Udžbenici
+11
tinchica
Pahuljica
The HBIC
Who's that?!
Classy
*Just Smile*
Psychadelia
Amyicha
Cinderella
Točkica
Doll.
15 posters
Adore Teens :: Teens :: School
Stranica 1 / 1.
Udžbenici
Koliko koštaju vaše knjige? Gdje ćete ih kupiti/naručiti?
Ja budem preko udzbenik.hr. Odlična stranica, a dio kupujem polovno :)
VI?
Ja budem preko udzbenik.hr. Odlična stranica, a dio kupujem polovno :)
VI?
Re: Udžbenici
besplatne, ne trebaju mi nove xD pašu mi od prošle godine -.-'
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Neke mi je frendica dala, neke ću polovne,a neke nove.
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Ja moram polovne jer nema šanse da se da 1400 kn za moje knjige. Kao da ću ja učiti toliko pa da je to vrijedno tih novaca.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Kupujem polovno,što jeftinije, jer kao što Hanna kaže,nije to vrijedno tih novaca.
Who's that?!- Administrator
- Broj postova : 1352
Ja kupujem preko skole ove godine jer polovne kada nadjem van upotrebe su za mesec dana i moram nove da kupim svejedno :/ Tako mi je bilo prosle godine. Kupim polovne i sve do jedne se raspadnu skroz i morao da kupim nove.
Meni knjige uvijek moraju biti u omotu i uredne inače nisu nikome od koristi. Ako su išarane, nema šanse da ja iz toga učim. Uzmem gumicu i pobrišem. A raspadnute nema šanse da kupujem. Već 2, 3 godine kupujem polovne i nikad nisam dobila raspadnute ili zgužvane. Doduše, svoju sam jednu knjigu iz matematike sad iz 8. razreda skoro pokidala, malo sam ju izgužvala jer sam doživila mental breakdown dok sam pisala zadaću i nisam mogla rješit zadatak. Mater me naterala da ju peglam kasnije hahah.
Classy- Designer
Ja ne znam zašto ljudi vole uništavati knjige. Pogotovo u knjižnici. To mi je odvratno. Jel sebi šarate tako po zidovima i radite rupe u podu? -.- Neodgojena stoka. xD Zvučim k'o baba, ali ne podnosim kada netko uništava nešto što nije njegovo.
Classy- Designer
Moje knjige, rabljene, su dio išarane i potrgane ali ne toliko da se neda iz njih učit, i to. Mislim, okej. Ako ja kupim svoje knjige, i ne mislim ih prodavat uništit' ću ih. U tom slučaju me nije briga, ali ako već kupujem rabljene, onda nebi trebale/smjele bit pretjerano uništene..
Ja imam neke polovne a ostatak ću morati kupiti jer nitko ne zeli prodat svoje knjige polovne, jer kao treba im za maturu drzavnu -.-''
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
naša škola svake godine organizira burzu knjiga i onda svi prodamo svoje stare knjige i kupimo nove :)
To je pametno, vidiš. Još kad bi svi tako najlakše bismo knjige nabavili.tinchica je napisao/la:naša škola svake godine organizira burzu knjiga i onda svi prodamo svoje stare knjige i kupimo nove :)
Classy- Designer
Pretty Reckless je napisao/la:To je pametno, vidiš. Još kad bi svi tako najlakše bismo knjige nabavili.tinchica je napisao/la:naša škola svake godine organizira burzu knjiga i onda svi prodamo svoje stare knjige i kupimo nove :)
Tako je i kod nas, ali je došlo malo njih pa nisam našla niš.
Inače ja sam sve dobila besplatno od prijatelja osim dvije-tri knjige koje sam kupila polovno.
SpeciaŁ One- Brainiac
- Broj postova : 735
Cannibal je napisao/la:Moja škola ima svake godine al se skoro nikad nitko ne pojavi.
I kod mene je tako.
Ja ću pogledat po antikvarijatima i ako će se opet prodavat tamo kod Inine zgrade, onda ću tamo ić. Knjige po 10-20 kn. xD
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Ja ne znam još, vjerojatno ću nove. Ili ću isto otić kod Inine zgrade, prošle godine sam išla sa frendicom, kupiš knjigu za 10 kn i ima puno seksi likova. *_* haha
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Moje su knjige uvijek kupljene^^Ali cijene su masne.
.Cherrie.- Nerd
- Broj postova : 235
Adore Teens :: Teens :: School
Stranica 1 / 1.