Prevara
+8
BadGirl_Lucy
Classy
*LadyBird*
Lu.
Cinderella
VanillaKismet
Princess.
*Just Smile*
12 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 1.
Prevara
Znači.Da li bi ikada bile s dečkom za kojeg znate da ima curu? :P
Kako je vaše mišljenje o curi koja zna da dečko ima curu, a bude s njim bez obzira na to?
Kako je vaše mišljenje o curi koja zna da dečko ima curu, a bude s njim bez obzira na to?
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Re: Prevara
Bila sam jednom, ali to čisto iz osvete. Ženska mi je skoro uništila život i morala sam nać njenu slabu točku. ><
Ali inaće nebi to nikad napravila.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ne znam.Mozda se nekada desi.Nebi me zacudilo haha.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Joj. Kome se da nek čita.
:)
- Spoiler:
- Prvo, moja frendica je bila s likom koji ima 38. godina, te dvoje djece. Ona je u to vrijeme imala 16. Znala je, naravno, da je oženjen, al on je njoj govorio kako njegova žena zna za sve njegove ljubavnice, da je njihov brak mrtav, da tu nema ničega više, ali da su zbog djece još skupa. Imali su, spolne odnose, da. Ti stariji dečki (u ovom slučaju muškarci) znaju kako zavest curu samo tako, i nije ih briga. Makar, ona je znala koliko je glupa kaj je to napravila. I sad užasno žali za svime time. I ne zna kaj joj je bilo onda.
Drugo, ja sam kao mutila nešto s jednim dečkom koji ima 19. godina i dvije godine ima curu. Makar, u početku ja to nisam ni znala, nego su mi rekli mjesec dana poslije nego kaj smo mi počeli sa svime time (a meni je i prije bilo stalo do njega i malo mi se sviđao) i onda je on njima objašnjavao da on njoj jednostavno ne može objasnit zašto ne želi više biti s njom jer joj je bilo prvi u svemu (a i jedini). A i rekao je da njemu ni jedna cura neće biti Valentina (ta njegova cura). I kasnije sam ga ja pitala kaj onda on radi samnom cijelo vrijeme i rekao je da njemu ni jedna cura neće biti ona, ali da ni ona nikada neće biti ja. I dobro, ja sam prešla preko toga, misla sam prekinut sa svime time, ali da.. previše mi je postalo stalo. Kad sam ga slijedeći put vidla smo se posvađali, ja sam plakala, kasnije mi je poslao poruku da i on plače (rekli smo da je gotovo i da se nećemo razgovarat više, ni vidjet). Ali da, nije tu bio kraj. Vidli smo se par puta poslije toga, zbarili, družili, but with no feelings. I nakon nekog vremena smo se vidli i on mi je rekao da on mene i dalje voli. A ja sam mu rekla da i ja njega, samo ne na isti način ko i po ljeti (kad još nisam znala da ima curu i sve to). I onda mi je rekao da se njegovi osjećaji ne budu promijenili, a da su moji zaigrani il tako nešto, pa sam ja rekla da normalno da jesu kad se on stalno igra s njima. I tako je sve prestalo. Vidimo se često još uvijek, pozdravimo se, zagrlimo i to je to.
Žao mi je zbog svega toga. I ne bih to nikada ponovila.
38? 16? :OO
stvarno ne znam šta je njoj bilo.
ali ja mislim da dečko sam i svjestan vara curu i da je on sam više krvi nego ta cura s kojom ju prevari.>.<
stvarno ne znam šta je njoj bilo.
ali ja mislim da dečko sam i svjestan vara curu i da je on sam više krvi nego ta cura s kojom ju prevari.>.<
*Just Smile*- Moderator
A bila je u nekoj teškoj depresiji i sve to, i onda je došo on i govorio lijepe riječi u pravo vrijeme. :/
:S
al dobro.bitno da je shvatila da je pogriješila.svakom se desi neka greška u životu.
al dobro.bitno da je shvatila da je pogriješila.svakom se desi neka greška u životu.
