Jelka
+3
Točkica
Princess.
Daky
7 posters
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Christmas
Stranica 1 / 1.
Jelka
Kitite li jelku? Koje boje koristite?
Kakvu jelku imate? :)
Kakvu jelku imate? :)
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Re: Jelka
Da, da, naravno. :) Inaće se svake godine dogovorimo za dvije boje, ali na kraju ispadne šareni, jer nam se sve kuglice sviđaju i žao nam je ako ih ne stavimo. Ali svejedno, meni svake godine bude predivan. :) I uvijek bude urnebesno kad kitimo bor. Obožavam to. <3
Inaće ne volim umjetne borove, to mi onda nije to. :) Nema onog mirisa..
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Princess. je napisao/la:Da, da, naravno. :) Inaće se svake godine dogovorimo za dvije boje, ali na kraju ispadne šareni, jer nam se sve kuglice sviđaju i žao nam je ako ih ne stavimo. Ali svejedno, meni svake godine bude predivan. :) I uvijek bude urnebesno kad kitimo bor. Obožavam to. <3
Potpis na sve! :) Obožavam kad nas se 5 skupi oko bora i onda se zezamo, smijemo i sve što ude uz to *_*
Inače, naš bor je uvijek šaren :)
Imamo umjetni bor, ali je jako lijepi i velik. Najčešće ga okitimo u srebrno-crvenoj nijansi kuglica i ukrasa i puno svjećica. Obožavam kitit bor. Doduše, to sada samo sestra i ja radimo. Tata gunđa kako je to glup običaj i živcira sve oko sebe, dida rješava križaljku, a mater peče kolače.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Hmm.. moj stari uvijek uzme neku posebnu sortu koja ima onako malo šire sjajne jako zelene iglice koje ne padaju uopće. prvo taj bor imamo mi, a onda ga proslijedimo našim pravoslavnim susjedima hh
a uvijek bude neke crveno - zlatne boje. mama pati na to. i ispod imamo jaslice i tipično pšenicu i naranče i jabuke..
a na vrhu sjedim ja - jer sam jebena zvijezda. HAHAHA
a uvijek bude neke crveno - zlatne boje. mama pati na to. i ispod imamo jaslice i tipično pšenicu i naranče i jabuke..
a na vrhu sjedim ja - jer sam jebena zvijezda. HAHAHA
Mi također imamo umjetne borove (da, kitimo i na katu i u prizemlju) i oba su šarena. Ko u Betlehemu...:)
I mi kitimo dva. Ali onaj na katu je veći i kao 'glavni'. :)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Kitimoo *_____*
Moj je umjetni,ali je jaako velik,morali smo ga skraćivati jer je bio prevelik.I budu šarene lampice,zlatna zvijezda na vrhu,i zlatne i crvene kuglice.I bude zlatni neki još ukras,zvončići.Ma bude preee.a ispod mali pokloni kao dekoracija.
Moj je umjetni,ali je jaako velik,morali smo ga skraćivati jer je bio prevelik.I budu šarene lampice,zlatna zvijezda na vrhu,i zlatne i crvene kuglice.I bude zlatni neki još ukras,zvončići.Ma bude preee.a ispod mali pokloni kao dekoracija.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Christmas
Stranica 1 / 1.