Cigarete - official.
+28
teamo♥
.Prince
Shinigami
Točkica
Cinderella
*.incomparable.*
Little Monster^^
Amélie
SmileIt.
Phalange.
.BarbieBitch.
-Mitchie
Allegra
Pahuljica
PaperღHearts
Elly Rose
*Just Smile*
Doll.
Amyicha
Primrose
Classy
Psychadelia
tinchica
penny
*LadyBird*
Muffin.
Princess.
Who's that?!
32 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Cigarete - official.
Meni su najbolje Marlboro flavor. Ne ostavljaju ti onak gorko u grlu kao obične.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
11. kolovoz
14. kolovoz
29. listopad
Hanna???
Pretty Reckless je napisao/la:Pušila sam jedno vrijeme i postala sam svjesna činjenice da ako ne prestanem postat ću ovisna. Zadnju sam zapalila 15. lipnja ove godine i to mi je definitvno zadnja. Ne mogu lagati, istina je da ti pruža nekakav užitak. Ali također te uništava, i izvana i iznutra. Sada sam potpuno odustala od svega toga i okrenula se zdravom životu bez cigareta i stvarno malo malo alkohola(ali pivo je zdravo!), zbog sebe jer ne želim se tako uništavati.
14. kolovoz
Pretty Reckless je napisao/la:Onda ti stvarno dajem savjet od srca da prestaneš dok možeš. :/
29. listopad
Pretty Reckless je napisao/la:Meni su najbolje Marlboro flavor. Ne ostavljaju ti onak gorko u grlu kao obične.
Hanna???
Samo kažem! Ne brini se! :D Ne pušim ja više. Te su najbolje što sam probala jer jedine nisu ostavljale gorko u grlu.
Classy- Designer
Gubim kontrolu polako. Vidim na sebi. Nakon vikenda bez pušenja u ponedjeljak ujutro kupim kutiju prije škole i do kraja nastave ostane 5 cigareta. Nije da ja sve sama popušim, Jelena popuši koliko i ja i još znam dati 2-3 cigarete kad ljudi žicaju, ali opet to je puno.
Kad sam rastresena ili tužna ili živčana nakon nekog vremena mi cigareta padne na pamet kao sredstvo da se primirim i što je najgore uspjeva.
Znam da mi ne treba to u životu ali nekad na to potpuno zaboravim.. Dobra stvar je šta nemam viška para koje mogu trošiti na cigarete
Kad sam rastresena ili tužna ili živčana nakon nekog vremena mi cigareta padne na pamet kao sredstvo da se primirim i što je najgore uspjeva.
Znam da mi ne treba to u životu ali nekad na to potpuno zaboravim.. Dobra stvar je šta nemam viška para koje mogu trošiti na cigarete
Ja sam probala,ali nisam htjela nastavit ;)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Nisam probala još...mrzim kad netko smrdi po cigaretama :S
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
_NeverStop_ je napisao/la:Ja sam probala,ali nisam htjela nastavit ;)
Također
Isto sam probala,ali malo više puta,ali sam shvatila da je to bezveze i odvratno. :)
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
pušim 4 godine, navukla sam se zbog ekipe, a sada sam jedina u društvu koja puši
volim pušit, i nije mi problem ne pušit (postoje prilike kada i po 2 tjedna ne mogu) i uopće me ne traži (???). onda se vratim navici jer to volim.
pušim otprilike 3 kutije tjedno preko školske godine, preko ljeta možda 4 jer češće idem na kave.
volim pušit, i nije mi problem ne pušit (postoje prilike kada i po 2 tjedna ne mogu) i uopće me ne traži (???). onda se vratim navici jer to volim.
pušim otprilike 3 kutije tjedno preko školske godine, preko ljeta možda 4 jer češće idem na kave.
*.incomparable.*- Newbie
- Broj postova : 56
*.incomparable.* je napisao/la:pušim 4 godine, navukla sam se zbog ekipe, a sada sam jedina u društvu koja puši
Koje cigarete pušiš? :P Ja sam stalno bijeli Marlboro i sad sam prešla na plavi Philip Morris jer je kao slabije, a i jeftinije. Četiri kune, nije puno, ali svejedno je ušteda, pogotovo ako pušiš 3 kutije tjedno.
Classy- Designer
Pretty Reckless je napisao/la:*.incomparable.* je napisao/la:pušim 4 godine, navukla sam se zbog ekipe, a sada sam jedina u društvu koja puši
Koje cigarete pušiš? :P Ja sam stalno bijeli Marlboro i sad sam prešla na plavi Philip Morris jer je kao slabije, a i jeftinije. Četiri kune, nije puno, ali svejedno je ušteda, pogotovo ako pušiš 3 kutije tjedno.
prije sam pušila onaj stari bijeli phillip morris, ali sada već jedno 3 godine pušim samo i isključivo bijeli marlboro. sada sam preko ljeta počela bijeli s ice ballom, baš su ljetne :)
*.incomparable.*- Newbie
- Broj postova : 56
*.incomparable.* je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:*.incomparable.* je napisao/la:pušim 4 godine, navukla sam se zbog ekipe, a sada sam jedina u društvu koja puši
prije sam pušila onaj stari bijeli phillip morris, ali sada već jedno 3 godine pušim samo i isključivo bijeli marlboro. sada sam preko ljeta počela bijeli s ice ballom, baš su ljetne :)
Jao mentol, odličan je! :)
Bijeli Philip Morris je super jer nije jak.
Classy- Designer
Ja sam navodno popušila pola kutije one noći koje se ne sjećam. >< I noć prije sam popušila cijelu cigaretu i nije mi bilo zlo, haha. Divota. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja jučer zapalila uz kavu, bila je cila kutija isprid mene, al nisan tila vise nijednu...Uopće me ne privlači..
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Princess. je napisao/la:Ja sam navodno popušila pola kutije one noći koje se ne sjećam. >< I noć prije sam popušila cijelu cigaretu i nije mi bilo zlo, haha. Divota. ><
Sad se i ti još navuci hahaha :)
Classy- Designer
Ma neću. >< Gadi mi se to. haha
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Pušim, jer mi se puši, što god dohvatim, uglavnom motam...
Kad bih htjela prestati mogla bih, ali ne želim... Najjači su mi ljudi koji govore kako bi prestali a ne mogu.. reko aajdee..
Kad bih htjela prestati mogla bih, ali ne želim... Najjači su mi ljudi koji govore kako bi prestali a ne mogu.. reko aajdee..
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Mene tjeraju da prestanem ja ne kažem da ne mogu nego neću. Paše mi i to je to. Onda mi pričaju kakva će mi biti pluća i ostali organi. Kao da ne znam.
Classy- Designer
Pušim od 8 razreda i ne planiram da prestanem.
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.