Chat :)
+15
Phalange.
Pahuljica
Psychadelia
MirandaFan™
Classy
VanillaKismet
Loud.
Ja Kristina ti nebitan
*Just Smile*
Daky
BrokenArrow
Princess.
Unique Yeah
Hannek ♥
Animal.
19 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 14 / 40.
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Chat :)
A dobro. Svak' živi svoj život. :D
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Baš tako. :DPrincess. je napisao/la:A dobro. Svak' živi svoj život. :D
---
Ružan ti je avatar, skroz. Boja, sve... Samo da znaš. =P
---
'jutro svima... ili podne? XD
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Nije, baš je dobar. :D
Princess.- Administrator
Žuta boja štikli, crna boja traperica (hlača?)Princess. je napisao/la:Nije, baš je dobar. :D
---
Kad bi to bila crna boja štikli, ili crvena boja štikli... E, onda bi bilo lijepo, i, mogu reći, sexy.
Ovako je djetinjasto, ružno, i tako... Odurno. Ne sviđa mi se taj stil, a, kaj sad, tebi se sviđa.
MirandaFan™- Drama Queen
Sad su ti takve neon boje in. :p
Princess.- Administrator
Ali odurne su.Princess. je napisao/la:Sad su ti takve neon boje in. :p
I još ovaj oblik štikla, pod ovim kutem slikane, ah... Jednostavno nije dobro niti lijepo.
MirandaFan™- Drama Queen
Meni su baš savršene. :D
Princess.- Administrator
Nisu.Princess. je napisao/la:Meni su baš savršene. :D
Ostajem pri svome. Radje bih vidio neke tenisice na ženi, nego ovo. No hard feelings, ali, tak' je. (:
MirandaFan™- Drama Queen
Meni jesu, tebi nisu. O ukusima se ne raspravlja.
Princess.- Administrator
Vidiš da se raspravlja, tako da ti tvrdnja ne stoji.
MirandaFan™- Drama Queen
Ti samo mene pokušavaš uvjerit da su ružne, a ja kažem da su MENI lijepe. :p
Princess.- Administrator
Uvjeren sam da su baš samo TEBI lijepe. (:Princess. je napisao/la:Ti samo mene pokušavaš uvjerit da su ružne, a ja kažem da su MENI lijepe. :p
MirandaFan™- Drama Queen
Ooo, samo se raspravljate T_T
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Vidiš da uživamo u tome. Bolje to nego, i dunno, samoozljeđivanje. xDLoud. je napisao/la:Ooo, samo se raspravljate T_T
MirandaFan™- Drama Queen
Ah, dobro. Za dva minuta krećem u školu.
Loud.- Brainiac
A ja na praznicima. ^_^Loud. je napisao/la:Ah, dobro. Za dva minuta krećem u školu.
MirandaFan™- Drama Queen
Joj. Mi još ovu sedmicu. Znači vama je Uskrs 7 dana pre našeg? :)
Loud.- Brainiac
BestOne je napisao/la:Ye, da je tako...
Onda nebi bilo suicida, ničega. Ali, eto, kod nekih je tako (dala si primjer = Tea), kod nekih nije. Preokret nije lagan, uopće, ali, ne možeš uspoređivati debljinu (ok, soz Tea) sa, kako da to nazovem... pogledom na svijet?
Mislim, meni ovako NIJE LOŠE, nemate razloga sažalijevati mene, niti bilo koga sa takvim pogledom, jer je nama jednostavno dobro, sa svojim pogledom. Ne, neću se zabavljati, kao što kaže Princess, a potom ne misliti na posljedice. Ne, neću, i kaj sad? Gabbs možda može tako - uživa u trenutku, a poslije? Ma, ne, ne valja tako. Ja uživam u trenutku ako je sve isplanirano, ako nema nikakve "opasnosti" za mene... Jest, to je rijetko... a, jbg.
E, ajde se, molim te, ostavi mog primjera života. Pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma, vjeruj mi. Nikad se nisi zapitao otkud mi tolika volja ili motivacija za mršavljenjem? Pa evo, da ti kažem, s obzirom da stvarno navodiš bezveze primjere.
