Mi djeca s kolodvora ZOO
+13
Unique Yeah
Jovana
♥Maite♥Genesis♥
SingTheSorrow
Gypsy
Muffin.
XxlolipopxX
RedOne♥
Phyre Q.
Animal.
Doll.
Pahuljica
Allegra
17 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 1.
Mi djeca s kolodvora ZOO
Ovak, zanima me jel netko pročitao tu knjigu?
Kakva je? Dal vam se dopala?
Kakva je? Dal vam se dopala?
Ja ju nažalost nisam pročitala, iako imam opaku želju da ju pročitam :)
Knjiga mi se presavšrenom čini, al je i pretužna navodno.
Allegra- Brainiac
- Broj postova : 800
Re: Mi djeca s kolodvora ZOO
Ja sam ju čitala, nije tužna, uopće...Dobra mi je...Pročitaj ju, neče ti bit žao :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Fala budem :D
E ima toga po knjižarama? XD
E ima toga po knjižarama? XD
Allegra- Brainiac
Uglavnom, to isto nije izmišljena knjiga, stvarna je :)
Allegra- Brainiac
Da stvarna je knjiga, prema iskazima. Ja sam ju čitala i prepre savršena je.
Možda ima nekih tužnih dijelova, ali nije tužna. Ona priča o tome kako je nabavljala drogu, što je sve radila, prostitucija. Više se opisuje njezin život. Svakako pročitaj, ima u knjižnicama i knjižarama :P
Možda ima nekih tužnih dijelova, ali nije tužna. Ona priča o tome kako je nabavljala drogu, što je sve radila, prostitucija. Više se opisuje njezin život. Svakako pročitaj, ima u knjižnicama i knjižarama :P
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Meni je knjiga bez veze.
Knjiga je... Ne znam. Ne sviđa mi se stil pisanja, to je više nekakvo pripovijedanje koje želi djeci utuviti u glavu da je droga loša i blablabla. Mislim, to će čitati samo oni koji neće ni pomisliti probati drogu, pa koja im je korist od toga? Također, Christiane se, kad je zaradila jer joj se knjiga prodavala, od tog novca ponovno počela drogirati. Mah. Ne da mi se filozofirati. Uglavnom, sviđa mi se jer sam bar upoznala bolje kako je to i sve što se dešava s tim osoba. Tko voli, nek izvoli.
Knjiga je... Ne znam. Ne sviđa mi se stil pisanja, to je više nekakvo pripovijedanje koje želi djeci utuviti u glavu da je droga loša i blablabla. Mislim, to će čitati samo oni koji neće ni pomisliti probati drogu, pa koja im je korist od toga? Također, Christiane se, kad je zaradila jer joj se knjiga prodavala, od tog novca ponovno počela drogirati. Mah. Ne da mi se filozofirati. Uglavnom, sviđa mi se jer sam bar upoznala bolje kako je to i sve što se dešava s tim osoba. Tko voli, nek izvoli.
Ja ju nisam pročitala i neželim :P
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Kad sam došla u knjižnicu i saznala da nema knjige koju želim knjižničar mi je "preporučio" (bolje reći nametnuo tu knjigu) pokušala sam čitati ali ne mogu,jer je dosadna,tužna itd.... Stvarno se ne zanimam za švabske narkomane i sl. stvari,i ponavljanje po 100x kak je droga loša jel to svi znamo xD I to što bivšu narkomani pametuju a nakon 2. mjeseca odvikavanja se vrate staro Pa mislim -.-
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
e to sam baš namjeravala posuditi. volim čitati inače. :) ko je pisac?
Gypsy- Newbie
- Broj postova : 32
Najbolja knjiga koju sam citala...i najpoucnija!
Necete se pokajati budete li je procitali!
Ja sam se kanila godinu dana i uvjek uzmeme nesto drugo,sad sam je procitala i najbolja je definitivno!
Necete se pokajati budete li je procitali!
Ja sam se kanila godinu dana i uvjek uzmeme nesto drugo,sad sam je procitala i najbolja je definitivno!
♥Maite♥Genesis♥- Newbie
- Broj postova : 66
Pročitao.
Ovako, stil pisanja mi nije bio ništa posebno, kao ni sadržaj knjige u kojoj se spominje droga koju uživaju 13ogodišnjaci. U nekim drugim vremenima bi takva tema možda bila tabu, ali danas to više baš i nije. S obzirom kakvih sve stvari ima na TVu i o čemu sve čitam na internetu, više-manje sam navikao na takve stvari. Nije me šokiralo uopće.
