Chat :)
+11
Loud.
Točkica
SmileIt.
MirandaFan™
tinchica
Phalange.
Pahuljica
Classy
Psychadelia
Princess.
VanillaKismet
15 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 22 / 40.
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Chat :)
Mislila je da joj kažeš loša iskustva. :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Pa što si sanjala? :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Honey. je napisao/la:Pa što si sanjala? :)
Pa nisam ja, napisala sam da se nije meni dogodilo. Dogodilo se mojoj rođakinji dok sam spavala kod nje.
Daj Tea, kad si već natuknula nemoj nas ostaviti gladne, nije fer :P dugo tražim ljude sa iskustvom. Mooooolim te!
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Koji vrag si živčana? :)Cannibal je napisao/la:Honey. je napisao/la:Pa što si sanjala? :)
Pa nisam ja, napisala sam da se nije meni dogodilo. Dogodilo se mojoj rođakinji dok sam spavala kod nje.
MirandaFan™- Drama Queen
Cannibal je napisao/la:Honey. je napisao/la:Pa što si sanjala? :)
Ja sam mislila da si ti shvatila da sam te ja pitala jel ti se nešto dogodilo, a ne što si sanjala. Dakle, što se dogodilo rođakinji tvojoj?? Zanima me ful :D
Phalange.- Drama Queen
Znači spavala sam kod nje.
Odlučila sam gledat film na kompjuteru, a ona je zaspala. Za nekoliko sati ona se naglo ustala, sjela na krevet i zurila u jednu točku. Nije uopće treptala, izgledala je potpuno zaokupljeno. Mislila sam da samo mjesečari, međutim uskoro su joj iz očiju počele ići suze. Cijelo tijelo bilo je paralizirano osim očiju koje su doslovno izgledale kao da šalju vapaje koji traže pomoć. I dalje sam bila uvjerena da je riječ o mjesečarenju. Ali kad je ona toliko počela plakati, jecati, ali bez ikakvog zvuka shvatila sam da to nije uobičajeno mjesečarenje. Nisam znala kako joj pomoći, a cijela obitelj je otišla na feštu - osim nas dvije. Legla sam i ja, pokušala zaspati, misleći da će me to smiriti (a isto tako - mislila sam i da će se ona smiriti). Slijedeće jutro, probudila se s tamnim podočnjacima i u šoku, tresući se, došla je do mene i pokušala mi ispričati što je osjećala. Počela je ponovo plakati i ispričala mi je zaštrašujuću priču. Pričala mi je kako se nije svojevoljno digla, već je osjetila neku "veću silu". Oči su joj držane otvorene, nije ih mogla zatvoriti jer su je boljele. Oko sebe je vidjela crne siluete s crvenim očima koje su joj govorile zastrašujuće točne stvari (bar za prošlost znam da je točno): od prošlosti naših obitelji do "budućnosti". Osjećala se točno onako kako sam je ja vidjela: preplašeno i paralizirano. Nije mogla pomaknuti ni jedan dio svog tijela. A što je najbolje, ona nije... kako da kažem, nije "bila" u svom tijelu. Ona je sve to promatrala sa strane, kao neko drugo biće. Dosta toga je ona meni napričala, ali stvarno je prestrašno za promatrača - a kamo li za onog koji to iskusi.
Odlučila sam gledat film na kompjuteru, a ona je zaspala. Za nekoliko sati ona se naglo ustala, sjela na krevet i zurila u jednu točku. Nije uopće treptala, izgledala je potpuno zaokupljeno. Mislila sam da samo mjesečari, međutim uskoro su joj iz očiju počele ići suze. Cijelo tijelo bilo je paralizirano osim očiju koje su doslovno izgledale kao da šalju vapaje koji traže pomoć. I dalje sam bila uvjerena da je riječ o mjesečarenju. Ali kad je ona toliko počela plakati, jecati, ali bez ikakvog zvuka shvatila sam da to nije uobičajeno mjesečarenje. Nisam znala kako joj pomoći, a cijela obitelj je otišla na feštu - osim nas dvije. Legla sam i ja, pokušala zaspati, misleći da će me to smiriti (a isto tako - mislila sam i da će se ona smiriti). Slijedeće jutro, probudila se s tamnim podočnjacima i u šoku, tresući se, došla je do mene i pokušala mi ispričati što je osjećala. Počela je ponovo plakati i ispričala mi je zaštrašujuću priču. Pričala mi je kako se nije svojevoljno digla, već je osjetila neku "veću silu". Oči su joj držane otvorene, nije ih mogla zatvoriti jer su je boljele. Oko sebe je vidjela crne siluete s crvenim očima koje su joj govorile zastrašujuće točne stvari (bar za prošlost znam da je točno): od prošlosti naših obitelji do "budućnosti". Osjećala se točno onako kako sam je ja vidjela: preplašeno i paralizirano. Nije mogla pomaknuti ni jedan dio svog tijela. A što je najbolje, ona nije... kako da kažem, nije "bila" u svom tijelu. Ona je sve to promatrala sa strane, kao neko drugo biće. Dosta toga je ona meni napričala, ali stvarno je prestrašno za promatrača - a kamo li za onog koji to iskusi.
