Najgluplji film..
+5
tinchica
Točkica
Princess.
Classy
VanillaKismet
9 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 1 / 1.
Najgluplji film..
Koji je to najgluplji film koji ste ikada pogledali?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Re: Najgluplji film..
Sumrak Saga. Prvo mi se sviđalo, ne znam zašto. Sada sam shvatila koliko je to doista glup i besmislen film. Svi dijelovi. Prvi je još ok, ali ostali sačuvaj Bože.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Također.
Meni se nikad nije sviđalo,radnje je dobro zamišljena,ali omg, dobri vampiri?
-.- i glumci mi se ne sviđaju.
Meni se nikad nije sviđalo,radnje je dobro zamišljena,ali omg, dobri vampiri?
-.- i glumci mi se ne sviđaju.
Također. Ja to jedino zbog Taylora gledam, haha. Meni je to tako ubitačno dosadno, uff. Pogotovo Edward. Pa nebi se zaljubila u njega ni da je zadnji na svijetu.
Najdosadniji mi je Mladi Mjesec, uopće se ništa zanimljivo ne događa. A onako 'najbolji' mi je Pomrčina.
Meni je to prije bilo super, ali onda sam pogledala Vampirske dnevnike i skužila koliko je to jadno.
Najdosadniji mi je Mladi Mjesec, uopće se ništa zanimljivo ne događa. A onako 'najbolji' mi je Pomrčina.
Meni je to prije bilo super, ali onda sam pogledala Vampirske dnevnike i skužila koliko je to jadno.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Točkica je napisao/la:Brda Imaju Oči. Mislim da se tako zove. Joj.
Glupost živa isto.
Classy- Designer
PS I love you. mrzim taj film. Nemojte me krivo shvatiti, ali ja sam prvo pročitala knjigu koja me oduševila, a onda pogledala film i shvatila da sam potratila 2 sata svoga života na najveću prevaru na kugli Zemaljskoj.
Meni je i 'Djeveruše' bezveze. Jedva sam ga pogledala do kraja.
Princess.- Administrator
Ajmeee.. ima ih dosta...
Sumrak saga - definitivno, nadam se da se nitko neće uvrijediti, ali come on, ona ga voli, ali voli i vuka, pa malo vampira pa malo vuka.. PAA DAJ SE ODLUČI!! Mislim katastrofa, hahaha, a i totalno je djetinjasto retardiran bez ikakvog "višeg smisla"...
Ondaa..
Slagalica strave - svi dijelovi, katastrofalno, totalno besmisleno, bez ikakve radnje osim preživljavanja klopki, uglavnom mislim da je precijenjen..
Luđaci (The Crazies) - idijotski, dosadno i apsolutno besmisleno..
Plava laguna - aaah, bzvz totalno, dosadniji film nisam pogledala..
I tak ima ih...
Sumrak saga - definitivno, nadam se da se nitko neće uvrijediti, ali come on, ona ga voli, ali voli i vuka, pa malo vampira pa malo vuka.. PAA DAJ SE ODLUČI!! Mislim katastrofa, hahaha, a i totalno je djetinjasto retardiran bez ikakvog "višeg smisla"...
Ondaa..
Slagalica strave - svi dijelovi, katastrofalno, totalno besmisleno, bez ikakve radnje osim preživljavanja klopki, uglavnom mislim da je precijenjen..
Luđaci (The Crazies) - idijotski, dosadno i apsolutno besmisleno..
Plava laguna - aaah, bzvz totalno, dosadniji film nisam pogledala..
I tak ima ih...
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Dodajem još i 'Mean Girls 2'. Očajna kopija savršenog prvog dijela.
Princess.- Administrator
tinchica je napisao/la:PS I love you. mrzim taj film. Nemojte me krivo shvatiti, ali ja sam prvo pročitala knjigu koja me oduševila, a onda pogledala film i shvatila da sam potratila 2 sata svoga života na najveću prevaru na kugli Zemaljskoj.
Joooj! Fakat su očajno to napravili!
Princess. je napisao/la:Dodajem još i 'Mean Girls 2'. Očajna kopija savršenog prvog dijela.
Pa gdje neće biti glup kad je disney? Ja se nisam ni trudila gledat, bilo bi me sramota cijeli film vjerojatno. Isto kao kad slušam Avu, meni neugodno.
Classy- Designer
Ghost Rider-najgori film ikad
I sumrak svi dijelovi.
I sumrak svi dijelovi.
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Moj tata je najbolji - grozan film, iako obozavam svog tatu, al ono - film nema ni repa ni glave.
Sumraci - prvi je bio okej, drugi sam gledala i bio mi je bezveze, dalje nisam išla.
Labirint straha - japanski horor koj je trebao bit strašan, tako glupo izrađeno, majko Božja ><
Muppets - ma samo sam puno više očekivala :)
I sve se više bojim da će i THG bit promašaj I mislim da ako je knjiga rađena po filmu, da prvo treba pročitati knjigu. :)
Sumraci - prvi je bio okej, drugi sam gledala i bio mi je bezveze, dalje nisam išla.
Labirint straha - japanski horor koj je trebao bit strašan, tako glupo izrađeno, majko Božja ><
Muppets - ma samo sam puno više očekivala :)
I sve se više bojim da će i THG bit promašaj I mislim da ako je knjiga rađena po filmu, da prvo treba pročitati knjigu. :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Uh, dodajem i onaj film, ne znam kako se zove, ali uglavnom, negdje u japanu ili kini. On je ostao bez posla, i mora izvršiti neke nemoralne zadatke da bi dobio pare. Npr. morao je pojesti govno da ne bi ubili neku ženu, jesti sirova crijeva od krave, i na kraju ubiti oca. I njegov otac je igrao istu igru, samo je on morao ubiti ovog i tako se film završi.
Nešto najogavnije što je moglo nastati u filmskoj produkciji.
Nešto najogavnije što je moglo nastati u filmskoj produkciji.
Ne sviđa mi se Edward Scissorhands. Nekako je jadan film. Inače Johnny ima dobre filmove, ali mi ovaj nikako nije sjeo -.-
Isto tako I turist da Angelinom i Johnnyem. Bezveze, radnja uopće nije normalna i prespoooraa je.
Isto tako I turist da Angelinom i Johnnyem. Bezveze, radnja uopće nije normalna i prespoooraa je.
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 1 / 1.