Vukojebina - Pingvini padaju u nesvest.
+5
tinchica
Psychadelia
Princess.
VanillaKismet
Loud.
9 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: But Home Is Nowhere
Stranica 1 / 1.
Vukojebina - Pingvini padaju u nesvest.
Kao prvo, izvinjavam se na izrazu reči Vukoje*ina, možda je to ružna reč. Ali jednostavno je takva situacija da drugog naziva nema.
Ovih dana, u mojoj zemlji je postalo izuzetno hladno. Hladno, ledeno, klizavo, a sutra će padati sneg ako je verovati podacima vremenske prognoze. Baš se malo smanjio snežni prekrivač, kad opet! Ima da nas ovaj put zaveje. Baš je pre neki dan padao sneg neprestano dva dana, bilo je oko 30 do čak 50 cm snega! Toliko je hladno da pingvini padaju u nesvest. Jutros, na putu do škole, zamalo nisam pao 3 puta. Srećom, dobro se držim.
Da li je ovo normalno? Ja smatram da nije iako znam da je januar mesec, sutra već februar i da je ovo vreme za hladnoću, ali ovoliko da se smrzavaš. Prvo -10, zatim -20, negde izmerili i -30. Mašala.
Ovih dana, u mojoj zemlji je postalo izuzetno hladno. Hladno, ledeno, klizavo, a sutra će padati sneg ako je verovati podacima vremenske prognoze. Baš se malo smanjio snežni prekrivač, kad opet! Ima da nas ovaj put zaveje. Baš je pre neki dan padao sneg neprestano dva dana, bilo je oko 30 do čak 50 cm snega! Toliko je hladno da pingvini padaju u nesvest. Jutros, na putu do škole, zamalo nisam pao 3 puta. Srećom, dobro se držim.
Da li je ovo normalno? Ja smatram da nije iako znam da je januar mesec, sutra već februar i da je ovo vreme za hladnoću, ali ovoliko da se smrzavaš. Prvo -10, zatim -20, negde izmerili i -30. Mašala.
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Re: Vukojebina - Pingvini padaju u nesvest.
kod nas tek dolazi.i jedva čekam.haha ne znam zašto.valjda mi fali.a kod nas će možda biti još gore,jer uticaji i iz Srbije i iz Hrvatske,ma sa svih strana ledeni vjetrovi,ne sluti na dobro.
Inače,kod nas je padao snijeg malo,i ostao je,a hladno je do -15.
Ali neka,meni ne smeta hihihi.
Inače,kod nas je padao snijeg malo,i ostao je,a hladno je do -15.
Ali neka,meni ne smeta hihihi.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
A gde ti tačno živiš? x)
Ali nepodnošljivo je, stalno kad gledam vremensku prognozu viknem Mašala. HAHA!
U mojoj sobi je baš hladno, položaj sobe u odnosnu na dnevnu sobu gde se inače nalazi peć je veoma nepovoljan i koliko god da ložiš opet se ne ugreje. Dok u dnevnoj sobi možeš da budeš u majici, u mojoj sobi moraš da nosiš debeli duks. :/
Ali nepodnošljivo je, stalno kad gledam vremensku prognozu viknem Mašala. HAHA!
U mojoj sobi je baš hladno, položaj sobe u odnosnu na dnevnu sobu gde se inače nalazi peć je veoma nepovoljan i koliko god da ložiš opet se ne ugreje. Dok u dnevnoj sobi možeš da budeš u majici, u mojoj sobi moraš da nosiš debeli duks. :/
Loud.- Brainiac
Kod nas ovaj tjedan isto zahlađenje. Fala Bogu više! Imala sam osjećaj da je proljeće. Nije da sam neki ljubitelj zime, baš naprotiv, ali ako je zima onda nek bude i vrijeme prikladno.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Da, svi smo se radovali snegu kad je pao, ali ova hladnoća nikoga ne čini srećnim. :/
Loud.- Brainiac
Dobro je kad padne snijeg, veselim se zimskim "radostima" (provođenju 24/7 u toploj kući uz toplu čokoladu u fluffy dekici uz najdraže tv serije ♥), al što je previše-previše je :S
sviđa mi se naslov - odmah me oduševio i privukao :D
ljudi su već sve rekli - stiže nam polarna zima :D et' ti šta smo napravili iz Zemlje..
ljudi su već sve rekli - stiže nam polarna zima :D et' ti šta smo napravili iz Zemlje..
