Što kupiti/napraviti dečku za Valentinovo?
+2
Cinderella
Nightmare
6 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 1.
Što kupiti/napraviti dečku za Valentinovo?
Pa, što kupiti/napraviti dečku za Valentinovo?
Hilfeee. Nisam mislila ništa posebno, ali onda sam se sjetila da mu nisam uzela ništa za rođendan jer nije baš da imam novaca i sad se osjećam užasno. Sad sam uštedila nešto, pa mislim da bi to mogla potrošiti na njega. Samo ja sam valjda naj-ne-romantičnija osoba na svijetu, i ništa mi ne pada na pamet osim da nam uzmem nešto finog vina, sebi seksi donje rublje, obujem visoke štikle i da se zabavimo, jel'. Znam da će mu se to sviditi, ali ima li itko boljih ideja?
Aj, znam da vi ne razmišljate prljavo kao ja. P.S. dečko mi ima 25 godina pa mu neću kupovati medvjediće i slično. Neznam šta će mu to. Neznam šta će to ikome. Pogotovo dečkima.
Hilfeee. Nisam mislila ništa posebno, ali onda sam se sjetila da mu nisam uzela ništa za rođendan jer nije baš da imam novaca i sad se osjećam užasno. Sad sam uštedila nešto, pa mislim da bi to mogla potrošiti na njega. Samo ja sam valjda naj-ne-romantičnija osoba na svijetu, i ništa mi ne pada na pamet osim da nam uzmem nešto finog vina, sebi seksi donje rublje, obujem visoke štikle i da se zabavimo, jel'. Znam da će mu se to sviditi, ali ima li itko boljih ideja?
Aj, znam da vi ne razmišljate prljavo kao ja. P.S. dečko mi ima 25 godina pa mu neću kupovati medvjediće i slično. Neznam šta će mu to. Neznam šta će to ikome. Pogotovo dečkima.
Nightmare- Brainiac
- Broj postova : 424
Re: Što kupiti/napraviti dečku za Valentinovo?
hahahhaa.Tvoja ideja je najbolja jer dečka od 25 godina ništa ne bi usećilo kao....tvoja ideja :D
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Kupi i kondom usput ^^Nightmare je napisao/la:Pa, što kupiti/napraviti dečku za Valentinovo?
Allegra- Brainiac
- Broj postova : 800
A dobro, hvala na pohvalama za ideju, ali ako netko ima nešto bolje neka slobodno kaže. :)
Nightmare- Brainiac
- Broj postova : 424
ljudi bok!
ja se tek prikljucila na ovaj forum iz jednog jedinog razloga: valentinovo
nije da sam zaljubljena, ne...nego me pametni brat maltretira st ada napravi curi
pa kao neko imam ikakvih kreativnih ideja..neka se javi..bit cu jako zahvlana
ja se tek prikljucila na ovaj forum iz jednog jedinog razloga: valentinovo
nije da sam zaljubljena, ne...nego me pametni brat maltretira st ada napravi curi
pa kao neko imam ikakvih kreativnih ideja..neka se javi..bit cu jako zahvlana
Inna77- Newbie
- Broj postova : 28
Predstavi se prvo!
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 1.