Chat :)
+11
Loud.
Točkica
SmileIt.
MirandaFan™
tinchica
Phalange.
Pahuljica
Classy
Psychadelia
Princess.
VanillaKismet
15 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 38 / 40.
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Chat :)
Huh :o Hoće to, oće.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
'Oće, oće, kad štede na kondenzatorima. :)Schmetterlinge. je napisao/la:Huh :o Hoće to, oće.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
I kakvi su vaši večerašnji planovi? Ja možda idem na koncert Divljih jagoda, ustvari kod nas su moto-susreti, ali žao mi je dati 60 kn za jedan dan što ću biti tamo. Jučer mi se nije dalo.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Schmetterlinge. je napisao/la:Tea, i Barbara, meni časovi traju 45 minuta samo subotom budu skraćeni ;)
Fair enough :)
Pretty Reckless je napisao/la:I kakvi su vaši večerašnji planovi? Ja možda idem na koncert Divljih jagoda, ustvari kod nas su moto-susreti, ali žao mi je dati 60 kn za jedan dan što ću biti tamo. Jučer mi se nije dalo.
Pošto jučer nisam išla van s ekipom zbog viroze (ili što god je to već bilo), danas ću ići jer mi je bolje, osjećam se kao nova osoba :)
Btw, ako ideš s dobrom ekipom, 60 kn nije puno :)
60 kuna je uvijek puno. :P
MirandaFan™- Drama Queen
Pretty Reckless je napisao/la:I kakvi su vaši večerašnji planovi? Ja možda idem na koncert Divljih jagoda, ustvari kod nas su moto-susreti, ali žao mi je dati 60 kn za jedan dan što ću biti tamo. Jučer mi se nije dalo.
Idiiiii, na motorijadama su naaajbolji provodi!
Kod nas bilo prošli vikend, i bilo je presavršeno, ja sam se ubila hahah
Bilo je besplatno, a i da se plaćalo ja bi išla...
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Motorijade su sranje. Bar meni.
MirandaFan™- Drama Queen
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Motorijade su sranje. Bar meni.
Kako kome :P
Pahuljica- Dude
Ma, ti si čudna sorta ludih gljiva. :)
MirandaFan™- Drama Queen
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Ma, ti si čudna sorta ludih gljiva. :)
Neka, neka :)
Hvala na komplimentu :)
Pahuljica- Dude
Ma, ništa, danas sam raspoložen. :)Pahuljica je napisao/la:!ωαкαωαкα. je napisao/la:Ma, ti si čudna sorta ludih gljiva. :)
MirandaFan™- Drama Queen
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Ma, ništa, danas sam raspoložen. :)Pahuljica je napisao/la:!ωαкαωαкα. je napisao/la:Ma, ti si čudna sorta ludih gljiva. :)
;) samo ti uživaj :)
Pahuljica- Dude
Ja sam se prošvercala samo sam proletila praktički pored onog lika što pregledava. I došla sam oko pol 10 i krenuli smo kući već oko 11 jer je bilo predosadno, jednostavno inače ne idemo na takva mjesta, a tamo je bilo puno metalaca i tako. Ali onda smo išli na kebap i ustvari najbolji dio je bilo vraćanje s te motorijade hahah. Nije mi neki gušt slušati te motore kako pucaju... Glazba je super ali ne znam, ja inače izlazim na house glazbu ili cajke ovisi kako sam raspoložena. :D
Classy- Designer
Jesam ti rekao da su motorijade sranje?Pretty Reckless je napisao/la:Ja sam se prošvercala samo sam proletila praktički pored onog lika što pregledava. I došla sam oko pol 10 i krenuli smo kući već oko 11 jer je bilo predosadno, jednostavno inače ne idemo na takva mjesta, a tamo je bilo puno metalaca i tako. Ali onda smo išli na kebap i ustvari najbolji dio je bilo vraćanje s te motorijade hahah. Nije mi neki gušt slušati te motore kako pucaju... Glazba je super ali ne znam, ja inače izlazim na house glazbu ili cajke ovisi kako sam raspoložena. :D
MirandaFan™- Drama Queen
Ja nisam nikad išla na nikakvu motorijadu. I ne privlači me to nimalo. Nekako imam osjećaj da je sve puno tih bradatih, dugokosih bajkera, metalaca, pijanaca i tako. A to može biti jezivo, haha.
Ja sam jučer bila kuma na krizmi. :) I bilo je odlično poslije na fešti. Najela sam se svega, naplesala, nasmijala i tako. :) Jedino šta sam imala ogromne štikle i noge me sad ubijaju. ><
Ja sam jučer bila kuma na krizmi. :) I bilo je odlično poslije na fešti. Najela sam se svega, naplesala, nasmijala i tako. :) Jedino šta sam imala ogromne štikle i noge me sad ubijaju. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
A, čuj, bolje to nego da si sav kilav i da kašlješ svake dvije minute, kao ja. :)
MirandaFan™- Drama Queen
A jadničak. :/ Ja se čudim kako nisam uopće prehlađena. Pokisla sam već valjda 10 puta ovaj mjesec. >< Inaće sam odmah prehlađena kad pokisnem, haha.
Princess.- Administrator
Sreća, sreća. Ja sam već peti put ove godine, ako ne i više. -.-Princess. je napisao/la:A jadničak. :/ Ja se čudim kako nisam uopće prehlađena. Pokisla sam već valjda 10 puta ovaj mjesec. >< Inaće sam odmah prehlađena kad pokisnem, haha.
MirandaFan™- Drama Queen
Ja sam bila ove godine 2 puta prehlađena, i guess.
Princess.- Administrator
Pa, kažem, sreća. :PPrincess. je napisao/la:Ja sam bila ove godine 2 puta prehlađena, i guess.
MirandaFan™- Drama Queen
Ili dobar imunitet. ;)
Princess.- Administrator
Ma, jok. :PPrincess. je napisao/la:Ili dobar imunitet. ;)
Karma is a bitch.
MirandaFan™- Drama Queen
To ti je jer si nas nervirao okolo na forumu :p
Kod mene sao sto snijeg nije udario O.o
Kod mene sao sto snijeg nije udario O.o
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Pretty Reckless je napisao/la:Ja sam se prošvercala samo sam proletila praktički pored onog lika što pregledava. I došla sam oko pol 10 i krenuli smo kući već oko 11 jer je bilo predosadno, jednostavno inače ne idemo na takva mjesta, a tamo je bilo puno metalaca i tako. Ali onda smo išli na kebap i ustvari najbolji dio je bilo vraćanje s te motorijade hahah. Nije mi neki gušt slušati te motore kako pucaju... Glazba je super ali ne znam, ja inače izlazim na house glazbu ili cajke ovisi kako sam raspoložena. :D
A šteta :)
Ja se baš na motorijadama mogu opustit i nekako taj "svijet" mi najbolje paše!
A pucanje motora-melem za uši hahah :D ♥
Pahuljica- Dude
Mene boli glava od tog :/
Ja ove godine *da kucnem* nisam bila nijednom jako prehlađena. Čim osjetim simptome, malo odmorim, popijem lekadol ili lupocet i probudim se ko nova.
Ja ove godine *da kucnem* nisam bila nijednom jako prehlađena. Čim osjetim simptome, malo odmorim, popijem lekadol ili lupocet i probudim se ko nova.
Classy- Designer
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 38 / 40.