Ja ukratko.
5 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: But Home Is Nowhere
Stranica 1 / 1.
Ja ukratko.
Moje ime je Marko. Imam 14 godina. Živim u Arilju. To je gradić u zapadnoj Srbiji. U mom mestu se ne dešava nekih bitnih stvari tako često. Nije to grad kao Beograd ili Novi Sad sa puno mesta za izlaske i zabavu. Mi imamo par mesta gde je dobra zabava, ali ima ono što mi je trenutno potrebno. Topli dom, osnovnu školu, prodavnice, pekare, kioske, butike, ostale radnje, park, sportku halu. Tek smo pre neku godinu dobili sportsku halu kada se renovirao gradski park. Ali zamislite, nema bazen. Mnogi misle, šta će nam, imamo Rzav. To je reka, kratkog toka, ali veoma čista i fina da bi se u njoj kupalo. To je omiljena destinacija tokom leta za sve građane. Svaki lep, sunčani dan leta provodim tamo, a i reka mi je blizu kuće. Idem u 8. razred osnovne škole, ujedno i završni razred u osnovnoj školi. Uskoro mi stiže mala matura, moram da se spremam, moram da odlučim šta ću da upišem, od toga će mi zavisiti život. Izbor u mom gradu nije veliki, ima samo opšta gimnazija, ekonomska, tekstilna(ili modelari), mašinska i elektrotehnička srednja škola. Možda ću odabrati srednju školu u drugom gradu. Ako to uradim, biće mi sve drugačije, nova okolina, novi ljudi. Ali uklopiću se ja.
Volim svaki vid umetnosti, umetnost je moj život. Kao mali sam počeo da crtam, posle sam krenuo da slikam, sa 6-7 godina sam naučio da čitam i od tad mi je knjiga veliki prijatelj. Trenutno se bavim grafičkim dizajnom i kodiranjem, to mi je hobi i opsesija. Voleo bih postati grafički dizajner, programer ili bilo šta u vezi sa internetom, računarima. Jednostavno obožavam taj svet pun gigabajta, medije iako znam da iza mog natrpanog desktopa je samo veliki niz 0 i 1. Grafikom se bavim 2 godine i 5 meseci, kodiranjem se bavim oko dve godine. U poslednje vreme volim i da fotografišem, ali slikam samo mobilnim telefonom. Takođe hobi mi je origami, japanska veština savijanja papira. Znam napraviti ždrala, brod, zvezdu, žabicu, cvetić. Za sebe mogu da kažem da sam veoma druželjubiv, volim da upoznajem razne ljude. Zato i vreme na internetu delom koristim za forume. Mislim da nema boljeg mesta za diskusije na netu. Ako te zanima neka tema, nađi forum te tematike i upoznaćeš mnoge dobre ljude sa sličnim mišljenjima. Društvene mreže ne volim toliko, a ne razumem zašto se svi lepe za društvenu mrežu Facebook. Tu nije ništa zabavno, ima raznih osoba koje se prave mačkice, popularni nešto, sa 2000 fejk prijatelja i onih koji se slikaju stalno ispred WC šolje pune da ne kažem šta! Iz jednostavnog razloga ne želim da imam bilo kakve veze sa takvim osobama. Nerviraju me neke fufice, koje svaki dan se hvale nekim novim komadom odeće, dale mnogo para, a uopšte im ne stoji. A takođe i neke curice koje misle da se ceo svet vrti oko njih, da mogu da rade sve i svašta, da se glupiraju na javnim mestima. A takvih je na sve strane. Na svakom ćošku.
Volim svaki vid umetnosti, umetnost je moj život. Kao mali sam počeo da crtam, posle sam krenuo da slikam, sa 6-7 godina sam naučio da čitam i od tad mi je knjiga veliki prijatelj. Trenutno se bavim grafičkim dizajnom i kodiranjem, to mi je hobi i opsesija. Voleo bih postati grafički dizajner, programer ili bilo šta u vezi sa internetom, računarima. Jednostavno obožavam taj svet pun gigabajta, medije iako znam da iza mog natrpanog desktopa je samo veliki niz 0 i 1. Grafikom se bavim 2 godine i 5 meseci, kodiranjem se bavim oko dve godine. U poslednje vreme volim i da fotografišem, ali slikam samo mobilnim telefonom. Takođe hobi mi je origami, japanska veština savijanja papira. Znam napraviti ždrala, brod, zvezdu, žabicu, cvetić. Za sebe mogu da kažem da sam veoma druželjubiv, volim da upoznajem razne ljude. Zato i vreme na internetu delom koristim za forume. Mislim da nema boljeg mesta za diskusije na netu. Ako te zanima neka tema, nađi forum te tematike i upoznaćeš mnoge dobre ljude sa sličnim mišljenjima. Društvene mreže ne volim toliko, a ne razumem zašto se svi lepe za društvenu mrežu Facebook. Tu nije ništa zabavno, ima raznih osoba koje se prave mačkice, popularni nešto, sa 2000 fejk prijatelja i onih koji se slikaju stalno ispred WC šolje pune da ne kažem šta! Iz jednostavnog razloga ne želim da imam bilo kakve veze sa takvim osobama. Nerviraju me neke fufice, koje svaki dan se hvale nekim novim komadom odeće, dale mnogo para, a uopšte im ne stoji. A takođe i neke curice koje misle da se ceo svet vrti oko njih, da mogu da rade sve i svašta, da se glupiraju na javnim mestima. A takvih je na sve strane. Na svakom ćošku.
