Knjiga koja je na vas najviše utjecala?
+4
Točkica
tinchica
Muffin.
Who's that?!
8 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 1.
Knjiga koja je na vas najviše utjecala?
Prvo bi to bio Harry Potter,moje djetinjstvo.<3
A inače, Mi djeca s kolodvora Zoo, zbog te knjige sam se stvarno zamislila,po prvi put nad nekom knjigom.
A inače, Mi djeca s kolodvora Zoo, zbog te knjige sam se stvarno zamislila,po prvi put nad nekom knjigom.
Who's that?!- Administrator
- Broj postova : 1352
Re: Knjiga koja je na vas najviše utjecala?
Znači, obožavam knjige i svaka dobra knjiga nekako utječe na mene, npr kad pročitam zadnju stranicu uvijek mi bude žao što je kraj, i uvjek budem pod nekim dojmom. Ipak je definitivno najviše na mene djelovala Mi djeca s kolodvora Zoo jer pokazuje pravi život. I kad sam pročitala Darove smrti i Praskozorje, toliko mi je bilo žao što je bio kraj knjige da sam plakala xD
I ja sam plakala na kraj Darova smrti hahaha.:D
Ja plačem na svaki Harry Potter. Kad sam ih prvi put čitala počela sam plakati na trećem dijelu zbog Siriusa. Njega naprosto obožavam, a kad su on, Dumbly i Hedwig umrli ridala sam nad knjigom satima i nisam mogla ponovo počet čitat.
Od knjiga koje su baš utjecale na mene, moju percepciju života, svega živog, mogla bih reći Alkemičar koji me naučio da mogu postići sve što želim i da se "Tajna sreće sastoji u tome da gledaš sva čuda svijeta, a da pritom ne zaboraviš na dvije kapi ulja u žličici."; PS. I love you, The Notebook i Orkanski visovi zbog kojih još uvijek vjerujem da se prava ljubav može dogoditi If all else perished, and he remained, I should still countinue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.; 13 malih plavih omotnica zbog koje sam odličila da ću, čim mi se pruži prilila, proputovati europom sa što manje stvari..
Od knjiga koje su baš utjecale na mene, moju percepciju života, svega živog, mogla bih reći Alkemičar koji me naučio da mogu postići sve što želim i da se "Tajna sreće sastoji u tome da gledaš sva čuda svijeta, a da pritom ne zaboraviš na dvije kapi ulja u žličici."; PS. I love you, The Notebook i Orkanski visovi zbog kojih još uvijek vjerujem da se prava ljubav može dogoditi If all else perished, and he remained, I should still countinue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.; 13 malih plavih omotnica zbog koje sam odličila da ću, čim mi se pruži prilila, proputovati europom sa što manje stvari..
Definitivno Kradljivica knjiga. Plakala sam zbog te knjige i odlučila da ću ju pročitati još barem 10 puta. Neponovljiva je!
meni to stoji već godinu i pol na polici i nikako da pročitam.
Rhonda Byrne: The Secret
Knjiga je wow. Totalno te ohrabri, daje ti neko pozitivno mišljenje, naučiš uspješno živjet, ma savršena je. Definitivno pročitajte ako niste.
Knjiga je wow. Totalno te ohrabri, daje ti neko pozitivno mišljenje, naučiš uspješno živjet, ma savršena je. Definitivno pročitajte ako niste.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Princess. je napisao/la:Rhonda Byrne: The Secret
Vidiš,vidiš.Mogla bi.:)
Knjiga koja je definitivno na mene najviše utjecala je Mi djeca s kolodvora Zoo. Knjiga je... uh. Knjiga me je toliko navela na razmišljanje, na preispitivanje sebe i svih ostalih da sam ostala paf.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Harry Potter, definitivno. S njim sam odrasla i nikad ga neću zaboraviti!
Ivy- Nerd
- Broj postova : 119
Niti jedna posebno, no ako moram, isto bi to bio Harry Potter.
Petra- Brainiac
- Broj postova : 564
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 1.