Mir - van iz sobe
+5
Lu.
.BarbieBitch.
Princess.
Classy
Unique Yeah
9 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.
Mir - van iz sobe
Osjećam potrebu za samoćom i gledanjem u zid svoje sobe. Napet sam i želim se opustiti. Sve ću to učiniti na jedan kreativan način. Na način da uništim sobu u očima svojih roditelja. Nisam uspio.
1. Istjerao sve iz sobe.
2. Pustio si Glazbu ( Počela sa Gagom, završila sa Cile mile)
3. Drapao postere i bacao komadiće papira po sobi misleći da radim spot.
4. Iskoristio cd-e i napravio od njih zavjese za vrata.
5. Na vrata markerom pisao svakakve stvari ( Brutalnost, želja za slobodom, Mržnju)
6. Počistio sve !
7. Sjetio se da imam neiskorištenih gumenih špaga za pletenje
8. Zavezao ih da vise sa daski s gornjeg kreveta.
I tako umoran odlučio sam samo leći u krevet i zamišljati što će sve doći u moju livadu na donjoj strani gornjeg kreveta. Vidio sam zečiće, izvadio sam nož i propiknuo ih. Počela je teći marmelada koju ja mrzim. Stoga sam zečeve bacio sa livade. U daljini sam vidio mnogo sunašca kako se bljeskaju (Cd zavjese). No sve je to bilo upropašteno kada je u sobu došla božica munja i gromova. No, mislivši da će ju razljutiti moje remek djelo. Oduševila se i rekla je kako svoju grozotu i mržnju prema mom mjestu stanovanja iskazujem na odličan način. I to je kada želiš nekoga zeznuti, sebi naravno stvoriti oazu mira.
p.s. Prodajem zečeve koji seru marmeladne bombice, i bambije bez glave jer im je mozak bio najfiniji. Zaželio sam se brutale.
1. Istjerao sve iz sobe.
2. Pustio si Glazbu ( Počela sa Gagom, završila sa Cile mile)
3. Drapao postere i bacao komadiće papira po sobi misleći da radim spot.
4. Iskoristio cd-e i napravio od njih zavjese za vrata.
5. Na vrata markerom pisao svakakve stvari ( Brutalnost, želja za slobodom, Mržnju)
6. Počistio sve !
7. Sjetio se da imam neiskorištenih gumenih špaga za pletenje
8. Zavezao ih da vise sa daski s gornjeg kreveta.
I tako umoran odlučio sam samo leći u krevet i zamišljati što će sve doći u moju livadu na donjoj strani gornjeg kreveta. Vidio sam zečiće, izvadio sam nož i propiknuo ih. Počela je teći marmelada koju ja mrzim. Stoga sam zečeve bacio sa livade. U daljini sam vidio mnogo sunašca kako se bljeskaju (Cd zavjese). No sve je to bilo upropašteno kada je u sobu došla božica munja i gromova. No, mislivši da će ju razljutiti moje remek djelo. Oduševila se i rekla je kako svoju grozotu i mržnju prema mom mjestu stanovanja iskazujem na odličan način. I to je kada želiš nekoga zeznuti, sebi naravno stvoriti oazu mira.
p.s. Prodajem zečeve koji seru marmeladne bombice, i bambije bez glave jer im je mozak bio najfiniji. Zaželio sam se brutale.
Re: Mir - van iz sobe
Hahahah a da probaš igrat GTA? Ja tako iskaljujem bijes. :D
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Zanimljivo. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja upalim svoj playstation,stavim u njega tekken 5,slušalice na usi i tako se rijesavam bijesa ;) također isto tako znam sa GTA san andreas xD
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Ja se bijesa rješavam trčanjem. Zdravije je i mršam. :)
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Ja samo vrištima,ali veoma zanimljivo. Inace,rjetko sam zivcana.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Haha. Zanimljiva priča :D
Ja sam skoro svaki dan živčana i to jako ali kako se smirujem nemam pojma. xD Ja mislim da ugl. mami sve živo izgovorim. :P
Ja sam skoro svaki dan živčana i to jako ali kako se smirujem nemam pojma. xD Ja mislim da ugl. mami sve živo izgovorim. :P
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.