Pakiranje na putovanje
+15
Classy
.Cherrie.
tinchica
Amyicha
Pupii ^^
Phyre Q.
PaperღHearts
Allegra
.ShiningStar.
Princess.
Miaa15
*Just Smile*
Animal.
Doll.
Ivonnii
19 posters
Adore Teens :: Teens :: Classy and fabulous. :: Fashion
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Pakiranje na putovanje
Što nosite kad idete na putovanje? Kolko torbi uzmete? xD - ja uvjek uzmem 2, jednu veeliku, i jednu malu :P
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
Re: Pakiranje na putovanje
Dvije do tri torbe, obavezno veliki kofer, mali nesseser i torbu za ostalo, mobitel i to. :P
I uvijek ponesem pola garderobe! :D
I uvijek ponesem pola garderobe! :D
Hahaha, Dorica tak i ja :P
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Ajoj. Jedan kofer s odjećom i rukska pun cipela. Jedva sve strpam nutra. :P
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Tako i ja. Natrpam kofer odjećom na kraju pola toga ne nosim :D
Miaa15- Newbie
- Broj postova : 91
Imam jedan ogromni kofer. Odjeću jedva strpam unutra. Pa onda još ruksak sa cipelama, i nesseser.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Odjeća,obuća,kozmetika...
knjige,kemijke,olovke,gumica,šiljilo,papiri(za crtanje),
veliki blok(u slučaju da mi neš padne napamet pa da napišem)...
mobitel,punjać,mp3....
knjige,kemijke,olovke,gumica,šiljilo,papiri(za crtanje),
veliki blok(u slučaju da mi neš padne napamet pa da napišem)...
mobitel,punjać,mp3....
.ShiningStar.- Wannabe
- Broj postova : 281
Ja imam jedan veliki kufer za svoje pizdarije, i ruksak za izlete, plažu, i to :D
Allegra- Brainiac
- Broj postova : 800
Ja to nikad ne pakujem.Uvek moja mama. ^^
Ja samo uzmem moju torbu sa fonom,slusalicama,kreonom,maramicama i labelom..
A ostalo mama spakuje.
Ja samo uzmem moju torbu sa fonom,slusalicama,kreonom,maramicama i labelom..
A ostalo mama spakuje.
Ja uvijek sama jer inače ne znam što sam ponijela, a što ne. I ne znam gdje što stoji pa se ne mogu snaći. S:
Uglavnom, većina torbe koju nosim ovisi o putovanju na koje idem. Najčešće je to jedan veliki/srednji kofer, ruksak i pederuša za mobitel, šminku za prvu pomoć i novčanik.
Uglavnom, većina torbe koju nosim ovisi o putovanju na koje idem. Najčešće je to jedan veliki/srednji kofer, ruksak i pederuša za mobitel, šminku za prvu pomoć i novčanik.
Hm..Ja se sama pakiram. Msm bar odjecu i to..
Volim uzeet viska stvari jer si tak mogu kombinirat.
Uvijek nosim dva do tri nesesera jer mi u jedan nis ne stane.xD
Ruksak za mob, punjac, novcanik i sve ostale gluposti.
Najdrazeg medeka KIKU, i najdrazi jastuk, kakav ima i moja najdraza frendica Iva. :D
Starke, obavezno, a ostatak ovisi.. xD
I tako to.. xD
Volim uzeet viska stvari jer si tak mogu kombinirat.
Uvijek nosim dva do tri nesesera jer mi u jedan nis ne stane.xD
Ruksak za mob, punjac, novcanik i sve ostale gluposti.
Najdrazeg medeka KIKU, i najdrazi jastuk, kakav ima i moja najdraza frendica Iva. :D
Starke, obavezno, a ostatak ovisi.. xD
I tako to.. xD
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
kad idem na putovanje potrpam sve iz ormara koda idem na godinu dana nekud. i onda shvatim da mi pola toga ni ne treba šta je najbolje. ali oke bolje i da imam nikada se ne zna kada će zatrebat. inače trebam po 3-4 torbe. ovako. 1. kofer za odjeću. 2. torba ili ruksak u koji ću potrpat sve od obuće šta mi treba. 3. torbica za kozmetiku. dakle britvica, šamponi, gel za tuširanje, kreme za sunčanje (ako je ljeto), ona šminka u posebnom neseseru, ali taj neseser stane u torbu jer je ogromna, onda šnalice, četkica za zube, kaladont. 4. torba je od laptopa normalno. i nekada znam neke stvari kojih ima par koje zaboravim potrpat u kofer, e onda lijepo pošto moram sjest uvijek na kofer ja to lijepo u vrećicu, samo ako se radi o par stvarčica, ako ne onda ruksak. ma bude pun gepek. mama i tata dobiju sjede samnom xD
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Jooooj.. Ili uzmem onu poveću putnu torbu ili veliki kofer pa unutra spakiram, da, doslovno pola ormara i sve živo i neživo i onda, Bože moj, pol toga na kraju ne nosim, ali da ne uzmem, zatrebalo bi mi. I uvijek uzmem jednu od svojih velikih torbi za "putne stvari" (knjigu, mob, iPod, šminku, vodu .. i sve sadržaje svakodnevne torbe)
Ali pošto mi ljetujemo u kampu, pošteđena sam toga. Samo moram sve što želim spremiti u svoj ormar u kampici i u autu imam samo veliku torbu..