Po meni je knjiga više tužna zbog svih tih stvari koje su je navele da se počne drogirati i okružja u kojoj je odrastala. Isto tako mislim da knjiga i priča o tome koji je zapravo smisao života budući da nam je svima u cilju nametnuti se i prikazati u pravom svjetlu, ali ono na što upozorava ova knjiga je mislim, da pri tom nametanju ne zaboravimo tko smo mi zapravo. Christiane se nije počela drogirati iz svog interesa, nego se htjela uklopiti u popularno društvo koje joj se sviđalo i na neki način se kroz drogu pokušavala dokazati i ta je droga za nju činila kao nekakvu masku kojom je ona uspjela ući u to društvo, ali ta maska ju je na kraju obuzela i ona više nije znala tko je, izgubila je svaku nadu za život i nije imala nikakvu ambiciju (ono s Detlefom i kak će oni živjet sretno do kraja života, odviknuti od droge u nekom fensi stanu i blablabla su sve sranja i u dubini duše vjerojatno ni sama nije vjerovala u to, nego se uvjeravala). Isto tako mi je bilo dosta tužno to što je Christiane imala volju prekinuti s drogom, i kad je napokon smogla hrabrosti da uđe u neku kliniku, većina klinika je odbila njen zahtjev, i to mi je baš ono šokantno, u kakvom svijetu živimo. Na kraju je upala u neki kult koji je prevario njenu mamu i izmuzo pare od nje, a niš konkretno nisu postigli. :S
Ovako, stil pisanja mi nije bio ništa posebno, kao ni sadržaj knjige u kojoj se spominje droga koju uživaju 13ogodišnjaci. U nekim drugim vremenima bi takva tema možda bila tabu, ali danas to više baš i nije. S obzirom kakvih sve stvari ima na TVu i o čemu sve čitam na internetu, više-manje sam navikao na takve stvari. Nije me šokiralo uopće.
Po meni je knjiga više tužna zbog svih tih stvari koje su je navele da se počne drogirati i okružja u kojoj je odrastala. Isto tako mislim da knjiga i priča o tome koji je zapravo smisao života budući da nam je svima u cilju nametnuti se i prikazati u pravom svjetlu, ali ono na što upozorava ova knjiga je mislim, da pri tom nametanju ne zaboravimo tko smo mi zapravo. Christiane se nije počela drogirati iz svog interesa, nego se htjela uklopiti u popularno društvo koje joj se sviđalo i na neki način se kroz drogu pokušavala dokazati i ta je droga za nju činila kao nekakvu masku kojom je ona uspjela ući u to društvo, ali ta maska ju je na kraju obuzela i ona više nije znala tko je, izgubila je svaku nadu za život i nije imala nikakvu ambiciju (ono s Detlefom i kak će oni živjet sretno do kraja života, odviknuti od droge u nekom fensi stanu i blablabla su sve sranja i u dubini duše vjerojatno ni sama nije vjerovala u to, nego se uvjeravala). Isto tako mi je bilo dosta tužno to što je Christiane imala volju prekinuti s drogom, i kad je napokon smogla hrabrosti da uđe u neku kliniku, većina klinika je odbila njen zahtjev, i to mi je baš ono šokantno, u kakvom svijetu živimo. Na kraju je upala u neki kult koji je prevario njenu mamu i izmuzo pare od nje, a niš konkretno nisu postigli. :S
Gost- Gost
bonesy je napisao/la:Pročitao.
Tužno je to što je sve to istinita priča :S
Pa meni nije, vjerouem da ima još gorih slučajeva, ona je jedna od rijetkih koji su se probili i zapravo pričali o tome. A i naučio sam se stvarno, svašta sam pročitao i pogledao. Nije mi uopće više šokantno. Od seksanja 13ogodišnjaka do klinaca od 1 godine koji puše kutiju cigareta dnevno. Više mi gotovo ništa ne predstavlja tabu xD
Gost- Gost
Nisam citala. :/
Jovana- Wannabe
- Broj postova : 266
ja tu knjigu imam na tavanu i nađem je ja i kao idem pročitati a meni mama ti ćeš drogeraše čitati
nisam čitala
Leička Bieber Fever- Newbie
- Broj postova : 29
Nisam citala. ://
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Nisam čitala...I glupavo mi izgleda.Možda pročitam jednog dana...
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
počela čitat i nisam završila. sada moram sve ispočetka. kako mrzim to -.-'
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 1.