Gdje idete na more ove godine?
+14
.BarbieBitch.
Anette
.Cherrie.
Princess.
Pahuljica
Shadow
tinchica
Psychadelia
Amyicha
Who's that?!
The HBIC
Classy
Točkica
Doll.
18 posters
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Summer!
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Gdje idete na more ove godine?
naslov sve kaze, ako zelite recite, ako ne, nemorate :P
ja idem u nin. ide jos tko?
ja idem u nin. ide jos tko?
Re: Gdje idete na more ove godine?
Ja sam trebala na Vir kao i svake godine, ali eto, promjena plana :) Bila sam s frendicom u Istri kao i prošle godine i mislim da više nejdem ovo ljeto.
U Rogoznicu. Dida mi je teško bolestan, pa još ne znamo oćemo ići jer je pogreb skup, a stanje je isto, a opet nikad se ne zna. Trebala bi ići 16.8. što je bezveze jer tad mi nitko neće biti tamo koga poznajem i vjerojatno samo neki umirovljenici i morat ću pit od muke jer sam samo sa starcima... XD
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ove godine sam bio sa roditeljima u Crnoj Gori, kao i obično. Mada ne volim tamo da idem. Sledeće godine možda odem u Grčku ili Bugarsku. Obožavam Crno More u Bugarskoj.
Ja bih u Grčku, nadam se da ću jednom imati prilike. I to Santorini. *_* Sviđa mi se njihov način gradnje i mislim da je prelijepo. Sljedeće godine ponovno Zadar idem sa frendicama. Tamo sam se najbolje provela ikad. Dečki predobri, ljudi ljubazni, lijep grad i plaža na kojoj sam bila je super.
Classy- Designer
Ja moje pokušavam ubediti da idemo u Hrvatsku na more jednu godinu ali su oni i dalje u onom svetu "Nas će neko tamo ubiti, jesi ti normalan?"... Bila je moja drugarica jedna u Hrvatskoj, mislim Dubrovnik ili Split, nisam siguran, i kaže da je odlično.
Nije istina. Jedino možda u Splitu su nasilni(sram me bilo što sam iz Hrvatske kad su se onako ponašali na gay paradi, primitivno), ali kakve veze ima što si Srbin? Da znaš samo koliko ih ljetuje na Jadranu... Nema razloga za strah. Pa ja sam išla u Novi Sad i ljudi su skužili da sam Hrvatica i baš su ljubazni bili. Tamo sam jela najbolju pizzu ikada. Živjela srpska pizza! XD
Classy- Designer
Meni se gadi sve to "Mrzim ovog, mrzim ovog". Sto se mene tice, ja bih non-stop letovao u Hrvatskoj da mogu ubediti roditelje, ali eto. Nije da oni imaju nesto protiv drugih nacionalnosti, ali eto..
Mada me i ne cudi. Ovim 'okorelim' Srbima su za sve drugi krivi. Takvima bih samo samar udario
Srpska pica :D hahaha :D
Mada me i ne cudi. Ovim 'okorelim' Srbima su za sve drugi krivi. Takvima bih samo samar udario
Srpska pica :D hahaha :D
Također, meni je to glupo,nećemo se sa zauvijek mrziti? Ljetuje i puno nijemaca,pa jel bi i njih trebali mrziti zbog Hitlera i tog?
Who's that?!- Administrator
- Broj postova : 1352
Ima i takvih Hrvata, ali oni samo vole pričati, ne vjerujem da bi išta napravili. Pa je, tijesto savršeno, a sir se topi u ustima. Takvo nešto dosad nisam jela. Bili smo tamo 3 dana i sva 3 dana smo jeli samo pizzu za ručak! Nadam se da ću se vratiti uskoro. Jede mi se sad evo. Mislim da se pizzerija zvala "Adrijana" ili tako nešto, u centru je Novog Sada.
Classy- Designer
The HBIC je napisao/la:Ja moje pokušavam ubediti da idemo u Hrvatsku na more jednu godinu ali su oni i dalje u onom svetu "Nas će neko tamo ubiti, jesi ti normalan?"... Bila je moja drugarica jedna u Hrvatskoj, mislim Dubrovnik ili Split, nisam siguran, i kaže da je odlično.
Vjeruj mi, neće nitko.. Jedino kao što je rekla Hanna, nemojte u Split. Tamo su ljudi stvarno.. malo pošandrcali. Mene iz Hrvatske je strah ići tamo jer sam IZ ZAGREBA. Pazi iz Zagreba, jer su u stanju potuć se zbog nogometa. o.O
Uglavnom,,ljudi danas više nisu primitivni kolko su nekad bili. Neće vas nitko ubit jer po tome bi trebalo ubit sve Balkance kad odu iz svoje zemlje. Hrvatska je prekrasna zemlja, i bilo bi ti super da dođeš.
Btw, moja frizerka, i prijateljica, ima rodbinu u Beogradu i stalno je tamo. Kažu da su ljudi super, i da uopće negledaju otkud si tako da.. To ti je do pojedinaca. Nažalost.
Ja bih rado odmah dosao tamo :P al treba nagovoriti moje.
Moji roditelji i dalje zive u svetu "Ako kupujes preko interneta neko ce te opljackati"
Moji roditelji i dalje zive u svetu "Ako kupujes preko interneta neko ce te opljackati"
nigdje. mrzim tatinu firmu
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
E mene jedno zanima, znači kad dođete u novo mjesto na moru. Kak upoznate nekog? HAHA. Mene je bruka upoznavat se. ><
Meni je najlakše u moru se upoznati lol. Onak' slučajno se zabiješ kad plivaš kao haha. Meni nije teško prići, nisam sramežljiva i komunikativna sam. Volim upoznavati nove ljude! Započni onako random razgovor, probaj nešto kao "Oprosti, ja ovdje prvi put ljetujem, a ti? Ako si tu već nekoliko puta bio/la možeš mi reći gdje imaju najbolju kavu/pizzu?
Classy- Designer
tinchica je napisao/la:i ja isto!Cannibal je napisao/la:Idem na Krk valjda...
Koje mjesto? :)
Bila sam u Karlobagu.
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Ako neko ide u Makarsku nek se javi ako treba društvo, haha :D
Ja ću vam pravit društvo ako vam je dosadno :D
Ja ću vam pravit društvo ako vam je dosadno :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Bila sam 2 tjedna na Viru i bilo je *_______________________*
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Krk :DCannibal je napisao/la:tinchica je napisao/la:i ja isto!Cannibal je napisao/la:Idem na Krk valjda...
Koje mjesto? :)
Ja živim na moru,pa ne idem nigdje drugdje na more^^Ali inače,Varaždin i Zagreb.
.Cherrie.- Nerd
- Broj postova : 235
Na Ugljan i na Vir. Na Ugljan samo tjedan dana, a na Vir valjda tjedna. I još onda 8 dana na krstarenju, znači Italija, Španjolska, Tunis, Malta. *_*
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Godine
» Dolina sunca VS. Najbolje godine
» Bilo je to ne znam koje godine
» Opći uspjeh na kraju godine
» gdje ima??
» Dolina sunca VS. Najbolje godine
» Bilo je to ne znam koje godine
» Opći uspjeh na kraju godine
» gdje ima??
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Summer!
Stranica 1 / 2.