Meso
+4
Classy
tinchica
Princess.
VanillaKismet
8 posters
Stranica 1 / 1.
Meso
Jedete li meso??Koje volite najviše?
Ja volim.Mada ne volim one žilice fuj!I ono bijelo kao mast..bljakić.
Ja volim piletinu,teletinu,ribu, i svinjetinu ono na ražnju.Najviše volim sa tjesteninom i rizom i povrćem,i sa umacima.njaami.Govedina mi je fuj,kao i junetina.I janjetinu ne volim...
A viii?
Ja volim.Mada ne volim one žilice fuj!I ono bijelo kao mast..bljakić.
Ja volim piletinu,teletinu,ribu, i svinjetinu ono na ražnju.Najviše volim sa tjesteninom i rizom i povrćem,i sa umacima.njaami.Govedina mi je fuj,kao i junetina.I janjetinu ne volim...
A viii?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Re: Meso
Baš i nisam neki ljubitelj mesa. Uvijek pola toga ostavim jer ne jedem masno, niti trunčicu. >< Najviše volim piletinu i puretinu. Iako jedem samo prsa. Inaće mogu pojest teletinu, ponekad govedinu. Svinjetinu još teže. Janjetinu nikako. ><
Inaće sam više za povrće i ostale priloge. :D I ponekad mi sve tako smrdi po mesu da ne mogu to jest.
Inaće sam više za povrće i ostale priloge. :D I ponekad mi sve tako smrdi po mesu da ne mogu to jest.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
meso je zakon :D
samo mi je važno da je dobro pečeno i fino i da nije žilavo i nema masnoga. onda mi nije važno jel piletina, svinjetina, srnetina, zečetina ili nešto deseto.
ali ne volim janjetinu nikako.
samo mi je važno da je dobro pečeno i fino i da nije žilavo i nema masnoga. onda mi nije važno jel piletina, svinjetina, srnetina, zečetina ili nešto deseto.
ali ne volim janjetinu nikako.
Ja ne mogu bez mesa.. Kad se posti, meni je kraj svijeta. Najviše volim puretinu, a uživam i u piletini, junetini, svinjetini(najviše volim kobasicu, a volim i kad mama ispeče ko piletinu uopće nije masno)... Slavonsko dete, nema šta! Ne jedem janjetinu, zečetinu i tako to. >.<
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Meso <3
rijetko koji dan ne jedem meso.bar nešto.
bitno mi je samoda nije masno ili žilavo. a jedem sve-piletinu, puretinu, svinjetinu, govedinu..janjetinu obožavam.xD
rijetko koji dan ne jedem meso.bar nešto.
bitno mi je samoda nije masno ili žilavo. a jedem sve-piletinu, puretinu, svinjetinu, govedinu..janjetinu obožavam.xD
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Volim meso , ali sam naviknut i bez njega. Jer su moji ujedno i ja bili 4 godine nismo htjeli jesti meso. I bilo je ful super
aa kako sam puretinu zaboravilaaa :OOO ja nju strasno volim,mogu je i samu jesti,bez priloga.
Ja mogu bez svakakvog mesa, u Korizmi sam se odrekla mesa već 2. godine za redom. Jedino mi teško pada šta ne mogu jest hamburgere, kebab i takve stvari. ><
Princess.- Administrator
Volim meso :3 Iskreno, ne razlikujem junetinu,puretinu,janjetinu...Meni to sve isto. Samo da mi nema onako one žlundrice i to jer mi se na to dize zeludac :S
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Probala sam patku hahahaahah
kad su stavili pred mene,i was like:
šta smo crnca ispekli?
meso je skoro crno haha,i ne nismo je prepekli xD
kad su stavili pred mene,i was like:
šta smo crnca ispekli?
meso je skoro crno haha,i ne nismo je prepekli xD
Ja sam patku jela jednom i više nikad. Odvratno. Ne mogu jest tamno meso.
Princess.- Administrator
meni nije bila loša.
Jer mi je sve nekako isto. (x
Jer mi je sve nekako isto. (x
jedem mozda 2 puta sedmicno ...pretezno ribu
Lilli_D- Nerd
- Broj postova : 110