Znam da je vama nekima puna kapa zime, al možete li zamisliti koliko se ja radujem snigu, nakon 3 ipo godine će napokon pasti *____*
I jedva čekaam, i još jedna super stvar je ta što kod nas u Dalmaciji kad padne snig uopće nema škole, sve je blokirano, ono, ako izađeš negdje s autom 99 % ćeš ga razbit jer nigdi ništa nije ravno, nitko nema ni zimske gume ni lance :D
Tako da, samo uživamo doma i pravimo snješka :D
I jedva čekaam, i još jedna super stvar je ta što kod nas u Dalmaciji kad padne snig uopće nema škole, sve je blokirano, ono, ako izađeš negdje s autom 99 % ćeš ga razbit jer nigdi ništa nije ravno, nitko nema ni zimske gume ni lance :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Mrzim zimu. Jedva čekam proljeće da se skinem iz uggsica i kaputa i da navučem kožnu jaknu i Nike patike. Nadam se da će sljedećeg tjedna biti toplije... ali ne vjerujem. Za vikend će biti -15 kod mene, a ja trebam na rođendan u štiklama i mini suknji... Mislim da ću taxijem iako mi treba 10 min do tog mjesta gdje se slavi.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Meni je to glupo šta ne idete u školu. >< Pa i kod nas se pola njih rastepe na snijegu i ledu, u prometu je kaos, apsolutno svi busevi kasne..pa opet idemo normalno u školu.Pahuljica je napisao/la:Znam da je vama nekima puna kapa zime, al možete li zamisliti koliko se ja radujem snigu, nakon 3 ipo godine će napokon pasti *____*
Princess.- Administrator
U nas se, isto, ne ide u školu. Kaže ravnatelj: meni se neda, a vi kako hoćete. AHAHHAHAHAHHA. :D
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
kod nas u pon. kad sam prva smjena -22...pa kak će se škola zagrijati?kako?
i tri dana mećave..juhu.
na meti mojih najdražih ludaka,neću ostati suva.
i tri dana mećave..juhu.
na meti mojih najdražih ludaka,neću ostati suva.
a stvarno TT
Mislim awich zima,ali ne doslovno -20 :O
Aj da je bar po noći,nego i po danu.
danas sam se uhvatila sa ogradu i nakon pet minuta se rukavica zaljepila.isuse.
Mislim awich zima,ali ne doslovno -20 :O
Aj da je bar po noći,nego i po danu.
danas sam se uhvatila sa ogradu i nakon pet minuta se rukavica zaljepila.isuse.