*Just Smile*- Moderator
Ne bi da to meni netko uradi (u bilo kakvom slučaju, u osveti ili štagod.), tako da sam sigurna da ja to neću nikome uraditi.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
NE. Svaka osoba s imalo morala to neće napraviti. Ne diraj ono što nije tvoje. Zauzeti dečko me pokušao zbariti, ali ja jednostavno NE MOGU biti s nekim tko je u vezi. Nije bitno u kakvim sam odnosima s tom curom, nema šanse.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Princess. je napisao/la:Bila sam jednom, ali to čisto iz osvete. Ženska mi je skoro uništila život i morala sam nać njenu slabu točku. ><
Da i ja sam bila u istoj situaciji.Ali to je bilo samo 1.Inače ni ja nebih to nikad napravila
BadGirl_Lucy- Newbie
- Broj postova : 51
Cinderella je napisao/la:Joj. Kome se da nek čita.
- Spoiler:
Prvo, moja frendica je bila s likom koji ima 38. godina, te dvoje djece. Ona je u to vrijeme imala 16. Znala je, naravno, da je oženjen, al on je njoj govorio kako njegova žena zna za sve njegove ljubavnice, da je njihov brak mrtav, da tu nema ničega više, ali da su zbog djece još skupa. Imali su, spolne odnose, da. Ti stariji dečki (u ovom slučaju muškarci) znaju kako zavest curu samo tako, i nije ih briga. Makar, ona je znala koliko je glupa kaj je to napravila. I sad užasno žali za svime time. I ne zna kaj joj je bilo onda.
Drugo, ja sam kao mutila nešto s jednim dečkom koji ima 19. godina i dvije godine ima curu. Makar, u početku ja to nisam ni znala, nego su mi rekli mjesec dana poslije nego kaj smo mi počeli sa svime time (a meni je i prije bilo stalo do njega i malo mi se sviđao) i onda je on njima objašnjavao da on njoj jednostavno ne može objasnit zašto ne želi više biti s njom jer joj je bilo prvi u svemu (a i jedini). A i rekao je da njemu ni jedna cura neće biti Valentina (ta njegova cura). I kasnije sam ga ja pitala kaj onda on radi samnom cijelo vrijeme i rekao je da njemu ni jedna cura neće biti ona, ali da ni ona nikada neće biti ja. I dobro, ja sam prešla preko toga, misla sam prekinut sa svime time, ali da.. previše mi je postalo stalo. Kad sam ga slijedeći put vidla smo se posvađali, ja sam plakala, kasnije mi je poslao poruku da i on plače (rekli smo da je gotovo i da se nećemo razgovarat više, ni vidjet). Ali da, nije tu bio kraj. Vidli smo se par puta poslije toga, zbarili, družili, but with no feelings. I nakon nekog vremena smo se vidli i on mi je rekao da on mene i dalje voli. A ja sam mu rekla da i ja njega, samo ne na isti način ko i po ljeti (kad još nisam znala da ima curu i sve to). I onda mi je rekao da se njegovi osjećaji ne budu promijenili, a da su moji zaigrani il tako nešto, pa sam ja rekla da normalno da jesu kad se on stalno igra s njima. I tako je sve prestalo. Vidimo se često još uvijek, pozdravimo se, zagrlimo i to je to.
Žao mi je zbog svega toga. I ne bih to nikada ponovila.
prevelika razlika, a taj lik je pedofil. nemreš to tak sa familijom.
ja iskreno nebi mogla :S
Kaj se tiče prevara, ja ne krivim cure toliko koliko krivim dečke jer idu varat svoju curu sa drugom. ako ju stvarno voliš i ako ti je stvarno stalo, nečeš ju prevarit. amen.
Allegra- Brainiac
- Broj postova : 800
Da li bi ikada bile s dečkom za kojeg znate da ima curu? Nikako.
