Strani Jezici
+48
VanillaKismet
Loud.
Shinigami
Amélie
|Yelena|
Little Monster^^
Anette
Classy
Primrose
Shadow
Lilli_D
PurpLe AngeL <3
Lusi.♥
Selena Salvatore
Ančo:)
•••►LuchyLu◄•••
~Lollipop~
Amyicha
Pahuljica
DamnSoReckless
♥MiSs PerfeCt♥
Nightmare
Wwinner
PaperღHearts
Unique Yeah
Princess.
PasalacquaGirl
.Cherrie.
Pupii ^^
Cinderella
DumDum
Gazija
Animal.
Jovana
.Kixy.
Ivonnii
Phyre Q.
Točkica
LilMan
RedOne♥
trick-trick
Muffin.
*Just Smile*
Barbie <3
XxlolipopxX
Alex. :]
.ShiningStar.
Hannek ♥
52 posters
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Strani Jezici
Znam engLeski i njemački . Obožavam ta dva jezika :D
HtjeLa bih naučiti španjoLski, francuski i taLijanski .
Možda ću učiti još neki jezik...Nadam se da hoću :D
HtjeLa bih naučiti španjoLski, francuski i taLijanski .
Možda ću učiti još neki jezik...Nadam se da hoću :D
PurpLe AngeL <3- Newbie
- Broj postova : 12
A ja JAPANSKI *_*
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Znam spanski sa serija....i sve bolje engleski...trudim se
Lilli_D- Nerd
- Broj postova : 110
Znam engleski. Nešto maalo Njemačkog. Htjela bi naučit Španjolski.
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Engleski znam odlicno pricati, imala sam 5 u osnovnoj, u gimnaziji imam 4.
Znam njemački, ali ućim ga samo zato jel mi je baka gore živjela, i idem tamo često, u kume su mi gore i skoro cijela tatina rodbina.
Znam i nešto talijanskog (njega znam dosta dobro) i španjolskog, dovoljno da se sporazumijem ako se izgubim ili ako nešto bude HAHAHAHA i francuskog, zato jel nam pola razreda ide na njemački a pola na francuski pa nas ova polovica koja ide na francuski uci hahaha kad sam bila u Veneciji sa školom kupovala sam, narućivala i sve na talijanskom hihih
Željela bi poboljšat talijanski i španjolski, a možda i francuski, i obavezno njemački zato jel ga ucim od 5. razreda a znam ga dobro, ali ne super tako daaaaa :P
Uz to znam i slovenski, bosanski, srpski, a na ruskom i makedonskom znam par rijeći HAHAHAHA
Znam njemački, ali ućim ga samo zato jel mi je baka gore živjela, i idem tamo često, u kume su mi gore i skoro cijela tatina rodbina.
Znam i nešto talijanskog (njega znam dosta dobro) i španjolskog, dovoljno da se sporazumijem ako se izgubim ili ako nešto bude HAHAHAHA i francuskog, zato jel nam pola razreda ide na njemački a pola na francuski pa nas ova polovica koja ide na francuski uci hahaha kad sam bila u Veneciji sa školom kupovala sam, narućivala i sve na talijanskom hihih
Željela bi poboljšat talijanski i španjolski, a možda i francuski, i obavezno njemački zato jel ga ucim od 5. razreda a znam ga dobro, ali ne super tako daaaaa :P
Uz to znam i slovenski, bosanski, srpski, a na ruskom i makedonskom znam par rijeći HAHAHAHA
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Ja isto znam makedonski...Poprilično dobro.... :)
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Engleski i njemački znam. Nadam se da ću imati prilike naučiti još bar dva jezika. Trenutno bi francuski.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Da li znate neki strani jezik ? Da.Engleski <3 ljubav mog života,Njemački koji mrzim iz dna duše,aL bodovi za srednju su bodovi xD,Talijanski koji također mrzim,za moj ukus talijanski je previše smušen i jednostavan xD Francuski,moj najdraži jezik poslije engleskog,naravno privatne poduke.Latinski,iako neidem u srednju,zanimljiv jezik (:
Da li bi ste zeljeli nauciti neki strani jezik,i koji ? Španjolski.
Da li cete uciti neki strani jezik? Sljedeće godine učim španjolski :DD
Da li bi ste zeljeli nauciti neki strani jezik,i koji ? Španjolski.
Da li cete uciti neki strani jezik? Sljedeće godine učim španjolski :DD
.Cherrie.- Nerd
- Broj postova : 235
Pa engleski ne mislim bila sam u Kanadi u nekoj skoli pa sad znam oko prekul engleski,sto se tice spanskog znam ga iz nasih serija :DD
Anette- Newbie
- Broj postova : 58
znam engleski,a htjela bi još naučit talijanski i španjolski :D
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Znak nak engleski.. :D msm znam ga.. volela bih da naučiim njemački,španskii,italijanski.. :D inačee kad zavrršiim srednju možda ću uppisati jezižkii fak..:D msm za jezikme. D:
|Yelena|- Newbie
- Broj postova : 27
Engleski, njemački (učim ga, al ga ne volim, i iskreno da dođem u Njemačku tražila bih prvog čovjeka koji priča engleski -.-), osnove francuskog i talijanskog, makedonski, nešto slovenskog, nešto korejskog i japanskog.
Latinski ako se to tu ubraja, jest da sam dosta tih deklinacija i konjugacija zaboravila.
Htjela bih naučiti ruski :)
Latinski ako se to tu ubraja, jest da sam dosta tih deklinacija i konjugacija zaboravila.