Raspričali ste se. x)
Jutros kažu da je bilo -25 . o.O Prave sibirske temperature, nema šta. Svi se žale. Ne možeš ni napolju da budeš 2 minuta. :/ Juče nam je pričao nastavnik veronauke kad je bio negde, nisam čuo gde, ljudi se klate, klate dok čekaju bus i on ih pita zašto se klate, a oni odgovoriše da se odlepe cipele. ://
Jutros kažu da je bilo -25 . o.O Prave sibirske temperature, nema šta. Svi se žale. Ne možeš ni napolju da budeš 2 minuta. :/ Juče nam je pričao nastavnik veronauke kad je bio negde, nisam čuo gde, ljudi se klate, klate dok čekaju bus i on ih pita zašto se klate, a oni odgovoriše da se odlepe cipele. ://
Loud.- Brainiac
Aaajme :O
pa eto,meni je ruka ostala uz ogradu,jedva su mi otrgli rukavicu ><
pa eto,meni je ruka ostala uz ogradu,jedva su mi otrgli rukavicu ><
Princess. je napisao/la:Meni je to glupo šta ne idete u školu. >< Pa i kod nas se pola njih rastepe na snijegu i ledu, u prometu je kaos, apsolutno svi busevi kasne..pa opet idemo normalno u školu.Pahuljica je napisao/la:Znam da je vama nekima puna kapa zime, al možete li zamisliti koliko se ja radujem snigu, nakon 3 ipo godine će napokon pasti *____*
Pa kod vas je tako skoro svaki dan, al zamisli ja u svojih 15 godina života sam 2 puta vidila snig, i mislim da mi ne bi bas bilo pozeljno slomit nogu, bolje jedan dan ne otic u skolu nego da se polomim i u bolnicu :)
Kod nas nije nista ravno...i bas je gadno za hodat..
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Pa baš i nije svaki dan tako, haha. Jedom padne baš pravi snijeg. Kužim ja sve to da kod vas padne jednom na nekoliko godina, ali ne znam.. Meni je opet glupo da se zbog toga ništa ne radi. Nismo ni mi baš tako navikli na snijeg, samo paziš kud hodaš, nije velika mudrost. ><
Princess.- Administrator
Mi ne idemo ove sedmice.
I prava je mudrost održati se na nogama,prvo jer se svi zaljetaju u tebe i ne možeš se sa vana vratit suv.drugo zato što je sve fakin poledilo,pa ono ><
I prava je mudrost održati se na nogama,prvo jer se svi zaljetaju u tebe i ne možeš se sa vana vratit suv.drugo zato što je sve fakin poledilo,pa ono ><
Mi idemo normalno u školu. Istina, trebam se dić pola sata prije pošto mi treba pola sata duže do škole jer su užasne gužve i moraš se vozit sporo.
I pola ih niti ne dolazi u školu jer navodno ne mogu doć. Ako sam ja sa druge strane grada mogla doć na vrijeme, onda sam sigurna da mogu i ostali. -.-
I pola ih niti ne dolazi u školu jer navodno ne mogu doć. Ako sam ja sa druge strane grada mogla doć na vrijeme, onda sam sigurna da mogu i ostali. -.-
Princess.- Administrator
A ako neki dolaze sa sela?
Možda ne mogu ni izaći odatle ><
A vi ste svejedno i imali duže praznike 7 dana,šta ne?
Možda ne mogu ni izaći odatle ><
A vi ste svejedno i imali duže praznike 7 dana,šta ne?
Iz mog razreda su svi iz grada, za njih govorim. :D
A imali su ovi u Dalmaciji na ljeto tjedan dana duže praznike. ;)
A imali su ovi u Dalmaciji na ljeto tjedan dana duže praznike. ;)
Princess.- Administrator
Ah sad.
kod nas su čak rekli da neće biti poplava kad se bude topilo,nešto će uradit sa zemljom.
fail,vidjećeš kad sve bude plutalo >< lol
kod nas su čak rekli da neće biti poplava kad se bude topilo,nešto će uradit sa zemljom.
fail,vidjećeš kad sve bude plutalo >< lol
Mi najverovatnije ne idemo ni sledeće sedmice. Spajaju sa državnim praznikom, a državni praznik sa vikendom. :D
Loud.- Brainiac
mi ne idemo do srijede :D
meni dosta :D
A ako bude tamo još ovako,možda do kraja nećemo ići.Glupo mi je da počinjemo sa pola sedmice ><
meni dosta :D
A ako bude tamo još ovako,možda do kraja nećemo ići.Glupo mi je da počinjemo sa pola sedmice ><
Adore Teens :: Teens :: Columns :: But Home Is Nowhere
Stranica 1 / 1.