Božić
+3
Psychadelia
*Just Smile*
Princess.
7 posters
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Christmas
Stranica 1 / 1.
Božić
Volite li Božić? Zašto?
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Re: Božić
Pjesme, snijeg (al onako lijepo.aww.), praznici, božićno drvce, pokloni.*___*
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Meni je to najdraže doba godine. Sve je onako posebno, onaj božićni ugođaj, aaa. *_*
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
OBOŽAVAM ♥ Najljepše doba godine! Sve je bijelo i fluffy i rawr :3 Jednostavno... pa, zar moram objašnjavati zašto volim Žićbo? :P
Ne više kao prije. Ne znam zašto, ne osježam više ono uzbuđenje prije Božića, sve mi postaje neka muka i tlaka, to spremanje, kuhanje, hiljade kolača, pa uredno 563 svađe na Badnjak. Neda mi se to sve. Najradije bi u petak odjebala kod dečka i legla s njim u krevet i prespavala do ponedjeljka.
Ali volim onaj Božićni ugođaj posvuda, okićen grad, štandovi na trgu sve mileno slatko fino i mirišljavo.
Ali volim onaj Božićni ugođaj posvuda, okićen grad, štandovi na trgu sve mileno slatko fino i mirišljavo.
Ne volim. Obožavam! Sve je tako... posebno! Obožavam onaj osjećaj kad se vozim kroz svoj kraj i svaka kuća ima lampice vani, sve je svjetlucavo, veselo... ^^ Predobro <3
Obožavam! Sve je lijepo, bijelo, okićeno, sjajno. *_* Sve miriše na kolače, i na jelku, i svi su super raspoloženi.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Točkica je napisao/la:Ne volim. Obožavam! Sve je tako... posebno! Obožavam onaj osjećaj kad se vozim kroz svoj kraj i svaka kuća ima lampice vani, sve je svjetlucavo, veselo... ^^ Predobro <3
Također :)
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Christmas
Stranica 1 / 1.