Pjesme vašeg djetinjstva
+7
*LadyBird*
Classy
Točkica
tinchica
Phalange.
VanillaKismet
Princess.
11 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Just dance!
Stranica 1 / 1.
Pjesme vašeg djetinjstva
Što ste slušali kad ste bili mali/mlađi? :D
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Re: Pjesme vašeg djetinjstva
aaa ovu temu sam čekala :D
sve pjesme od našeg hora Vrapčići :D
a to suu:
ti i ja,trla baba lan,barbika,12 godina,,Kada je porastem biću kao tata...iii tako dalje xD
sve pjesme od našeg hora Vrapčići :D
a to suu:
ti i ja,trla baba lan,barbika,12 godina,,Kada je porastem biću kao tata...iii tako dalje xD
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Moji top izvođaći su bili Claudia Beni, Tina i Nikša, Colonia, Ivana Brkić, Karma i Maja Šuput.
I najbitnije DINO JELUSIĆ. Ajme kako sam ga ja obožavala, ahahahhaah. Bila sam zaljubljena u njega.
I najbitnije DINO JELUSIĆ. Ajme kako sam ga ja obožavala, ahahahhaah. Bila sam zaljubljena u njega.
Princess.- Administrator
hahaahha :D
ti i ja ti i ja baš bi bili dobar par,ti i ja ti i ja pogledaj me jednom bar hahhah to sam stalno slušala i:
tvoje su okice,kao sjajne zvjezdice,ipak si sladak ti,hajdemo se družiti xD
ti i ja ti i ja baš bi bili dobar par,ti i ja ti i ja pogledaj me jednom bar hahhah to sam stalno slušala i:
tvoje su okice,kao sjajne zvjezdice,ipak si sladak ti,hajdemo se družiti xD
Ajme,Colonia,Nina Badrić i one dječje - od Zagrebačkih mališana ja mislim. Ugl. svašta :3
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
+ E.T., Vesna Pisarović, Magazin, Danijela, Jole i Škoro.Princess. je napisao/la:Moji top izvođaći su bili Claudia Beni, Tina i Nikša, Colonia, Ivana Brkić, Karma i Maja Šuput.
A najdraža strana pjesma mi je bila ova:
Princess.- Administrator
aaaa
hahaha sjećaaam seee :D
hahaha sjećaaam seee :D
Barbie Girl, da, to je bio vrh na svakom rođendanu.
Također Livin' La Vida Loca, pa bila sam zaljubljena u tog Rickyja cijelo djetinjstvo.
A ovako od naših se, naravno, slušala Colonia, Vesna Pisarović, Danijela Martinović, Škoro, Gazde, Azra i Prljavo Kazalište. I one jao kako su se zvale Divasice, da. I Spice Girls, i Britney. I Backstreet Boysi.. ma svaštaaa :D
Također Livin' La Vida Loca, pa bila sam zaljubljena u tog Rickyja cijelo djetinjstvo.
A ovako od naših se, naravno, slušala Colonia, Vesna Pisarović, Danijela Martinović, Škoro, Gazde, Azra i Prljavo Kazalište. I one jao kako su se zvale Divasice, da. I Spice Girls, i Britney. I Backstreet Boysi.. ma svaštaaa :D
I'm a barbie girl in a barbie world ^^
I ono Tošeta se slušalo u 1. razredu, onu Srce nije kamen AHAHHAHAHAHAA i onda se točno sjećam da bi hodali kroz školu mi nafurane prvašice i pjevale to :'D
I ono Tošeta se slušalo u 1. razredu, onu Srce nije kamen AHAHHAHAHAHAA i onda se točno sjećam da bi hodali kroz školu mi nafurane prvašice i pjevale to :'D
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Colonia, Lana Jurčević, Miroslav Škoro (obožavalaa sam ga! :D), Thompson! :D, onda sam našla kod mame i tate kazete s onim prastarim pjesama tipa 'Drugi Joj Raspliće Kosu', 'Ti Si Pjesma Moje Duše' i takve stvari i to sam obožavala slušati! *___* ..i takoo.. :)
Od stranih sam najviše voljela Shakiru, a od domaćih onu pjesmu Linđo i Tajči. Znala sam čak to i plesati. Ostalog se baš i ne sjećam ali znam da sam negdje u 3. osnovne slušala Pussycat Dolls fail hahah
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja sam to četvrtog razreda pjevala dječje pjesmice tipa 'bila mama kukunka, bio tata taranta...'
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
I ja sam slušala Pussycat Dolls. >< I 50 centa, ROFL.
Princess.- Administrator
Recite vi šta očete, al mene su uvijek učili da slušam ono šta vrijedi.
Lepa Brena i pjesma "Sedim u jednom pariškom lokalu, i lažno se smešim čoveku što gleda" i naravno " I dalje vozi stari ružugavi brod" tak sam pjevo.
Lepa Brena i pjesma "Sedim u jednom pariškom lokalu, i lažno se smešim čoveku što gleda" i naravno " I dalje vozi stari ružugavi brod" tak sam pjevo.
Dino Jelušić, Colonia, Severina, Lepa Brena-još uvijek imam 4 CD-a sa hrpu njenih pjesama haha, Tajči, Hari Mata Hari... Sve šta se vrtilo na radiju tada :)
Ajme, glavni su mi bili Magazin, Rozga, Danijela,E.T.,Maja Šuput i Joy, od Colonie sam svaku pjesmu znala i imam sve cd-e, onda Ivana Brkić, Tina i Nikša, pa Claudia Beni, Vesnu Pisarović sam obožavalaaa, hahah, ona pjesma da sutra umrem mi je bila najdraža... hahah :D
Od stranih sam obožavala Shakiru, uvik san plesala na onu pismu whenever, wherever hahah :D
Eee i od Las Ketchup Asereje je bila glavna, a Barbie girl također :D
Od stranih sam obožavala Shakiru, uvik san plesala na onu pismu whenever, wherever hahah :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Ja isto. I koreografiju sam smislila, hahah.Pahuljica je napisao/la:Ajme, glavni su mi bili Magazin, Rozga, Danijela,E.T.,Maja Šuput i Joy, od Colonie sam svaku pjesmu znala i imam sve cd-e, onda Ivana Brkić, Tina i Nikša, pa Claudia Beni, Vesnu Pisarović sam obožavalaaa, hahah, ona pjesma da sutra umrem mi je bila najdraža... hahah :D
Princess.- Administrator
Ja sam se uvijek penjala na radni stol i ko idiot plesala pa skakala na Shakiru
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Hmm.. dosta toga, obožavala sam Tošeta, Massima, Tonyja Cetinskog, i tako stvari tog tipa..
Hhahaha, kad se sjetim bila sam zaljubljena u Tošeta...
Hhahaha, kad se sjetim bila sam zaljubljena u Tošeta...
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Just dance!
Stranica 1 / 1.