Dzeparac :D
+18
penny
Anette
Classy
.Cherrie.
Lilli_D
Ančo:)
Snickers^^
Pahuljica
Unique Yeah
Točkica
*LadyBird*
Nightmare
Amyicha
*Just Smile*
Princess.
KiS
Daky
Hannek ♥
22 posters
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 1 / 1.
Dzeparac :D
Dali dobijate dzeparac ?
Jeste li zadovoljni s njim ?
Na sta ga potrosite ?
Na sta ga potrosite ?
Ja dobijam,zadovoljna sam i naravno sve otrosim na odjecu xD
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Re: Dzeparac :D
Da.
Ali ja dobijam svaki dan samo za uzinu,po 150 din.
Ni ne treba mi vise,i tako mi sve potrebno mama kupuje.
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Dada ♥ je napisao/la:Da.
:]]]]]]]]]]]]]]]
KiS- Wannabe
- Broj postova : 261
Paa, zapravo i ne dobivam, haha. Daju mi svaki dan za školu 20-30 kn. I onda mi svaki dan ostane nešto pa se toga prikupi.
I skupljam u kasici prasici. Imam dvije pune i trebala bi sad to razmjenit.
I skupljam u kasici prasici. Imam dvije pune i trebala bi sad to razmjenit.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja isto ne dobivam nešto određeno.uzmem si po 20 kn dnevno ili 100kn pa dok ne potrošim.XD
a kad idem u shopping onda mi daju kolko mi treba, tj. ovisi šta si mislim kupit.:D
a kad idem u shopping onda mi daju kolko mi treba, tj. ovisi šta si mislim kupit.:D
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Dali dobijate dzeparac ?
Na sta ga potrosite ?
pa po meni je džeparac ono šta meni roditelji daju kad idem van, ne tražim pretjerano, tako da sve što dobijem potrošim na kave, cigare, bambusiće, a ostalo kad mi treba odjeća i slično roditelji mi kupe
Na sta ga potrosite ?
pa po meni je džeparac ono šta meni roditelji daju kad idem van, ne tražim pretjerano, tako da sve što dobijem potrošim na kave, cigare, bambusiće, a ostalo kad mi treba odjeća i slično roditelji mi kupe
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Meni mama da 6-8 kn za marendu. Kad idem van subotom, da mi 20 kuna.
Nije da mi je dovoljno, ali eto.
Nije da mi je dovoljno, ali eto.
Nightmare- Brainiac
- Broj postova : 424
Ja dobivam svaki dan oko 8 kn. >.<'
Nije mi baš dovoljno, al' mi ona pokpuje sve što trebam.
Nije mi baš dovoljno, al' mi ona pokpuje sve što trebam.
Zadnja promjena: *LadyBird*; uto oľu 08, 2011 4:18 pm; ukupno mijenjano 1 put.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
dobivam od rodtelja svaki dan za marendu, od dida dobijem na mjesec oko 500 kn i od tete također...
Skupi se toga imam trenutno u novčaniku para koliko je prosječna hrvatska plaća :O
ne trošim baš... :D
Skupi se toga imam trenutno u novčaniku para koliko je prosječna hrvatska plaća :O
ne trošim baš... :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Dobijam 100 - 150 - 200 dinara dnevno. Dzeparac mi ne treba. :)
Snickers^^- Nerd
- Broj postova : 145
Pa kako kad.. Meni je lakše da mi svaki dan daju koliko mi treba.. A uvek kad želim neki komad odeće oni mi kupe..
mam mi dadne pocetkom mjeseca 100 km i ja trosim ali obicno kupim neku knjigu ili vise knjiga a i na cigare
Lilli_D- Nerd
- Broj postova : 110
Dali dobijate dzeparac ? Da.Mjesečno 120kn,ali mi ostane punoo na kraju mjeseca s obzirom na to da mi mama sve kupi što mi treba^^I kad god vidim baku,uvijek mi tutne 20-30kn u džep xD Trenutačno imam oko 530kn,a inače nekad i prošetam i pričuvam susjedinog psa,pa dobijem 10kn po šetnji :P
Jeste li zadovoljni s njim ? Da.