Ah, aaa! Nemam više inspiracije za pisanje, iscure mi. ali to je to malo o meni.
Cheers, M.
Cheers, M.
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Re: Ja ukratko.
Lijepo si to sve napisao i činiš se kao super osoba! Razlikuješ se od dosta dečki danas pogotovo po onim komentarima za fejs. Veselim se novim postovima. :D
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ah, ja sam morao malo da se istresem, nisam nešto u poslednjih par dana. I zato sam dosta pisao. Nadam se da nije dosadno čitati moje koještarije. I znam da se razlikujem od drugih dečaka, ipak imam svoj stil i furam dalje. Jednom sam na informatici otvorio tumblr, moj forum i deviantart a mnogi stoje iza mene i komentarišu "Da li je ovaj normalan?". Rekao sam im ćao, ja radim na netu šta hoću, moja stvar, vi ostanite glupi i samo budite na fejsbuku. A odmah potom sam se ispisao sa informatike, ipak ne znam ni zašto sam izlazio sa crtanja, slikanja i vajanja kad je tamo ekstra ekipa. ♥
I veseli se novim postovima. x))
Loud.- Brainiac
Loud. je napisao/la:Ah, ja sam morao malo da se istresem, nisam nešto u poslednjih par dana. I zato sam dosta pisao. Nadam se da nije dosadno čitati moje koještarije. I znam da se razlikujem od drugih dečaka, ipak imam svoj stil i furam dalje. Jednom sam na informatici otvorio tumblr, moj forum i deviantart a mnogi stoje iza mene i komentarišu "Da li je ovaj normalan?". Rekao sam im ćao, ja radim na netu šta hoću, moja stvar, vi ostanite glupi i samo budite na fejsbuku. A odmah potom sam se ispisao sa informatike, ipak ne znam ni zašto sam izlazio sa crtanja, slikanja i vajanja kad je tamo ekstra ekipa. ♥
Boldano-BAŠ TO.
Nisam sama haha..
i da,najbolja djela nastaju kad si tužan.
Sviđa mi se post jako jako :D
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Sad znam da nisam ni ja sam. :DD xD
Hvala, uskoro stiže novi. :)
Hvala, uskoro stiže novi. :)
Loud.- Brainiac
Oni niti ne znaju za ništa drugo osim facebook-a. Znam cure koje internet za ništa drugo ne koriste. Govore Jooj, imam fejs na laptopu. Da im kažeš za tumblr, deviantart i ostalo nebi imale pooojma za to.
Inaće, sviđaš mi se kao osoba. :D
Inaće, sviđaš mi se kao osoba. :D
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
U mom odeljenju većina zna samo da se uloguje na fejsbuk, da otvore neku muziku na YouTube-u. Čak ni ne znaju sve funkcije sa fejsa!!!
Loud.- Brainiac
Jel vama informatika i tehničko kao izborni predmeti?
meni je to obavezni predmet. :S
meni je to obavezni predmet. :S
Tehničko jeste (-.-), ali informatika nije. Mislim ponekad idemo kad je tehničko u kabinet informatike. I tad samo idem na informatiku. Informatika je trebala da bude obavezan predmet, ali nije. :Đ Ali mogu da kažem da znam mnogo više nego moji iz razreda što se računara tiče.
Loud.- Brainiac
Ja sam za računare onako vrlo dobra :)
kad vidim prijatelje iz razreda,dođe mi da se ranim.
Kao oni znaju sve,a u to se ubraja:otvorim internet,fb,chat,zid.
youtube i kanter.
i that's it.
Kad im ja pokažem šta znam,ima da ih nema :P
I meni je tehničko obavezan.Mrzim tog sebičnog nastavnika.Ali informatika mi je super.
Jedva čekam neki novi post :D
kad vidim prijatelje iz razreda,dođe mi da se ranim.
Kao oni znaju sve,a u to se ubraja:otvorim internet,fb,chat,zid.
youtube i kanter.
i that's it.
Kad im ja pokažem šta znam,ima da ih nema :P
I meni je tehničko obavezan.Mrzim tog sebičnog nastavnika.Ali informatika mi je super.
Jedva čekam neki novi post :D
@Tea: Hvala ti. :) Znam da predobro pišem, ali samo kući, a u školi, pa druga priča...
@Ella: Mah, da, dosta mi kanter pucačine. -.-
E, pa eto, kad vam se sviđa, možda već sutra novi post. :D
@Ella: Mah, da, dosta mi kanter pucačine. -.-
E, pa eto, kad vam se sviđa, možda već sutra novi post. :D
Loud.- Brainiac
toototto :D
Sad kad smo prešli upoznavanje :D
i da,kanter je shit od igrice.HAHAH,samo to igraju i mozak im je istrunuo od toga.
Sad kad smo prešli upoznavanje :D
i da,kanter je shit od igrice.HAHAH,samo to igraju i mozak im je istrunuo od toga.
Adore Teens :: Teens :: Columns :: But Home Is Nowhere
Stranica 1 / 1.