Hipohondrija
+7
Muffin.
Pahuljica
Princess.
Classy
Psychadelia
Phalange.
VanillaKismet
11 posters
Stranica 1 / 1.
Hipohondrija
Hipohondrija je mentalni poremećaj umišljanja da imaš sve moguće bolesti.Obično se pažnja usmjeri na organe poput srca,probadvnog sistema etc.Ukoliko usmerimo energiju na jedan organ plaseci se da je taj isti organ oboleo zaista cemo osecati simptome bolesti, naravno lazne. To se zove uslovni refleks.
Jeste li imali ovakvu životnu fazu?Da mislite da imate sve moguće bolesti?
Evo,sad se sramim al ja samm hipohondar.Čim me nešto zaboli,odmah sama sebi dajem dijagnoze,i ubjeđujem se u to sve.Psihiću neću,jer ipak nisam toliko fiju fic..
vi?
Jeste li imali ovakvu životnu fazu?Da mislite da imate sve moguće bolesti?
Evo,sad se sramim al ja samm hipohondar.Čim me nešto zaboli,odmah sama sebi dajem dijagnoze,i ubjeđujem se u to sve.Psihiću neću,jer ipak nisam toliko fiju fic..
vi?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Re: Hipohondrija
Jao. Oprosti al nasmijah se. Mislim da se to svakom može desiti, i meni.Inače, nemam. Ali kada imam temperaturicu onda od buhe radim slona samo da nemoram u školu. :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ovaj tvoj primjer, to je normalno. To svako ljudsko biće radi, pa makar podsvjesno haha.
ah da...npr.ja se bojim jače nakašljati,tj.podrignuti nakon jela a to je zdravo.jednostavno osjetim mirise i mislim da ću se ispovraćati.onda kad me boli stomak mislim da je štatijaznam neka bolest ili kad me zaboli glava da je kraj svijeta.
jesam opičena.hahah.
jesam opičena.hahah.
Ma ja ako se zakašljem, a nisam prehlađena odmah si dijagnosticiram rak pluća.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
ja ovih dana osjećam neku malu težinu u gornjem dijelu stomaka.I odmah samm poludila.Ali prestalo je :)) doktorica mi je rekla da je to viška hrane,manjka kretanja.
Mada ja imam neke svoje dijagnoze..
Mada ja imam neke svoje dijagnoze..
Ja baš obrnuto. Ako mi i je nešto, ja kažem da mi nije ništa. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
First of all-čestitam na 10 000 postova!!svaka čast!
OT:kao moja sestra.ne bi ta izvadila krv...radije bi se ubila..hahaha,a ja sve to bez problema bro...haha
OT:kao moja sestra.ne bi ta izvadila krv...radije bi se ubila..hahaha,a ja sve to bez problema bro...haha
Meni je dosta doktora za cijeli život. Imam fobiju. Vjerojatno zato odbijam priznat da mi je nešto. ><
Princess.- Administrator
a ne volim ni ja kod doktora,nego ajde da se ne brinem.a fobiju od čega nastalu,ako se smije znar :) ?
ja imam dosta fobija i baš razmišljam kako ću noćas spavati.
ja imam dosta fobija i baš razmišljam kako ću noćas spavati.
Pročitaj u ovoj temi. ;) Da ne pišem sve opet.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Princess.- Administrator
ajoj..sori ako sam potakla loša sjećanja.Imam takav dar da ljude rasplačem svojimm pitanjima(nadam se da tebe nisam :(()
Ma nisi. ;)
Plus, još sam imala upalu bubrega i dva puta slomila nogu, tako da sam provela više vremena kod doktora nego doma.. ><
Plus, još sam imala upalu bubrega i dva puta slomila nogu, tako da sam provela više vremena kod doktora nego doma.. ><
Princess.- Administrator
auu..ne spominji bubrege..baš imam loše uspomene sa njima.....ne moje..ali nije važno..a ja nikad ništa nisam slomila,valjda jer se bojim svega što može biti opasno xD
Ja sam nogu dva puta na istom mjestu slomila. Onda sam se izvlačila na tjelesnom i nisam vježbala, ali sad više ne mogu, haha. Tražio bi me profesor nalaze, a sad je reko doktor da mogu sve normalno radit. DAMN
Princess.- Administrator
a daaj :P
ja ne smijem previše zbog astme.I vjerujem da je odatle sva ta hipohondrijska narav.Kao mala sam imala gušenja,ne znam šta bi od sebe,pa ne smiješ trčati i to,skoro sam se toga odbacila.
uglavnom,poznato je da previše volim čitati na netu i onda...jednostavno sve umislim.
ja ne smijem previše zbog astme.I vjerujem da je odatle sva ta hipohondrijska narav.Kao mala sam imala gušenja,ne znam šta bi od sebe,pa ne smiješ trčati i to,skoro sam se toga odbacila.
uglavnom,poznato je da previše volim čitati na netu i onda...jednostavno sve umislim.
Ista stvar kao i sa Gabbs :S
Ta operacija mi je dosta za cili život bila, ako me nesto boli ja mislim da mi nije nista :S
Ta operacija mi je dosta za cili život bila, ako me nesto boli ja mislim da mi nije nista :S
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
moja meni draga osoba je išla pod nož i meni je isto dosta...nikad više...ne ponovilo se što bi se reklo..ali i dalje,ako mislim da je sve u redu,onda kontam da će bolest doći u inat xD
ja sam jedno vrijeme mislila da imam one bube u kosi.Mama pregleda,i čak ni peruti nema i ja i dalje mislim da imam,ali me je prestalo..lol[You must be registered and logged in to see this image.]
nikada mi se nije desilo i nadam se da neće. niti poznam nekog da je tako umišljo. i lijepo mi je.
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Ja sam totalno suprotno, i kad mi je nešto ja velim da mi nije ništa :)
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Sestricna mala dok je dobila brata, morala je po doktorima ic stalno temeratura i ostala sranja. Klinka se i sad vadi na to da ima hipohondriju.
Stranica 1 / 1.