Htjela bih naučiti ruski :)
Zadnja promjena: Shinigami; sri oľu 14, 2012 11:41 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Sou, engleski učim od kad znam za sebe i živjela sam u Londonu, tako da ga praktički ni ne smatram stranim jezikom. ><
Njemački isto učim dosta dugo, ali meni uopće nije zanimljiv taj jezik, tako da ga ne znam baš. Osnovno nešto.
I španjolski učim i dosta dobro mi ide. Učim ga tek od početka školske godine. Ali nastavit ću i dalje. :D
Iii latinski isto učim, ali ga ne znam ništa. ><
Njemački isto učim dosta dugo, ali meni uopće nije zanimljiv taj jezik, tako da ga ne znam baš. Osnovno nešto.
I španjolski učim i dosta dobro mi ide. Učim ga tek od početka školske godine. Ali nastavit ću i dalje. :D
Iii latinski isto učim, ali ga ne znam ništa. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja mislim da pričam engleski baš sasvim, sasvim dobro. Veoma lako sklapam rečenice, malo se zbunim da li da upotebim prezent perfekt ili samo past simple, ali ok. Inače, voleo bih da čujem engleski sve više u mojoj svakodnevnoj komunikaciji, ne samo na času i na netu.
Nemački učim od 5. razreda, znam ga, ali ne mogu baš lako da sklapam rečenice i razumem ga ok.
Želja mi je da učim JAPANSKI. Smatram da je lako naučiti, tako sam čuo od drugih. Ako budem učio, videću da li ću imati probleme sa pismom. Ali otom-potom. :D
Nemački učim od 5. razreda, znam ga, ali ne mogu baš lako da sklapam rečenice i razumem ga ok.
Želja mi je da učim JAPANSKI. Smatram da je lako naučiti, tako sam čuo od drugih. Ako budem učio, videću da li ću imati probleme sa pismom. Ali otom-potom. :D
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Ja engleski normalno pričam, nije sad ko hrvatski al ono skroz dobro :)
Talijanski znam onako osrednje, više znam gramatiku nego vokabular :)
Njemački sam tek počela učit, dosadan je užasno...Latinski je ok, al od njega nikakve koristi, znam samo one deklinacije haha :D
Mene jako zanimaju ostali slavenski jezici tipa bugarski, makedonski...učim ih samostalno...i naučila sam ćirilicu :D
Njemački sam tek počela učit, dosadan je užasno...Latinski je ok, al od njega nikakve koristi, znam samo one deklinacije haha :D
Mene jako zanimaju ostali slavenski jezici tipa bugarski, makedonski...učim ih samostalno...i naučila sam ćirilicu :D
Pahuljica- Dude
Pahuljica je napisao/la:Ja engleski normalno pričam, nije sad ko hrvatski al ono skroz dobro :)
И надам се да можеш ово да прочиташ. Па баш супер, и ја бих волео да знам још неки словенски језик. :D
Loud.- Brainiac
Ja sam glagoljijcu učila preko ljeta iz zabave.xD
Engleski mi je drugi jezik,jednostavno se nekim prirodnim korakom snalazim u njemu.Njemački znam isto dovoljno dobro,ali malo gramatika i oni prijeglasi me šutaju.Španski znam dosta riječi po jednoj seriji haha..
Engleski mi je drugi jezik,jednostavno se nekim prirodnim korakom snalazim u njemu.Njemački znam isto dovoljno dobro,ali malo gramatika i oni prijeglasi me šutaju.Španski znam dosta riječi po jednoj seriji haha..
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Englenski volim, obožavam, znam i razmisljam o tome da budem uciteljica englenskog u osnovnoj ^^
Njemački znam, ali gramatika je strašna...Ne volim ga, idem samo zbog ex.
Njemački znam, ali gramatika je strašna...Ne volim ga, idem samo zbog ex.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Učila sam njemački 5 godina, ne znam ga beknut. A engleski znam dobro valjda. Petice i četvorke uglavnom imam. Nikako da svladam prošlo vrijeme, uvijek četvorku imam iz toga.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Loud. je napisao/la:Pahuljica je napisao/la:Ja engleski normalno pričam, nije sad ko hrvatski al ono skroz dobro :)
И надам се да можеш ово да прочиташ. Па баш супер, и ја бих волео да знам још неки словенски језик. :D
Hehe :D Pročitala :))
Ja bi volila da iman tipkovnicu sa ćirilicom :))
Pahuljica- Dude
Pa možeš si to namjestit u control panelu ;)
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Možeš u Language Bar(ono na toolbaru) > Options > Settings. Pa možeš da odabereš Serbian (Cyrillic) :) A i možeš bilo koju ćirilicu slovenskog jezika. Ne razlikuju se toliko. :)
Evo, ko želi da nauči ćirilicu evo tabele. :D
Evo, ko želi da nauči ćirilicu evo tabele. :D
А а | A a |
Б б | B b |
В в | V v |
Г г | G g |
Д д | D d |
Ђ ђ | Đ đ |
Е е | E e |
Ж ж | Ž ž |
З з | Z z |
И и | I i |
Ј ј | J j |
К к | K k |
Л л | L l |
Љ љ | Lj lj |
М м | M m |
Н н | N n |
Њ њ | Nj nj |
О о | O o |
П п | P p |
Р р | R r |
С с | S s |
Т т | T t |
Ћ ћ | Ć ć |
У у | U u |
Ф ф | F f |
Х х | H h |
Ц ц | C c |
Ч ч | Č č |
Џ џ | Dž dž |
Ш ш | Š š |
Loud.- Brainiac
Učim engleski, ide mi super, i učim francuski 3 godine msm. ovo je 3. godina i ide mi dosta dobro. ^^
aca-perfect.- Nerd
- Broj postova : 178
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 3 / 4.