Pokloni
+3
Princess.
tinchica
*Just Smile*
7 posters
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Christmas
Stranica 1 / 1.
Pokloni
Što želite za Božić? Što će te kupiti svojim najbližima? :'D
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Re: Pokloni
iskreno, nemam sad neke posebne želje. htjela bi nešto ugodno i korisno, tipa šminka, parfem, odjeća ili tako..
I nemam pojma što ću kupiti.
Najboljoj frendici ću kupiti ili u Acc-u narukvcu sa zlatnim kockicama na kojima piše bestfriend ili neki onaj set za pisma što ima papire i kuverte (jer mi brijemo na pisma, stalno si ih pišemo, a ona nikad kuvertu nema ni papira normalnog haha)
Za dečka ne znam. Zapravo znam jedan dio - uredit ću neku našu sliku i dat ću ju razviti i kupit ću neki okvir onako lijep ali ništa kičasto ili kerefeke neke, drveni da mu se paše u sobu i ne znam što još. u nedoumici sam totalnoj.
Familiji, a to je standardno zajedno si kupujemo tako da sestre tata i ja kupujemo mami, mama sestrea i ja kupujemo tati i tak to, tak da se ne brinem već ćemo nešto smisliti. Mama je izrazila želju za Chopardovim Wishem jer je svoj potrošila tak da smo bar jednu stvar rješili ahha..
Za ostale frendice također NE ZNAM. Primam svakakve prijedloge. Vjerojatno ću i njima kupiti neki nakit u Acc-u
I nemam pojma što ću kupiti.
Najboljoj frendici ću kupiti ili u Acc-u narukvcu sa zlatnim kockicama na kojima piše bestfriend ili neki onaj set za pisma što ima papire i kuverte (jer mi brijemo na pisma, stalno si ih pišemo, a ona nikad kuvertu nema ni papira normalnog haha)
Za dečka ne znam. Zapravo znam jedan dio - uredit ću neku našu sliku i dat ću ju razviti i kupit ću neki okvir onako lijep ali ništa kičasto ili kerefeke neke, drveni da mu se paše u sobu i ne znam što još. u nedoumici sam totalnoj.
Familiji, a to je standardno zajedno si kupujemo tako da sestre tata i ja kupujemo mami, mama sestrea i ja kupujemo tati i tak to, tak da se ne brinem već ćemo nešto smisliti. Mama je izrazila želju za Chopardovim Wishem jer je svoj potrošila tak da smo bar jednu stvar rješili ahha..
Za ostale frendice također NE ZNAM. Primam svakakve prijedloge. Vjerojatno ću i njima kupiti neki nakit u Acc-u
Ja stvarno nemam nekih posebnih želja. :/ Samo znam da će nam buraz svima kupit novu plazmu.
Bratu ću nešto čokoladno, njemu je to sasvim dovoljno, haha. Mami ću neki parfem uzet, a za tatu ne znam..to se još moram dogovorit sa bratom.
Dečku, hmm. Ne znam.. To još moram razmislit.
Naj frendici ću jednu torbu koju očajno želi. >< Drugoj naj frendici ću jednu maramu. Ostalima neću ništa, lol.
Bratu ću nešto čokoladno, njemu je to sasvim dovoljno, haha. Mami ću neki parfem uzet, a za tatu ne znam..to se još moram dogovorit sa bratom.
Dečku, hmm. Ne znam.. To još moram razmislit.
Naj frendici ću jednu torbu koju očajno želi. >< Drugoj naj frendici ću jednu maramu. Ostalima neću ništa, lol.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Nikad ništa ne 'naručujem' svojima, tako da neću ni ove godine. Nemam nekih posebnih želja sad, ali bi mi bilo drago vidjeti novu knjigu pod borom :) Ništa mi drugo ne treba.
Ja rijetko kupim nekom poklon. Želim samo pare. Onda si kupim šta mi treba i šta hoću, bolje to nego da dobivam neke gluposti.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja idem sutra sa frendicom kupovat poklone, jer nemamo kad kasnije. XD I nemam pojma šta ću kome kupit. Stvarno nemam nikakvih ideja.
Princess.- Administrator
Ja ću kupiti samo sebi :') *forever alone*
Classy- Designer
Malibu Barbie je napisao/la:Ja ću kupiti samo sebi :') *forever alone*
Hahahhahahah, tako i ja :D
Sad se mi u društvo zezamo, koje nemamo nikog ovaj Božić, fino kupimo si međusobno poklone i svi happy. ^^
Classy- Designer
Ja moram kupit svojima, dečku, frendicama jednom frendu. Al' dobro. Dobit ću i ja nešto od svih njih, haha.
Princess.- Administrator
Ja imam rođendan između Božića i Nove godine tako da kod mene u 12. mjesecu bude puno darova :D
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Christmas
Stranica 1 / 1.