Na sta ga potrosite ? Obično na neke SF,Teen ili Horror knjige,CD-ove...Inače,kad mi treba neki komad odjeće roditelji mi ga kupe,ali ja si svaki mjesec kupim nešto^^Takav je bio dogovor,s obzirom na to da kupujem zaista puno odjeće.
Jeste li zadovoljni s njim ? Da.
Na sta ga potrosite ? Obično na neke SF,Teen ili Horror knjige,CD-ove...Inače,kad mi treba neki komad odjeće roditelji mi ga kupe,ali ja si svaki mjesec kupim nešto^^Takav je bio dogovor,s obzirom na to da kupujem zaista puno odjeće.
.Cherrie.- Nerd
- Broj postova : 235
Dali dobijate dzeparac ? Da, 100 kn od dide, ali mama mi uvijek daje skoro svaki dan kad idem negdje 20 kn.
Jeste li zadovoljni s njim ? Ne. Ali bila bi da moj dida nema para, a što je najbolje on s obzirom na primanja meni komotno može dati 500 kn svaki mjesec.
Na sta ga potrosite ? Odjeću, obuću i šminku. Ili na nekog drugog poklon ako ima rođendan, nije baš samo sve za mene uvijek, imam srca.
Jeste li zadovoljni s njim ? Ne. Ali bila bi da moj dida nema para, a što je najbolje on s obzirom na primanja meni komotno može dati 500 kn svaki mjesec.
Na sta ga potrosite ? Odjeću, obuću i šminku. Ili na nekog drugog poklon ako ima rođendan, nije baš samo sve za mene uvijek, imam srca.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Kao klinka po 500 dinara,a sada skoro svaki dan ono 150,200 dinara :DD
Anette- Newbie
- Broj postova : 58
Dobijem 50 kuna tjedno za užinu, kad idem u grad 50, al to dok je škola idem možda 3 puta mjesecno, i 200 kuna još svaki mjesec za šminku, slatkise i sta si vec hocu kupiti, ili za štednju. A robu mi kupuju oni najcesce, nekad znam i ja od ovih 200 sta dobivam.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Kada mi nešto treba,da mi novce i ostatak si uzmem XD
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Dali dobijate dzeparac ? Vodim malu grupu u klubu (tata vlasnik) i onda za taj sat dobijem 20 kn. Što je ok. I svaki dan uzimam točno 8 kuna za 2 pizze i jedne prstiiće jer jedem ko mutav.
Jeste li zadovoljni s njim ? Volio bih da mi daju i ovako ali dobro je ovo jer bar znam ako to napravim i odradim da dobijem zasluženo
Na sta ga potrosite ? Trenutno sparam za veliku ebay kupovinu
Sada bih tako želio novac, baš mi treba. A vražja rodbina sva po nemačkoj i švedskoj
Jeste li zadovoljni s njim ? Volio bih da mi daju i ovako ali dobro je ovo jer bar znam ako to napravim i odradim da dobijem zasluženo
Na sta ga potrosite ? Trenutno sparam za veliku ebay kupovinu
Sada bih tako želio novac, baš mi treba. A vražja rodbina sva po nemačkoj i švedskoj
Dali dobijate dzeparac ? Dobijam ga
Jeste li zadovoljni s njim ? Kako kad.
Na sta ga potrosite ? Zavisi,kako kad,ponekad ga potrošim na nešto što mi treba,ponekad na neku glupost i jako brzo trošim XD
Jeste li zadovoljni s njim ? Kako kad.
Na sta ga potrosite ? Zavisi,kako kad,ponekad ga potrošim na nešto što mi treba,ponekad na neku glupost i jako brzo trošim XD
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 1 / 1.