[eng] It was so pretty... (pt. 1)
+2
Classy
Shinigami
6 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Path to salvation.
Stranica 1 / 1.
[eng] It was so pretty... (pt. 1)
Colorful carousels swinging madly in front of my eyes, clowns, jugglers, all kinds of people. That mad party-colored carnival dancing in front of me. It was beautiful, I just stood there soaking that mood.
"Are you looking for someone, young child?" old hunched woman asked me while she was studying my luggage.
"Mhm, I was just..."
"Don't speak, young child, he's waiting, and you know he doesn't like to wait."
She grabbed my woolen coat and took me to the turquoise tent near the carousel. As I entered, just in front of me, the black dog appeared, wearing powder blue wig and big clown glasses.
"So, you're the one?"
I turned around but nobody was there, nobody in front of me, just the dog staring at me.
"Who's there? Show yourself!" said I. I was confused, and scared at the same time.
"Don't you see me? Are you blind?"
I looked at dogs mouth, they were moving. I was shocked, couldn't believe my eyes.
"What? You've never seen a talking dog before, gal?" He said huffishly.
"I was... just... I... I'm sorr..."
"Enough, it's all right. My name is Ares. You'll be learning quickly, I suppose. Many things are there that have to be done by dawn, go rest now, we'll chit chat later" and he disappeared in foggy end of the tent.
"Are you looking for someone, young child?" old hunched woman asked me while she was studying my luggage.
"Mhm, I was just..."
"Don't speak, young child, he's waiting, and you know he doesn't like to wait."
She grabbed my woolen coat and took me to the turquoise tent near the carousel. As I entered, just in front of me, the black dog appeared, wearing powder blue wig and big clown glasses.
"So, you're the one?"
I turned around but nobody was there, nobody in front of me, just the dog staring at me.
"Who's there? Show yourself!" said I. I was confused, and scared at the same time.
"Don't you see me? Are you blind?"
I looked at dogs mouth, they were moving. I was shocked, couldn't believe my eyes.
"What? You've never seen a talking dog before, gal?" He said huffishly.
"I was... just... I... I'm sorr..."
"Enough, it's all right. My name is Ares. You'll be learning quickly, I suppose. Many things are there that have to be done by dawn, go rest now, we'll chit chat later" and he disappeared in foggy end of the tent.
- Spoiler:
- Evo drugi dio je također tu, drago mi je da vam se svidio prvi, pa nastavljamo dalje, pesonja i tako to, bila sam malo "high" kad sam pisala, tako da nemojte zamjeriti mojim ludim vizijama, ima tu svega, različitih utjecaja, koji se vjerojatno ni ne skuže na prvi pogled, ali nebitno.
Najbitnije je uživati u trenutku...
Zadnja promjena: Shinigami; sri tra 18, 2012 12:18 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Re: [eng] It was so pretty... (pt. 1)
Kak znaš tak dobro pisat na engleskom? ><
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Hmm... ma ne znam, nije to baš tak dobro ja mislim, ja to ono iz glave, pa se nadam da je gramatički ispravno, onda još da su i rečenice kolko tolko dobro složene i to ti je to :D
Shinigami- Wannabe
it was so pretty to read this :))
engleski na stranu:predobro n_n
engleski na stranu:predobro n_n
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Shinigami je napisao/la:Hmm... ma ne znam, nije to baš tak dobro ja mislim, ja to ono iz glave, pa se nadam da je gramatički ispravno, onda još da su i rečenice kolko tolko dobro složene i to ti je to :D
Ne, nije dobro. ODLIČNO JE. Ja stvarno razumijem puno engleskog, ali ne znam slagati uopće tako rečenice, sve nešto jednostavno znam složiti iako razumijem komplicirane i manje poznate riječi.
Classy- Designer
aaaaa, drago mi je da vam se sviđa
Nisam sigurna, ali mislim da je to od dosta čitanja engleskog, nakon nekog vremena ostanu ti te strukture rečenica u glavi i to ti je to.. hahaha, sad kad bude ono na maturi fail..Pretty Reckless je napisao/la:Shinigami je napisao/la:Hmm... ma ne znam, nije to baš tak dobro ja mislim, ja to ono iz glave, pa se nadam da je gramatički ispravno, onda još da su i rečenice kolko tolko dobro složene i to ti je to :D
Ne, nije dobro. ODLIČNO JE. Ja stvarno razumijem puno engleskog, ali ne znam slagati uopće tako rečenice, sve nešto jednostavno znam složiti iako razumijem komplicirane i manje poznate riječi.
Shinigami- Wannabe
Ma čitam ja engleski i gledam bez titlova filmove i serije, ali ja i dalje ne znam složiti nikakvu pametnu rečenicu. To ti sve u mozgu, jel imaš dara ili ne. :D ma de kakav fail šta se brineš, ja bi se najmanje brinula za engleski na tvom mjestu :)
Classy- Designer
Kakav fail,niš se ne brini!
ovo je savršeno!
ovo je savršeno!
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
aaaaaa hvala :D
Shinigami- Wannabe
Uživam u high vizijama :D
Da se nadovežem, stvarno ti je odličan engleski. Ne znam jel to kod tebe tako, ali kad pišem na engleskom i razmišljam na engleskom pa mi rečenice ispadaju puno bolje nego kada ih smišljam na hrvatskom pa ih prevodim u glavi.
Da se nadovežem, stvarno ti je odličan engleski. Ne znam jel to kod tebe tako, ali kad pišem na engleskom i razmišljam na engleskom pa mi rečenice ispadaju puno bolje nego kada ih smišljam na hrvatskom pa ih prevodim u glavi.
Hahaha, thaankkkss :Dtinchica je napisao/la:Uživam u high vizijama :D
E da, to je to, i ja tak razmišljam na engleskom, nemam pojma kak bi ispalo da smišljam na hrvatskom pa prevodim, mislim da ne bi imalo to nešto..
Ovako mi se čini puno bolje :D
Shinigami- Wannabe
Prekrasnoo *.*
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Hvala, hvala :D
Shinigami- Wannabe
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Path to salvation.
Stranica 1 / 1.