Ali pošto mi ljetujemo u kampu, pošteđena sam toga. Samo moram sve što želim spremiti u svoj ormar u kampici i u autu imam samo veliku torbu..
da ja imam i jednu posebnu torbu u koju potrpam sve torbice od kojih koristim samo dvije -.-'. ali ne meni bi to trebalo da ne ponesem. i tak isto imam jednu koju stavim kod sebe u kojoj je mob i ostale stvari.
Amyicha- Drama Queen
Uzmem obavezno jedan crveni kofer srednje veličine,gdje strpam pola ormara xD
Uvijek uzmem sve balerinke i starke koje imam ako se nešto desi da imam xD
Uglavnom vrlo brzo popunim taj kufer,pa uzmem jedan plavi,manji di stavim knjige,časopise,iPod,mp3,hranu i vodu,mobitel,i sl ^_____^ Da se mogu zabavit tokom putovanja.I naravno Nesseser gdje obično idu barem tri parfema,četkica za zube,kaladont,ulošci(Ne znam kad će doći ili ne,pa sam uvijek spremna -.-"),sapun,šampon,gel za tuširanje,onda nekak utrpam i kišobran,pa kremu,kremu za sunčanje aL to samo ako je jaako sunce,maramice,vlažne maramice,sjajilo i ofc.labelo.
Uglavnom vrlo brzo popunim taj kufer,pa uzmem jedan plavi,manji di stavim knjige,časopise,iPod,mp3,hranu i vodu,mobitel,i sl ^_____^ Da se mogu zabavit tokom putovanja.I naravno Nesseser gdje obično idu barem tri parfema,četkica za zube,kaladont,ulošci(Ne znam kad će doći ili ne,pa sam uvijek spremna -.-"),sapun,šampon,gel za tuširanje,onda nekak utrpam i kišobran,pa kremu,kremu za sunčanje aL to samo ako je jaako sunce,maramice,vlažne maramice,sjajilo i ofc.labelo.
.Cherrie.- Nerd
- Broj postova : 235
.Cherrie. je napisao/la:Uzmem obavezno jedan crveni kofer srednje veličine,gdje strpam pola ormara xD
i ti imaš crveni :D i ja imam isto tak crveni srednje veličine. bog ga blagoslovio :D ahhaha
Amyicha- Drama Queen
Ja sam si kupila jedan rozi ogromni i tu mi sve stane skoro.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja uvijek napunim kofer toliko da moram sjesti na njega dok ga zatvaram.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Pretty Reckless je napisao/la:Ja uvijek napunim kofer toliko da moram sjesti na njega dok ga zatvaram.
hahahaha zašto mi je ovo poznato xD
Amyicha- Drama Queen
Amyicha je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:Ja uvijek napunim kofer toliko da moram sjesti na njega dok ga zatvaram.
hahahaha zašto mi je ovo poznato xD
Hahaha i onda na kraju ni ne oblačim pol tih stvari. Ali važno da ja njih imam.
Classy- Designer
pa da ih nemaš sigurno bi ti zatrebale..Pretty Reckless je napisao/la:Hahaha i onda na kraju ni ne oblačim pol tih stvari. Ali važno da ja njih imam.Amyicha je napisao/la:hahahaha zašto mi je ovo poznato xDPretty Reckless je napisao/la:Ja uvijek napunim kofer toliko da moram sjesti na njega dok ga zatvaram.
Kad idem negdje uzimam jedan veći kofer ili putnu torbu (isto malo poveću) i sve strpam unutra. Istina, kasnije ima 50 kg, al' nije bed. :P
Ja uvijek nosim veliki kofer, mali kofer i ruksak. :D
Veliki kofer mi je uvijek putni ormar, u malome koferu šminka, kreme, i takve gluposti, a ruksaku nosim svoje najvažnije sitnice poput časopisa, knjiga, medeka ( ^__^ <3), mobitela itd. :)
Veliki kofer mi je uvijek putni ormar, u malome koferu šminka, kreme, i takve gluposti, a ruksaku nosim svoje najvažnije sitnice poput časopisa, knjiga, medeka ( ^__^ <3), mobitela itd. :)
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
e pa baš to. jednom mi se to desilo i od tada sve nosim. mama i tata polude. a šta ja tu mogu xDtinchica je napisao/la:pa da ih nemaš sigurno bi ti zatrebale..Pretty Reckless je napisao/la:Hahaha i onda na kraju ni ne oblačim pol tih stvari. Ali važno da ja njih imam.Amyicha je napisao/la:hahahaha zašto mi je ovo poznato xDPretty Reckless je napisao/la:Ja uvijek napunim kofer toliko da moram sjesti na njega dok ga zatvaram.
Amyicha- Drama Queen
Amyicha je napisao/la:e pa baš to. jednom mi se to desilo i od tada sve nosim. mama i tata polude. a šta ja tu mogu xDtinchica je napisao/la:pa da ih nemaš sigurno bi ti zatrebale..Pretty Reckless je napisao/la:Hahaha i onda na kraju ni ne oblačim pol tih stvari. Ali važno da ja njih imam.Amyicha je napisao/la:hahahaha zašto mi je ovo poznato xDPretty Reckless je napisao/la:Ja uvijek napunim kofer toliko da moram sjesti na njega dok ga zatvaram.
Da, istina. :D
Classy- Designer
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Teens :: Classy and fabulous. :: Fashion
Stranica 1 / 2.