Ajoj. Stvarno ne znam šta da kažem.
Ni ja ne znam što da kažem.
To jest... Znam. Rođakinja je malo prošvikala. :)
To jest... Znam. Rođakinja je malo prošvikala. :)
MirandaFan™- Drama Queen
Šta znači prošvikala?
prošvikati (kajkavski sleng) = poludjeti
MirandaFan™- Drama Queen
Tea, prepala si me kao nikad. Ja sam mislila da se takve stvari događaju samo u filmovima. :$
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Jao bre...:O
Stravično.
Stravično.
Phalange.- Drama Queen
Ja sam se sad istripovala na svoj san. Ne valja sanjati svoje lice :O
Kud si taj "bre" našla?Honey. je napisao/la:Jao bre...:O
Stravično.
Pa nisi li ti iz Hrvatske?
---
Tako je to krenulo... Umjesto uzdizanja svoga jezika, korištenje tuđega.
MirandaFan™- Drama Queen
Pa dobro, zar nije pola ovdašnjih riječi iz engleskog riječnika?
prim.:frendice/frendovi ?
btw. tea, ne želim zabadati nos, ali.. Jel se ta 'budućnost' ostvarila?
Ajme kakve to ima veze pa i ja pričam ko da sam iz Bosne, a nisam.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Hhaha ali Bosna nema neko posebno narječje ili?
Drugo je Hrvatski i Engleski, i drugo je Hrvatski i Srpski.Schmetterlinge. je napisao/la:Pa dobro, zar nije pola ovdašnjih riječi iz engleskog riječnika?
---
Bez uvrede, ali, meni ne bi palo na pamet pisati "bre", u bilo kojoj situaciji. Zbog društva? Ma, kakvi.
--
Btw, HEP (elektra) se protivi ovomu napisanom.
Već 2 puta pišem isponova, jer padne napon i crkne PC. ><
---
Ella,
kakvo narječje te spopalo? ><
Da baš i postoji, sigurno se ne govori tako. (mislim na riječ - sigurno ima neka specijalizirana)
MirandaFan™- Drama Queen
Ajme Tea. :O
Ja sam imala par čudnih snova, ne bi baš rekla da su lucidni, pošto nisam bila potpuno svjesna svega. Dogodilo mi se par puta da bi onako usred sna počela biti svjesna da sanjam i nekako sam proživljavala sve to, kao da sam baš u tom trenutku tamo, imala sam taj neki drugačiji osjećaj. Ne znam kako bi to opisala.
I još mi se par puta dogodilo da sanjam nešto, probudim se, nakon 10-15 min opet zaspim i san se nastavi tamo di je stao.
Ja sam imala par čudnih snova, ne bi baš rekla da su lucidni, pošto nisam bila potpuno svjesna svega. Dogodilo mi se par puta da bi onako usred sna počela biti svjesna da sanjam i nekako sam proživljavala sve to, kao da sam baš u tom trenutku tamo, imala sam taj neki drugačiji osjećaj. Ne znam kako bi to opisala.
I još mi se par puta dogodilo da sanjam nešto, probudim se, nakon 10-15 min opet zaspim i san se nastavi tamo di je stao.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Schmetterlinge. je napisao/la:Hhaha ali Bosna nema neko posebno narječje ili?
Nema ali pričam kao da sam iz Bosne ovako inače. Pošto sam tu odma kod granice. A i sama sam Bosanka pa tako da, očekivano. :P
Classy- Designer
Ja uvijek sanjam čudne snove, ili ih ne sanjam.
Zamisli, prije par dana sam sanjala ovo:
Pita tata šta ćemo za ručak, dal da ide kupiti meso. Ja sjedim, uzimam nož i kažem: " ne treba, ručaćemo ovo", i sječem svoju šaku.. I onda gledam kako se smanjuje, i čudno, nema krvi.
STRAŠNO. Bilo mi je muka od tog sna. -.-
Hana, ti si u Slavonskom, jel tako? P tu smo, blizu :P
Zamisli, prije par dana sam sanjala ovo:
Pita tata šta ćemo za ručak, dal da ide kupiti meso. Ja sjedim, uzimam nož i kažem: " ne treba, ručaćemo ovo", i sječem svoju šaku.. I onda gledam kako se smanjuje, i čudno, nema krvi.
STRAŠNO. Bilo mi je muka od tog sna. -.-
Hana, ti si u Slavonskom, jel tako? P tu smo, blizu :P
Moja sestra sinoć sanjala groblje i nekom rođaku danas pozlije. A ona kad god sanja tako nešto ne bude dobro. A tek na njen rođendan... Isuse Bože pozlilo i didi i teti i oboje završili u bolnici. Ona stvarno zrači nekom čudnom energijom.
Jesam, da, ja sam iz Broda. :)
Jesam, da, ja sam iz Broda. :)
Classy- Designer
Moja mama uvijek sanja neke čudne snove. Najčešće mog ujaka koji je mrtav, i onda zove babu i dedu jer nekad predosjeti kad ih nešto boli..
A sestra, što ima snove.. Mogla bi snimiiti SF film.
A sestra, što ima snove.. Mogla bi snimiiti SF film.
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 22 / 40.