Govorne mane
+14
aca-perfect.
Pahuljica
tinchica
VanillaKismet
SmileIt.
Loud.
Psychadelia
Unique Yeah
Classy
Princess.
*LadyBird*
MirandaFan™
.BarbieBitch.
Phalange.
18 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Govorne mane
Nešto najniže što možeš raditi je isprdavati se s nečijim nedostatcima. Nitko nije savršen, a ne biti u mogućnosti izgovoriti slovo nije sramotno.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Story of my life...
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Je, sramotno je. :)Pretty Reckless je napisao/la:Nešto najniže što možeš raditi je isprdavati se s nečijim nedostatcima. Nitko nije savršen, a ne biti u mogućnosti izgovoriti slovo nije sramotno.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Je, sramotno je. :)Pretty Reckless je napisao/la:Nešto najniže što možeš raditi je isprdavati se s nečijim nedostatcima. Nitko nije savršen, a ne biti u mogućnosti izgovoriti slovo nije sramotno.
Sramotno je i tvoje postojanje.
Classy- Designer
Postojanje je postojanje.Pretty Reckless je napisao/la:!ωαкαωαкα. je napisao/la:Je, sramotno je. :)Pretty Reckless je napisao/la:Nešto najniže što možeš raditi je isprdavati se s nečijim nedostatcima. Nitko nije savršen, a ne biti u mogućnosti izgovoriti slovo nije sramotno.
Sramotno je i tvoje postojanje.
MirandaFan™- Drama Queen
Zašto bi bilo sramotno ne znati izgovoriti neko slovo ili imati bilo koju govornu manu?
Phalange.- Drama Queen
Pa nisu si ljudi to željeli, može se i to ispraviti.
p.s.
A ti budalo retardirana nabi si kišobran u šupak i otvori ga.
p.s.
Phalange.- Drama Queen
Molim te da ne koristiš takav riječnik ubuduće.Simline je napisao/la:Pa nisu si ljudi to željeli, može se i to ispraviti.
p.s.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Jer si u manjini - ja osobno govorim normalno, i onda bih se trebao prilagođavati tebi, koja ne govoriš tako? Jok, prilagodi se ti meni.Honey. je napisao/la:Zašto bi bilo sramotno ne znati izgovoriti neko slovo ili imati bilo koju govornu manu?
MirandaFan™- Drama Queen
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Jer si u manjini - ja osobno govorim normalno, i onda bih se trebao prilagođavati tebi, koja ne govoriš tako? Jok, prilagodi se ti meni.Honey. je napisao/la:Zašto bi bilo sramotno ne znati izgovoriti neko slovo ili imati bilo koju govornu manu?
Ovaj post je nevjerojatno glup i bez razloga, al okej.
Phalange.- Drama Queen
Itekako je potrebno dati lekciju kojekakvim neotesancima. Ne brini se, nisi jedina. Tako i oni munjeni likovi (ne govore, seru u gaće...) privlače previše pažnje. Zašto? Zato što si munjen? Zaboli me.Honey. je napisao/la:!ωαкαωαкα. je napisao/la:Jer si u manjini - ja osobno govorim normalno, i onda bih se trebao prilagođavati tebi, koja ne govoriš tako? Jok, prilagodi se ti meni.Honey. je napisao/la:Zašto bi bilo sramotno ne znati izgovoriti neko slovo ili imati bilo koju govornu manu?
Ovaj post je nevjerojatno glup i bez razloga, al okej.
MirandaFan™- Drama Queen
Ček, netko je neotesanac zato jer nezna izgovoriti neki slog ili takvo što?!
Phalange.- Drama Queen
Izigravaju nešto zato što ne znaju govoriti. Ok, ne znate govoriti, sakrijte se u kut sobe i plačite. Što bih vam ja?Honey. je napisao/la:Ček, netko je neotesanac zato jer nezna izgovoriti neki slog ili takvo što?!
MirandaFan™- Drama Queen
O Bože Hrvoje, daj se molim te spusti na zemlju.
Nekako si mislim da bi mogao dobiti još jednu opomenu.
Princess.- Administrator
A Donovan, koji u svakom postu govori nešto protiv mene - nema ništa. Fer, ha?Princess. je napisao/la:O Bože Hrvoje, daj se molim te spusti na zemlju.
---
Baj 'd' vej, ja pričam općenito. :)
MirandaFan™- Drama Queen
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Izigravaju nešto zato što ne znaju govoriti. Ok, ne znate govoriti, sakrijte se u kut sobe i plačite. Što bih vam ja?Honey. je napisao/la:Ček, netko je neotesanac zato jer nezna izgovoriti neki slog ili takvo što?!
Pa nisu oni krivi jer imaju govornu manu. Rođeni su s time.
Nisam ja vrijeđao to što su rođeni s tim. Već zato što ih definitvno preuveličavaju, pa tako jedna voditeljica nacionalne televizije ne zna reći R niti H. Sramota.Cannibal je napisao/la:!ωαкαωαкα. je napisao/la:Izigravaju nešto zato što ne znaju govoriti. Ok, ne znate govoriti, sakrijte se u kut sobe i plačite. Što bih vam ja?Honey. je napisao/la:Ček, netko je neotesanac zato jer nezna izgovoriti neki slog ili takvo što?!
Pa nisu oni krivi jer imaju govornu manu. Rođeni su s time.
MirandaFan™- Drama Queen
Jesam mu rekla da prestane? Jesam. I on će dobit opomenu ako nastavi. Bez brige.!ωαкαωαкα. je napisao/la:A Donovan, koji u svakom postu govori nešto protiv mene - nema ništa. Fer, ha?Princess. je napisao/la:O Bože Hrvoje, daj se molim te spusti na zemlju.
---
Baj 'd' vej, ja pričam općenito. :)
Princess.- Administrator
Kako god, smatram da je za Donovana opomena potrebna, a ja nisam rekao ništa ružno.
MirandaFan™- Drama Queen
On je to rekao jednom,a ti konstantno OFF-aš i da sam ja admin već bio sigurno imao neki 15 opomeni.
I zašto bi se ja sakrila u sobu i plakala jer neznam reći R?! I tko to preuveličlava?! Jel te netko možda silio da se sažaljevaš nad nama, ako je, onda je sve ovo moja pogreška. ;)
I zašto bi se ja sakrila u sobu i plakala jer neznam reći R?! I tko to preuveličlava?! Jel te netko možda silio da se sažaljevaš nad nama, ako je, onda je sve ovo moja pogreška. ;)
Phalange.- Drama Queen
Ovo je bilo metaforički. To sam rekao zato što postoji puno ljudi koji znaju reći slovo "r", a na HRT-u radi baš ona novinarka koja ga ne zna reći.Honey. je napisao/la:On je to rekao jednom,a ti konstantno OFF-aš i da sam ja admin već bio sigurno imao neki 15 opomeni.
I, da, problem je tvoj, naravno. Ja savršeno govorim. :)
MirandaFan™- Drama Queen
Nek si ti savršen i najpametniji, mi smo svi obični smrtnici.
Classy- Designer
Opet iskrivljuješ moje nakane i riječi.Pretty Reckless je napisao/la:Nek si ti savršen i najpametniji, mi smo svi obični smrtnici.
MirandaFan™- Drama Queen
Pa, nebi ih iskrivljivali da ne govoriš takve gluposti.
Phalange.- Drama Queen
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.