Kako je vaše mišljenje o curi koja zna da dečko ima curu, a bude s njim bez obzira na to? kuja pokvarena. mislim, stavite se u kožu te cure koju dečko vara. kako bi vam bilo? nikada nebi napravila nekome nešto takvo, a ti dečki koji kažu da ne mogu prekinut s curom ali mu se vi sviđate LAŽU. ako želiš biti samnom - prekini s curom. ako želiš biti s njom - šta se viđaš samnom? točka.
a kad smo već kod prevare - to je jedna od dvije stvari koje nikad nebi oprostila, (druga je fizičko zlostavljanje) da mi dečko naravi ili jedno ili drugo više nikada u životu nebi čuo niti riječ od mene. osim u drugom slučaju, dobio bi prijavu.
Kako je vaše mišljenje o curi koja zna da dečko ima curu, a bude s njim bez obzira na to? kuja pokvarena. mislim, stavite se u kožu te cure koju dečko vara. kako bi vam bilo? nikada nebi napravila nekome nešto takvo, a ti dečki koji kažu da ne mogu prekinut s curom ali mu se vi sviđate LAŽU. ako želiš biti samnom - prekini s curom. ako želiš biti s njom - šta se viđaš samnom? točka.
a kad smo već kod prevare - to je jedna od dvije stvari koje nikad nebi oprostila, (druga je fizičko zlostavljanje) da mi dečko naravi ili jedno ili drugo više nikada u životu nebi čuo niti riječ od mene. osim u drugom slučaju, dobio bi prijavu.
Ne znam.ja ne gledam na to tako.:O
ja gledam na to jednostavno tako da je to znak da veza ne funkcionira ako dečku opće nije problem prevarit curu.-.-
ja nikad nisam htjela govorit dal bi bila s dečkom koji ima curu ili ne jer nikad ne znaš šta se može dogodit..ali kad znaš da ta cura nikad ne će saznat, da tu curu ni ne znaš i da ti nije ništa u životu mislila sam da se ne bi obazirala na to.jer to je samo pokazatelj da ta cura zaslužuje nekog boljeg.
i dobro sam mislila..>.<. jer realno gledajući rijetko koga bi bilo briga za neku curu koju ni ne zna..znam da bi meni u toj situaciji bilo grozno i da bi mrzila tu curu, ali jednostavno tako je kako je.xDD
ja gledam na to jednostavno tako da je to znak da veza ne funkcionira ako dečku opće nije problem prevarit curu.-.-
ja nikad nisam htjela govorit dal bi bila s dečkom koji ima curu ili ne jer nikad ne znaš šta se može dogodit..ali kad znaš da ta cura nikad ne će saznat, da tu curu ni ne znaš i da ti nije ništa u životu mislila sam da se ne bi obazirala na to.jer to je samo pokazatelj da ta cura zaslužuje nekog boljeg.
i dobro sam mislila..>.<. jer realno gledajući rijetko koga bi bilo briga za neku curu koju ni ne zna..znam da bi meni u toj situaciji bilo grozno i da bi mrzila tu curu, ali jednostavno tako je kako je.xDD
*Just Smile*- Moderator
pa sigurno da veza ne funkcionira i da nešto ne valja kad netko nekoga vara. čak i ako nisi zaljubljen u osobu s kojom si, trebao bi barem imati toliko poštovanja prema njoj/njemu da ju ne prevariš. ako nešto ne valja - rješiti to ili jednostavno prekinuti, sve ostalo nema baš previše smisla.
mislim shvaćam da se zna dogoditi, kao nenamjeno, ali opet ne razumijem kako jer ako si s nekime valjda imaš, pobogu, neke osjećaje za tu osobu i šta se dogodi ti budeš vani i zaboraviš da si u vezi ili šta?
jednostavno mislim da za prevaru nema opravdanja.
i sad mi je došlo, zašto bi se uopće išla petljati sa nekime tko je spreman prevariti svoju partnericu. to samo pokazuje kakvo je govno od čovjeka i da mu i nije baš stalo do drugih..
