Vaš prvi rad
+2
*Just Smile*
Daky
6 posters
Stranica 1 / 1.
Vaš prvi rad
Koji je vaš prvi (ili neki među prvima) rad? :)
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Re: Vaš prvi rad
haha,pa dobro je Elena :)
Ja sam svoj prvi rad u PS izgubila,nemam ni jedan blizu prvog :/.
Ja sam dobila svoj laptop a u kompjuteru su bili ti radovi..
Ja sam svoj prvi rad u PS izgubila,nemam ni jedan blizu prvog :/.
Ja sam dobila svoj laptop a u kompjuteru su bili ti radovi..
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Ja bi trebala imati na svom starom Photobucket accountu...
Aha, evo ga!
To sam napravila davne 2006 za jedno Sims natjecanje (napravite Sims modela i onda se bira najljepši, s tim da u svakoj rundi ispada jedna ili dvi simsice). Vjerujem da smo ja i moja rodica prve ispale, hahaha. Uglavnom, iako vama ne izgleda kao da je nešto rađeno osim što su stavljena slova, je, ona je napravljena iz dvi slike (jer ova poza ne postoji), ovaj lik je također slika za sebe i pozadina je slika za sebe. :D
Rađeno u Photo Impressionu, neki lijevi program kojeg sam tada dobila uz web kameru.
Aha, evo ga!
To sam napravila davne 2006 za jedno Sims natjecanje (napravite Sims modela i onda se bira najljepši, s tim da u svakoj rundi ispada jedna ili dvi simsice). Vjerujem da smo ja i moja rodica prve ispale, hahaha. Uglavnom, iako vama ne izgleda kao da je nešto rađeno osim što su stavljena slova, je, ona je napravljena iz dvi slike (jer ova poza ne postoji), ovaj lik je također slika za sebe i pozadina je slika za sebe. :D
Rađeno u Photo Impressionu, neki lijevi program kojeg sam tada dobila uz web kameru.
Nightmare- Brainiac
- Broj postova : 424
Vjerujte mi,ne želite ga vidjeti
Music Girl- Newbie
- Broj postova : 44
Zendaya^^ je napisao/la:Negdje izgubljen u vremenu i prostoru x) Zato jer sam mijenjala sistem pa.. :)
da,i ja sam svoj izgubila :/ samtrala sam da je jadan pa sam ga izbrisala :/ sad mi je zaoo :/
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Stranica 1 / 1.