Chat :)
+12
-Mitchie
.BarbieBitch.
Točkica
Phalange.
Unique Yeah
Psychadelia
Classy
*LadyBird*
MirandaFan™
Princess.
VanillaKismet
Pahuljica
16 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Chat :)
Željko neće pjevat na engleskom, al i bolje....
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
I meni je bolje. Ovako mi je nekako efektnija. Inaće pjesme više volim na eng, ali ova mi ovako više paše. :)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
De u ku*ac i više s tim engleskim, predstavljaš svoju zemlju. Eurosong je RETARDIRAN. Svi pjevaju na engleskom umjesto da predstavljaju svoju tradiciju i jezik. Zar nije to poanta eurosonga? ><
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Da. Ja sam isto za to da pjevaju svi na svom jeziku. Mislim, meni osobno ljepše zvuči na engleskom, ali opet.
A danas je to samo tko će se više skinut, plesat i takve stvari.
A danas je to samo tko će se više skinut, plesat i takve stvari.
Princess.- Administrator
Baš e.
Ako bude pjevao na engleskom izgubiće se smisao. Onda bolje da se zove 'Englishvision' -.-
Kod nas je grmilo, škola je bila potpuno mokra i nije bilo struje jer je kiša doslovno ko iz ogromnog nebeskog lavora lila.
Ako bude pjevao na engleskom izgubiće se smisao. Onda bolje da se zove 'Englishvision' -.-
Kod nas je grmilo, škola je bila potpuno mokra i nije bilo struje jer je kiša doslovno ko iz ogromnog nebeskog lavora lila.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja sam sad na terasi i uživam u kiši. Volim to kad pada kiša, a opet je toplo. :)
Princess.- Administrator
Jel bio itko u solariju ikada?
Classy- Designer
Ja nisam.
Princess.- Administrator
Ja bi išla. Stara mi da, ali samo prije ljeta, neda mi ovako tijekom godine da idem jer se boji da ne dobijem neku boleščinu. Ja sam dosta svijetla pa ne znam kako bi to na mene djelovalo.
Classy- Designer
Princess. je napisao/la:Ja nisam.
niti ja...
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Dođi u taj salon pa pitaj šta i koliko treba tvojoj koži. Mislim da ako nisi odjednom predugo unutra ti ne bi trebalo ništa biti.
Princess.- Administrator
Pretty Reckless je napisao/la:Jel bio itko u solariju ikada?
Ja jesam zbog bolesti. Svaki dan sam morala ići. Predobro nešto, svakako probaj ako ćeš imat priliku :)
Što se tiče eurosonga, bolje je da pjevaju na svojim jezicima. Prošle godine kad nas je Daria predstavljala više nije bio "Celebrate" nego nešto što zvuči poput "Salad Break". O___o
Ja sam više za neki univerzalni jezik, nego za, kaj ja znam, neke tamo klj-klj.Cannibal je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:Jel bio itko u solariju ikada?
Ja jesam zbog bolesti. Svaki dan sam morala ići. Predobro nešto, svakako probaj ako ćeš imat priliku :)
Što se tiče eurosonga, bolje je da pjevaju na svojim jezicima. Prošle godine kad nas je Daria predstavljala više nije bio "Celebrate" nego nešto što zvuči poput "Salad Break". O___o
---
Kakve bolesti? ><
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Hahahahaha Tea :'D
Nisam bila u solariju,dovoljno pocrnim po ljeti,a i nemam neku potrebu. Nije mi to tako vazno.
Nisam bila u solariju,dovoljno pocrnim po ljeti,a i nemam neku potrebu. Nije mi to tako vazno.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
HAHAHA Istina to za Dariu!
Ne znam dal' bi Daria bila veći fail da je pjevala na hrvatskom, jer ne zna ni hrvatski pričat normalno ili ovako na engleski. Strašno.
Princess.- Administrator
Ta Daria je bila sranje, ali vidiš da smo se opekli i sad smo poslali na Euroviziju nekog normalnog - iako bih ja rađe Rozgu.Princess. je napisao/la:Ne znam dal' bi Daria bila veći fail da je pjevala na hrvatskom, jer ne zna ni hrvatski pričat normalno ili ovako na engleski. Strašno.
MirandaFan™- Drama Queen
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Kakve bolesti? ><
Ma u pitanju je psorijaza, kožna bolest, nasljedna. Ja sam je naslijedila od pra-prabake. Nije zarazna, naravno, i ja sam dobro prošla jer imam blaži oblik. Liječila sam to i sad se povuklo, ali nije do kraja izlječivo. Ni ne osjetiš da to imaš, samo ponegdje vidiš pojačano crvenilo na koži i onda znaš da se vratilo.
Ti si sva neka... ><Cannibal je napisao/la:!ωαкαωαкα. je napisao/la:Kakve bolesti? ><
Ma u pitanju je psorijaza, kožna bolest, nasljedna. Ja sam je naslijedila od pra-prabake. Nije zarazna, naravno, i ja sam dobro prošla jer imam blaži oblik. Liječila sam to i sad se povuklo, ali nije do kraja izlječivo. Ni ne osjetiš da to imaš, samo ponegdje vidiš pojačano crvenilo na koži i onda znaš da se vratilo.
MirandaFan™- Drama Queen
...whatever.
Gleda netko eurosong? :) Dojmovi?
Meni je Željko bio odličan, Nina mi je bila sasvim ok prema ovima ostalima. Grozno je danas. Jedino mi je još Švedska dobra.
Gleda netko eurosong? :) Dojmovi?
Meni je Željko bio odličan, Nina mi je bila sasvim ok prema ovima ostalima. Grozno je danas. Jedino mi je još Švedska dobra.
Princess.- Administrator
Slažem se, sviđaju mi se, a Bosna mi je skroz neupamtljiva. I nije mi možda Makedonija loša :)
btw, mislila sam da će mi Željko biti dosadan, ali mi je drago što su ubrzali malo ritam.
btw, mislila sam da će mi Željko biti dosadan, ali mi je drago što su ubrzali malo ritam.
Meni je Bosna skroz dosadna, Makedonija mi je užas. Ona ženska se samo dere. Željko i ona ženska iz Švedske su mi najbolji.
A ona Slovenka ima 16 i pol godina, lol.
A ona Slovenka ima 16 i pol godina, lol.
Princess.- Administrator
Prošo :D !
Sad su mi favoriti Grčka i Srbija i Švedska! :) mada po meni je trebala proći hrvatska umjesto turske.. Al... Kad ne bi turska prošla bio bi šok -.-
Sad su mi favoriti Grčka i Srbija i Švedska! :) mada po meni je trebala proći hrvatska umjesto turske.. Al... Kad ne bi turska prošla bio bi šok -.-
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 11 / 40.