mislim shvaćam da se zna dogoditi, kao nenamjeno, ali opet ne razumijem kako jer ako si s nekime valjda imaš, pobogu, neke osjećaje za tu osobu i šta se dogodi ti budeš vani i zaboraviš da si u vezi ili šta?
jednostavno mislim da za prevaru nema opravdanja.
nebitno da li ju ti znaš ili ne ili što ti je ona u životu. kako bi se ti osjećala da neka kojoj si ti nitko i ništa u životu bude sa tvojim dečkom? i da li stvarno misliš da bi to mogla napraviti nekome? zar ti nebi bilo žao na neki način?*Just Smile* je napisao/la:ali kad znaš da ta cura nikad ne će saznat, da tu curu ni ne znaš i da ti nije ništa u životu mislila sam da se ne bi obazirala na to.jer to je samo pokazatelj da ta cura zaslužuje nekog boljeg.
i sad mi je došlo, zašto bi se uopće išla petljati sa nekime tko je spreman prevariti svoju partnericu. to samo pokazuje kakvo je govno od čovjeka i da mu i nije baš stalo do drugih..
tinchica je napisao/la: nebitno da li ju ti znaš ili ne ili što ti je ona u životu. kako bi se ti osjećala da neka kojoj si ti nitko i ništa u životu bude sa tvojim dečkom? i da li stvarno misliš da bi to mogla napraviti nekome? zar ti nebi bilo žao na neki način?
znam, nebitno je.znam da će to tu curu povrijedit.>.< (kad i ako sazna).. znam kako bi se ja osjećala u toj situaciji.frendici mislim da ne bi prešla preko toga, ali nekoj curi koju ne znam ne bi mogla baš puno zamjerit.puno puno više je kriv dečko, ali da.ima krivnje u u toj curi koja to svjesno radi.-.-
tinchica je napisao/la: i sad mi je došlo, zašto bi se uopće išla petljati sa nekime tko je spreman prevariti svoju partnericu. to samo pokazuje kakvo je govno od čovjeka i da mu i nije baš stalo do drugih..
to sam i ja mislila.ali kad sam vidla kako se drugi ponašaju, kako druge nije briga zaključila sam da nije ni mene.. ali od takvog se dečka ne može ništa više od barenja i očekivat prekinuo on s curom ili ne.>.< nije da je takav neki postupak nešto s čim se treba ponosit, ali šta sad.desilo se.
*Just Smile*- Moderator
*Just Smile* je napisao/la:ali nekoj curi koju ne znam ne bi mogla baš puno zamjerit. puno puno više je kriv dečko, ali da.ima krivnje u u toj curi koja to svjesno radi.-.-
da
on nije vrijedan ničega više od barenja XD*Just Smile* je napisao/la:to sam i ja mislila.ali kad sam vidla kako se drugi ponašaju, kako druge nije briga zaključila sam da nije ni mene.. ali od takvog se dečka ne može ništa više od barenja i očekivat prekinuo on s curom ili ne.>.< nije da je takav neki postupak nešto s čim se treba ponosit, ali šta sad.desilo se.
pa normalno da nije.nikad ne znaš dal će i tebe prevarit s drugom kao i tu curu s tobom..
ali sve zapravo ovisi o mnogo drugih stvari i o odnosu između tog dečka i cure.dal su frendovi, il se ni ne znaju i tako.
ali sve zapravo ovisi o mnogo drugih stvari i o odnosu između tog dečka i cure.dal su frendovi, il se ni ne znaju i tako.
*Just Smile*- Moderator
ne bih nikada. ne volim kada netko dira ono što je moje, pa znam kako bi bilo toj curi. ne bih si nikada oprostila to.
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Uradila sam to nažalost. Velika pogreška,preko ovog leta....osećam se užasno jer sam se zaljubila u lika s kojim sam bila preko leta a plus sam razorila njegovu vezu i svoju vezu....
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 1.