Nekolicinu puta su me istukli zbog debljine (i to ne samo šamar/dva, već doslovno pretukli!), nekolicinu puta sam dobivala primjedbe i doskočice na račun toga. Koliko sam samo dana i noći provela u suzama, razmišljala o samoubojstvu, pokušavala izvesti nešto od toga bez znanja ikog od svojih. Svaki novi dan bio mi je samo novi pakao jer sam znala što me čeka, jer sam znala da ću opet, čim dođem kući, otići u sobu i zaplakati. Toliko sam dugo to držala u sebi i osjećala sam da ću eksplodirati kad-tad od silne tuge i od toliko niskog samopouzdanja u sebi... To nije bio moj izbor. Mršavjela sam jer sam znala da samo tako mogu zaustaviti ona čudovišta koja su mi to radila. Tek nakon što sam smršavila 5-6 kg, shvatila sam da mi to pomaže, ne samo u njihovom pogledu već i što se tiče oslobađanja stresa. Kad god sam se osjećala loše, samo sam otišla trčati i već mi je bilo bolje. Od tad, od kad sam izgubila prvih par kilograma, doslovno sam promijenila pogled na svijet (upravo zbog toga što su ovi manijaci prestali, a ja sam se osjećala dobro). Bilo mi je, kako da kažem... Kao kad poslije kiše dođe sunce.
Sad valjda možeš shvatiti da moj slučaj možeš uspoređivati s pogledom na život.
I think ne. Nego su praznici do Uskrsa + uskrs i onaj pon nakon njega. Ali, fakat ne znam kad je, nisam neki vjerski tip, lul.Loud. je napisao/la:Joj. Mi još ovu sedmicu. Znači vama je Uskrs 7 dana pre našeg? :)
---
Ok, ok, Tea. Stvarno nisam mogao znati, jer nisi rekla. Ja i dalje tvrdim da smo "usporedivi", tj. sad sam dobio cijeli uvid "u tebe", i postoje sličnosti. Dobro, ne drastične, ali... Postoje.
Vidiš da je primjer dobar. (suicid = kod mene, to jest, mom primjeru, i kod tebe)
---
I stvarno ne kužim zašto raditi nešto što nećeš...
Jednostavno ne slušaj i žali se.
MirandaFan™- Drama Queen
Hrvoje, molim te popij 7 jegera ili nešto tako, opusti se i budi zabavan.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
BestOne je napisao/la:I stvarno ne kužim zašto raditi nešto što nećeš...
dafuq bro jesi ti pročito cijeli post?
10 puta.Cannibal je napisao/la:BestOne je napisao/la:I stvarno ne kužim zašto raditi nešto što nećeš...
I dalje ne kužim. Tukli su te, prigovarali su, bila si nesretna, pomišljala o suicidu...
Ti ne znaš reći dosta? Mislim, što ti oni mogu, za sve ima "sporedno" rješenje. Jest da je ovo bolje rješenje, jer je bolje za tebe, ali ja bih se ipak odlučio na "dosta", a ne na mršavljenje. (:
MirandaFan™- Drama Queen
BestOne je napisao/la:10 puta.Cannibal je napisao/la:BestOne je napisao/la:I stvarno ne kužim zašto raditi nešto što nećeš...
I dalje ne kužim. Tukli su te, prigovarali su, bila si nesretna, pomišljala o suicidu...
Ti ne znaš reći dosta? Mislim, što ti oni mogu, za sve ima "sporedno" rješenje. Jest da je ovo bolje rješenje, jer je bolje za tebe, ali ja bih se ipak odlučio na "dosta", a ne na mršavljenje. (:
Koliko sam puta rekla dosta, kasnije sam rekla i svojima doma, i školskom pedagogu, i razrednici i apsolutno ništa se nije promijenilo.
Za sve ima rješenje.Cannibal je napisao/la:BestOne je napisao/la:10 puta.Cannibal je napisao/la:BestOne je napisao/la:I stvarno ne kužim zašto raditi nešto što nećeš...
Koliko sam puta rekla dosta, kasnije sam rekla i svojima doma, i školskom pedagogu, i razrednici i apsolutno ništa se nije promijenilo.
Ali, stvarno. Samo se treba ne dati. Kol'ko ja primjedbi dobijem na dan, pa se ništa ne uzrujavam. Tko su oni što me zezaju? Nitko i ništa, eto tko su.
MirandaFan™- Drama Queen
Hrvoje,kako te nije sram!
Znam primjere slične Tei,i to se stvarno ne može lako riješiti!Ona je to prebrodila,i ti ..jednostavno nemam riječi.Jer sam se,evo,bez ulizivanja tei ili tako nešto,rasplakala.Stvarno me zabrinjava tvoja psiha hrvoje,posjeti psihologa.
To što si ti bezosjećajna krpa,i samo gledaš kako bi nekom ispao pametan,tvoj problem.
Znam primjere slične Tei,i to se stvarno ne može lako riješiti!Ona je to prebrodila,i ti ..jednostavno nemam riječi.Jer sam se,evo,bez ulizivanja tei ili tako nešto,rasplakala.Stvarno me zabrinjava tvoja psiha hrvoje,posjeti psihologa.
To što si ti bezosjećajna krpa,i samo gledaš kako bi nekom ispao pametan,tvoj problem.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 14 / 40.