Koliko se može vjerovati ljudima? [P]
+5
Princess.
Classy
Loud.
VanillaKismet
Psychadelia
9 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: In Wonderland
Stranica 1 / 1.
Koliko se može vjerovati ljudima? [P]
*Iako je ovo prvi post, nemam razloga predstavljati se. Znate svi tko sam. ;)
Zanimljivo je kako osobe za koje misliš da su ti najbolji prijatelji ispadnu potpuno druge osobe kad dođe vrijeme. Moje dvije najdraže prijateljice vole tračati sa mnom - ali vole tračati i o meni. Tako sam morala saznati od nekih potpuno desetih ljudi da me ogovaraju već duže od 3 mjeseca, i to baš 'krasne' stvari govore... Baš lijepo iznenađenje za početak godine! Ništa, okrenula sam se i otišla dalje. Neću se živcirati zbog dvije osobe koje su se inako ispostavile lažljive, odvratne osobe. Da, istina je, to me uzrujalo, ali sam otišla na zrak i smirila se. "Nije vrijedno toga, Tea", govorila sam si, iako me užasno boljelo iznutra što dvije osobe koje sam najviše voljela, kojima sam najviše vjerovala, misle najgore o meni. Koliko dobar glumac trebaš biti da tako dugo glumiš neku osobu koja nisi, a da onaj kojem glumiš ništa ne posumnja? Kasnije su došle do mene, ispričale mi se i počele pljuvati same po sebi-da su polupismene kobile (moram priznati, ovo me baš nasmijalo), da su glupe što su izdale takvu dobru osobu kao što sam ja, da one nisu normalne... Možda sam ja naivna. Možda je problem u meni. Možda sam ja ta koja je glupa u ovoj priči... Nisam osoba koja nekom može nešto zamjeriti. Koliko god to glupo zvučalo, oprostit ću im. Moje povjerenje, naravno, više neće dobiti. Bar ne kao što je ono bilo prije. Vjerujem da ću jednom opet naći pravog prijatelja koji će biti vrijedan mog povjerenja. Ipak imam još samo godinu i pol u osnovnoj... Hvala Bogu da je tu ekipa iz kluba, 2 trenera koji će me uvijek poslušati i savjetovati, jer ne znam što bi bez njih. Kolege s kojima treniram i treneri su mi postali kao druga obitelj. Jedino s njima se mogu opustiti i zaboraviti na sve.
Samo jedno zapamtite... Na kraju, kad padnu maske, sve se otkrije.
Zanimljivo je kako osobe za koje misliš da su ti najbolji prijatelji ispadnu potpuno druge osobe kad dođe vrijeme. Moje dvije najdraže prijateljice vole tračati sa mnom - ali vole tračati i o meni. Tako sam morala saznati od nekih potpuno desetih ljudi da me ogovaraju već duže od 3 mjeseca, i to baš 'krasne' stvari govore... Baš lijepo iznenađenje za početak godine! Ništa, okrenula sam se i otišla dalje. Neću se živcirati zbog dvije osobe koje su se inako ispostavile lažljive, odvratne osobe. Da, istina je, to me uzrujalo, ali sam otišla na zrak i smirila se. "Nije vrijedno toga, Tea", govorila sam si, iako me užasno boljelo iznutra što dvije osobe koje sam najviše voljela, kojima sam najviše vjerovala, misle najgore o meni. Koliko dobar glumac trebaš biti da tako dugo glumiš neku osobu koja nisi, a da onaj kojem glumiš ništa ne posumnja? Kasnije su došle do mene, ispričale mi se i počele pljuvati same po sebi-da su polupismene kobile (moram priznati, ovo me baš nasmijalo), da su glupe što su izdale takvu dobru osobu kao što sam ja, da one nisu normalne... Možda sam ja naivna. Možda je problem u meni. Možda sam ja ta koja je glupa u ovoj priči... Nisam osoba koja nekom može nešto zamjeriti. Koliko god to glupo zvučalo, oprostit ću im. Moje povjerenje, naravno, više neće dobiti. Bar ne kao što je ono bilo prije. Vjerujem da ću jednom opet naći pravog prijatelja koji će biti vrijedan mog povjerenja. Ipak imam još samo godinu i pol u osnovnoj... Hvala Bogu da je tu ekipa iz kluba, 2 trenera koji će me uvijek poslušati i savjetovati, jer ne znam što bi bez njih. Kolege s kojima treniram i treneri su mi postali kao druga obitelj. Jedino s njima se mogu opustiti i zaboraviti na sve.
