...došlo vrijeme da se knjige spreme, stiglo doba da se život proba.. [ CHAT tema ]
+7
Classy
The HBIC
Pahuljica
Psychadelia
Daky
Točkica
Doll.
11 posters
Adore Teens :: Teens :: School
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: ...došlo vrijeme da se knjige spreme, stiglo doba da se život proba.. [ CHAT tema ]
Ja nosim torbe u školu, ne volim ruksake baš. Osim kad imam nešto sportsko ili tak.
Re: ...došlo vrijeme da se knjige spreme, stiglo doba da se život proba.. [ CHAT tema ]
Eh, da se mene pita ja bi Miu Miu baš torbu za školu ovakvu:
Ali gotovo nitko ne nosi takvu torbu u školu, a i u ruksak mi stane više stvari. Čitala sam da ni nije dobro tegliti knjige u takvim torbama ili čak onima na jedno rame jer se tako kosti iskrivljuju. Kad je na leđima, nekako je najstabilnije i ne radi štetu jer je težina ravnomjerno raspoređena.
Ali gotovo nitko ne nosi takvu torbu u školu, a i u ruksak mi stane više stvari. Čitala sam da ni nije dobro tegliti knjige u takvim torbama ili čak onima na jedno rame jer se tako kosti iskrivljuju. Kad je na leđima, nekako je najstabilnije i ne radi štetu jer je težina ravnomjerno raspoređena.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Osim toga kad dođeš u srednju,jednostavno ti nestanu sve stvari u takvu torbu. :)
Who's that?!- Administrator
- Broj postova : 1352
Ja sam u osnovnoj morala nositi 5 knjiga iz povijesti, 3 iz zemljopisa, 4 iz hrvatskog i 3 iz kemije. Imam manje knjiga u srednjoj nego u osnovnoj. :P
Classy- Designer
Pa nisam govorila baš o knjigama, nosiš i stvari koje ti netrebaju za nastavu. XD
Who's that?!- Administrator
- Broj postova : 1352
tinchica je napisao/la:moja je Nici, dobila ju je sestra za rođendan prije par godina, al sam joj ukrala XDCannibal je napisao/la:Gdje ste kupile to s leopardom? *_*
evo je:
i ja imam converse plavi ruksak ali ga nisam nosila od prvog razreda :$
Uglavnom nosim veliku mangovu smeđu torbu, ili iz Accessorizea smeđu ili union jack
Krasna je *_* Zna netko gdje se može kupit takva?
U Profilu i Mulleru sam vidjela Nici stvari. :)
Classy- Designer
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Teens :: School
Stranica 2 / 2.