Ponedjeljak
5 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.
Ponedjeljak
Nekada sam ga volio, sada ga niti ne postujem.
Cemu sluzi? Da bi ubio ljude u pojam i dokazao im da se trebaju muciti.
Donovane, ali, danas ces vidjeti svoje prijatelje. Ma to je u redu, no racunas li one duge 45 minutne grozote pod kojima me pitaju, zapisujem i odgovara.
To je najveci problem. Naravno i oni umisljeni ucitelji kojih je 99.99 posto. Koji te zele unistiti i zele ti dokazati da si za njih nitko i nista, samo papir u imenku.
ZATO ZELIM SE ISPISATI IZ SKOLE !
Cemu sluzi? Da bi ubio ljude u pojam i dokazao im da se trebaju muciti.
Donovane, ali, danas ces vidjeti svoje prijatelje. Ma to je u redu, no racunas li one duge 45 minutne grozote pod kojima me pitaju, zapisujem i odgovara.
To je najveci problem. Naravno i oni umisljeni ucitelji kojih je 99.99 posto. Koji te zele unistiti i zele ti dokazati da si za njih nitko i nista, samo papir u imenku.
ZATO ZELIM SE ISPISATI IZ SKOLE !
Re: Ponedjeljak
Dobrodošao u moj svijet.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Čekaj da dođeš u srednju. :)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ponedjeljak, hladan i siiiv..
Joj, e, ponedjeljak mi je inače super, ali mi je raspored katastrofa.. Ugl, ja se ne bih previše žalila na srednju, pa zar nisu to najljepše godine, malo učiš, ne mora uopšte biti 5, izlaziš, kad već kreneš na fakultet onda ide i posao i sve.... Sad vam je najbolje.
Joj, e, ponedjeljak mi je inače super, ali mi je raspored katastrofa.. Ugl, ja se ne bih previše žalila na srednju, pa zar nisu to najljepše godine, malo učiš, ne mora uopšte biti 5, izlaziš, kad već kreneš na fakultet onda ide i posao i sve.... Sad vam je najbolje.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Da, al' dok si tamo se ne čini tako. >< A ako malo učiš imaš 2, dakle, moraš učit dosta za 4...petica nam je nedosižna. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Malo učiš? Da, ako želiš jedva prolaziti. Izlaziš, da, ali je prepuno drame i suza. Ja bi radije na faks, kažu da se tek onda živi.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Neznam,ja obožavam ponedjeljak....ali samo zbog rasporeda :)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.