi se.
A i imam jako dobru peglu (Boschovu) i kad ju jednom speglam ju ne moram dok ju ne operem (osim ak ju ne namoči kiša il ja kad se tuširam)
I meni je bila. A onda sam se ošišala slojevito i počela mi je stršit i kovrčat se. Sad moram još ko zna kolko čekat da mi izraste pa da se mogu normalno ošišat.
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Peglu doma ni nemam, a često mi se puta desilo da me ljudi pitaju : " Jesi peglala kosu? "ja njima kazem da ni nemam peglu doma.mrzim svoju kosu.ja ju zovem glupa kosa jer je tanka i raaaaavnaaaaaaa i nijedna mi frizura ne stoji -.-''
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Meni je kosa prirodno ravna,i ne može se lako slomiti kad je stavim u rep.tako da ne peglam.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Sori na double-u *.*
ljudovi, trebam pomoć! Naime, ja i mama smo odlučile kupiti keramičku presu. Pa koju marku mi preporučujete? i to :)
ljudovi, trebam pomoć! Naime, ja i mama smo odlučile kupiti keramičku presu. Pa koju marku mi preporučujete? i to :)
Ja imam Rowentinu i odlična je. Možeš regulirat temperaturu, a meni je to dosta bitno, jer si ne želim bezveze na ogromnoj temeraturi spalit kosu.
I Philips isto ima dobre.
I Philips isto ima dobre.
Princess.- Administrator
Ja sam isto o rowenti mislila, al meni je kosa baš baš gusta, i voljela bih je nekad i uviti, pa ne znam koliko bi sad stajalo. Al to je priča za sebe. Nego, koliko košta?
Ja imam skroz kovrčavu kosu, tako da ako je meni okej, trebala bi i tebi biti. :D Ja sam svoju platila cca 30 funti. Dakle nekih 270 kn. I ta moja je model CF 7150. Al' kupila sam ju već prije par godina, tako da vjerujem da ima sad i boljih.
Princess.- Administrator
Što više čitam, više upitnika imam iznad glave. Hvale remingtonovu, a kude rowenticu :O al bmk ja ću uzet rowentu pa.... Mislim da će biti ok..
Ma pegla ko pegla. >< Ja imam svoju 3 godine otprilike i nemam nikakvih primjedbi, radi ko nova.
Princess.- Administrator
Kosa mi ej prirodno ravna pa je nema potrebe peglat :))
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Nemaš pojma koliko ti je lakše sa takvom kosom.Ako već hoćeš bujnu kosu, kupiš onaj šampon za volumen ;)Honey. je napisao/la:Peglu doma ni nemam, a često mi se puta desilo da me ljudi pitaju : " Jesi peglala kosu? "ja njima kazem da ni nemam peglu doma.mrzim svoju kosu.ja ju zovem glupa kosa jer je tanka i raaaaavnaaaaaaa i nijedna mi frizura ne stoji -.-''
Uzmi si Rowenta ili Remington.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Pranje kose
» FARBANJE KOSE XD
» Kovrčanje kose
» Posvjetljivanje kose limunom