Zadnja promjena: Cannibal; uto lip 05, 2012 12:09 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Re: Koliko se može vjerovati ljudima? [P]
Koliko ja tebe znam,ti si jedna predivna osoba.
I ti ćeš sigurno naći boljeg prijatelja od njih dvije.
Mada,ja se ne bih pomirila.Bar nikada im ne bih više vjerovala.
U tome se slažemo :D
Njima će se to sve vratiti,a ti ćeš naći super prijatelje,ja sam uvjerena u to.
I ti ćeš sigurno naći boljeg prijatelja od njih dvije.
Mada,ja se ne bih pomirila.Bar nikada im ne bih više vjerovala.
U tome se slažemo :D
Njima će se to sve vratiti,a ti ćeš naći super prijatelje,ja sam uvjerena u to.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja mislim da si ti predobra osoba i da ti se može verovati. Samo što izgleda tvojim 'prijateljicama' ne. Ali bitno je da si ih otkrila, oprostila, ali moraš se paziti ubuduće. Sad ne znam koliko su mogle istračarit o tebi za 3 meseca, možda baš dosta.
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Prijateljstvo između tri osobe je komplicirano i teško za održavati normalnim. Znam kako se osjećaš.
Upravo to što kažeš.Na kraju, kad padnu maske, sve se otkrije.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Te cure definitivno nisu zaslužile tebe za prijateljicu. Ti si predobra osoba, naravno ne znam te uživo i ne mogu točno reći nešto, ali koliko te znam sa foruma, definitivno si prijateljica kou netko može poželjet.
Those bitches te nisu vrijedne.
Those bitches te nisu vrijedne.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
potpisujem.Pretty Reckless je napisao/la:Prijateljstvo između tri osobe je komplicirano i teško za održavati normalnim. Znam kako se osjećaš.Upravo to što kažeš.Na kraju, kad padnu maske, sve se otkrije.
Čim sam počela čitati ovo, vidjela sam da ima puno, puno toga u čemu sam našla sebe i svoje ''frendice''.
Ovo mi je posebno zapelo za oko:
Definitivno istinito!
Koliko te i ja znam sa foruma, vidim da si lijepa osoba i izvana i iznutra, baš zato nisi zaslužila da te, kao i mnoge osobe kojima se to događa, iznevjere osobe kojima si vjerovala, a sad si shvatila da možda nisi trebala.
Bez brige, naći ćeš nekoga kome ćeš vjerovati i ta će osoba znati cijeniti tvoje povjerenje :)
Ovo mi je posebno zapelo za oko:
Cannibal je napisao/la:
Definitivno istinito!
Koliko te i ja znam sa foruma, vidim da si lijepa osoba i izvana i iznutra, baš zato nisi zaslužila da te, kao i mnoge osobe kojima se to događa, iznevjere osobe kojima si vjerovala, a sad si shvatila da možda nisi trebala.
Bez brige, naći ćeš nekoga kome ćeš vjerovati i ta će osoba znati cijeniti tvoje povjerenje :)
Ti si Tea ( tako si napisala gore u postu, neznam dal se tako zoveš ) koliko ja znam bar s foruma osoba čvrstog karaktera i vjerujem da ces naci bolje od njih dvije. U ovom postu potpuno nalazim sebe al moja najbolja prijateljica to nikad nebi napravila al cure iz razreda su drugacije.
Glavu gore i zapamti - ti si snazna osoba :)
Glavu gore i zapamti - ti si snazna osoba :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Nemoj im dati drugu šansu, reci im to u lice pa ćeš vidjeti što će vidjeti ili napraviti...
Similar topics
» Moze lajk?
» Što vas uvijek može raspoložiti?
» PhotoShop online!
» Koliko je sati?
» Koliko ste visoki?
» Što vas uvijek može raspoložiti?
» PhotoShop online!
» Koliko je sati?
» Koliko ste visoki?
Adore Teens :: Teens :: Columns :: In Wonderland
Stranica 1 / 1.