Design
+21
teamo♥
TinaTM
.Prince
Kike♥
tinchica
Little Monster^^
-Mitchie
Loud.
Unique Yeah
Pahuljica
M. (:
Amélie
.BarbieBitch.
MirandaFan™
Točkica
VanillaKismet
Classy
Psychadelia
SmileIt.
Phalange.
Princess.
25 posters
Stranica 6 / 14.
Stranica 6 / 14. • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Design
Malibu Barbie je napisao/la:Kad ćete početi raditi na dizajnu? Ja sam nestrpljiva haha :3
I ja. I ja. I jaa!
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ja sam imala na umu neki žuto-zeleni dizajn, neki koji "opisuje" ovo prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni..
Dobra ideja :)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Pa sviđa mi se i zeleno-žuto. :) Možda čak i bolje jer većina foruma ima već nešto sa roza bojom :)
Možeš možda probat i s narančanstom?:)
Phalange.- Drama Queen
I kad će novi? :p Sad sam i ja malo nestrpljiva. ;)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
e ljudi kaj to znači punnbbbb jel to nekaj dobro jel to ima kao ono teleportacija internetska e pa ljudi to zemite to vam je superrr! punsbb palac goreeee!!!!!! ovo sranje palac dole!!! napreeeed :)))
TinaTM- Newbie
- Broj postova : 71
TinaTM je napisao/la:e ljudi kaj to znači punnbbbb jel to nekaj dobro jel to ima kao ono teleportacija internetska e pa ljudi to zemite to vam je superrr! punsbb palac goreeee!!!!!! ovo sranje palac dole!!! napreeeed :)))
Evo opet -.-
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Čekam novi dizaaaaajn^^
valjda će bit prije škole :)
Phalange.- Drama Queen
Novi dizajn bi svakako mogao koristiti HTML5 i CSS3, a ne "stari", običan HTML i već zastarjeli CSS2. Kažem, nije teško prilagoditi već postojeći kod, a dobije se brže učitavanje sa manjim opterećenjem procesora.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Phalange. je napisao/la:Čekam novi dizaaaaajn^^
Svi ga čekamo :) :)
Od govornika nikad dizajnera. A vi samo govorite.Simline je napisao/la:Haha, mislim da se nešto dobro kuha pa duže traje.
Ili možda ne?
MirandaFan™- Drama Queen
Nemaš ti pojma. Ako netko nešto treba probati, to sam ja. :)Simline je napisao/la:Želite li da ja nešto probam?
MirandaFan™- Drama Queen
Simline je napisao/la:Želite li da ja nešto probam?
Ne treba. Hvala na pomoći, ali ovaj puta mi je Mirza pomogao već :)
Ne vjerujem da ste "zaposlili" idiota koji puno priča ali malo zna!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mirza, napravi bolje. Čekam te.
(neki imaju bijeli okvir, neki su "preveliki", jbga)
Mirza, napravi bolje. Čekam te.
(neki imaju bijeli okvir, neki su "preveliki", jbga)
MirandaFan™- Drama Queen
To uopće nije prikladno ovom forumu. Mislim svaka čast, ovo je izvrsno, ali mislim da nemaš pravo da Donovana omalovažavaš zato što on ima odlične radove.
Classy- Designer
Pa ovo je bilo za natjecanje. Nisam ni mislio da bi forum izgledao ovako - minimalizam prije svega.Malibu Barbie je napisao/la:To uopće nije prikladno ovom forumu. Mislim svaka čast, ovo je izvrsno, ali mislim da nemaš pravo da Donovana omalovažavaš zato što on ima odlične radove.
---
Ovo je bilo rađeno za jedan hosting, al', eto, uzeli su drugi dizajn. Da se razumijemo, ovo nije kodirano, niti sam imao volje za to - to je trebao raditi moj frend. Moja domena bila je samo dizajn, a ovo je samo slika s puno layera i rollovera.
---
MirandaFan™- Drama Queen
Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Pa ovo je bilo za natjecanje. Nisam ni mislio da bi forum izgledao ovako - minimalizam prije svega.Malibu Barbie je napisao/la:To uopće nije prikladno ovom forumu. Mislim svaka čast, ovo je izvrsno, ali mislim da nemaš pravo da Donovana omalovažavaš zato što on ima odlične radove.
---
Ovo je bilo rađeno za jedan hosting, al', eto, uzeli su drugi dizajn. Da se razumijemo, ovo nije kodirano, niti sam imao volje za to - to je trebao raditi moj frend. Moja domena bila je samo dizajn, a ovo je samo slika s puno layera i rollovera.
---
Dobro, Hrvoje, shvaćamo da želiš sudjelovati u ovome, i super su radovi, ali za ovaj mjesec je već osmišljeno kako treba izgledati dizajn.
Ama neću sudjelovati, ja samo pitam kako ste našli ovog nadri majstora?
Pa taj je modni dizajner, fotograf, web dizajner, kritičar, redatelj, bogomoljac...
---
Ustvari, glup sam. Komentiram prije nego li vidim. 100% sam siguran da će biti grešaka, a to ćemo lako uvidjeti sa template checkerom. Pa, kad se dizajn napravi, komentirat ćemo. Osobno, jedva čekam da vidim to sranje. (bez uvrede Hanna i Tea, vi ste skroz normalne i dizajn ispadne ok)
Pa taj je modni dizajner, fotograf, web dizajner, kritičar, redatelj, bogomoljac...
---
Ustvari, glup sam. Komentiram prije nego li vidim. 100% sam siguran da će biti grešaka, a to ćemo lako uvidjeti sa template checkerom. Pa, kad se dizajn napravi, komentirat ćemo. Osobno, jedva čekam da vidim to sranje. (bez uvrede Hanna i Tea, vi ste skroz normalne i dizajn ispadne ok)
MirandaFan™- Drama Queen
Lijepo izgleda ali ne bi to mogla napraviti ni za 100 godina. I nekako prikladnije mi je za ovaj forum da je vesel i šaren, a ne tako monoton. Eventualno da ja sljedeći put pokušam tako nešto, ali naravno u više bojama. Sviđa mi se takav izgled, kao website.
Classy- Designer
Ma radio sam ja i šarenije dizajneve za neke forumotion forume, ali, velim, više kodiram web sajtove. Ali, velim, nije da ne znam i ovo. :)Malibu Barbie je napisao/la:Lijepo izgleda ali ne bi to mogla napraviti ni za 100 godina. I nekako prikladnije mi je za ovaj forum da je vesel i šaren, a ne tako monoton. Eventualno da ja sljedeći put pokušam tako nešto, ali naravno u više bojama. Sviđa mi se takav izgled, kao website.
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 6 / 14. • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Stranica 6 / 14.