[~7] Javna isprika.
+7
Psychadelia
Pahuljica
Classy
Princess.
VanillaKismet
Phalange.
MirandaFan™
11 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Zašto? Zato.
Stranica 1 / 1.
[~7] Javna isprika.
Oukej...
Zajebao sam. Čitam svoje postove, od prvoga do zadnjega, makar mi to uzelo vremena, i mogu reći samo jedno - nemoguć sam, živcirajuć i trebao bih već imati ban. Ne poštujem ljudske vrijednosti, već gledam samo kako da meni bude dobro, jer sam ja "kralj", a vi... Kad sam ja nešto za vas pitao, a da to nije bilo rečeno sarkastično ili u sklopu mojeg problema? Nikad. Eto, sad se jadam za koljeno, a kad se jadala Tea (s razlogom), ja sam joj rekao samo ružne stvari. Mislim, Tea, stvarno ti se divim što mi nisi već dala ban, jer sam ja taj ban zaslužio. Ja ti jednostavno nisam smio reći da si ti debela, ne toliko zbog pravila foruma, već zbog nekakvih socijalnih pravila. I, moram ti reći, divim ti se i ljubomoran sam na snagu tvoga duha i svijesti, a to nikako nije za vrijeđanje. Mogu samo plakati nad tvojom slkom i diviti se tvojoj svijesti, jer ti si se žrtvovala za bolji život, a ja sam to u jednoj rečenici bacio u vjetar. Sram me može biti. Nažalost, vrijeme ne mogu vratiti, ali moraš znati da ti se ispričavam. Oprostite svi što vam Vas vrijeđao, oprostite što sam urođene mane osuđivao, iako je to krajnje neljudski od svakog čovjeka. Da, moji postupci se ne mogu opravdati, jer je šteta učinjena. Moram, i mogu samo reći da nisam tako mislio. Možda sam toliko umobolno bolestan, pa uživam u tuđoj nesreći i svađama? Ipak mislim da ne, iako bi se to tako moglo protumačiti, i vjerujem da se to tako može protumačiti iz primjera na forumu. Samo se svima vama želim ispričati što sam rušio sklad ovog foruma, i moram reći da su moje opomene zaslužene. Oprostite.
Zajebao sam. Čitam svoje postove, od prvoga do zadnjega, makar mi to uzelo vremena, i mogu reći samo jedno - nemoguć sam, živcirajuć i trebao bih već imati ban. Ne poštujem ljudske vrijednosti, već gledam samo kako da meni bude dobro, jer sam ja "kralj", a vi... Kad sam ja nešto za vas pitao, a da to nije bilo rečeno sarkastično ili u sklopu mojeg problema? Nikad. Eto, sad se jadam za koljeno, a kad se jadala Tea (s razlogom), ja sam joj rekao samo ružne stvari. Mislim, Tea, stvarno ti se divim što mi nisi već dala ban, jer sam ja taj ban zaslužio. Ja ti jednostavno nisam smio reći da si ti debela, ne toliko zbog pravila foruma, već zbog nekakvih socijalnih pravila. I, moram ti reći, divim ti se i ljubomoran sam na snagu tvoga duha i svijesti, a to nikako nije za vrijeđanje. Mogu samo plakati nad tvojom slkom i diviti se tvojoj svijesti, jer ti si se žrtvovala za bolji život, a ja sam to u jednoj rečenici bacio u vjetar. Sram me može biti. Nažalost, vrijeme ne mogu vratiti, ali moraš znati da ti se ispričavam. Oprostite svi što vam Vas vrijeđao, oprostite što sam urođene mane osuđivao, iako je to krajnje neljudski od svakog čovjeka. Da, moji postupci se ne mogu opravdati, jer je šteta učinjena. Moram, i mogu samo reći da nisam tako mislio. Možda sam toliko umobolno bolestan, pa uživam u tuđoj nesreći i svađama? Ipak mislim da ne, iako bi se to tako moglo protumačiti, i vjerujem da se to tako može protumačiti iz primjera na forumu. Samo se svima vama želim ispričati što sam rušio sklad ovog foruma, i moram reći da su moje opomene zaslužene. Oprostite.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Re: [~7] Javna isprika.
Well, s moje strane je isprika prihvaćena i ovaj post ti je stvarno trebao i nije glup :3
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Hvala. :)Honey. je napisao/la:Well, s moje strane je isprika prihvaćena i ovaj post ti je stvarno trebao i nije glup :3
Ovaj post je trebao biti napisan i prije, ali stvarno nisam imao hrabrosti...
Mislim, imam hrabrosti za vrijeđanje, a nemam za ispriku. To stvarno nije uredu od mene, i nikada neće ni biti uredu. Prošlost ne mogu vratiti, a htio bih. :/
MirandaFan™- Drama Queen
Oh, svašta bi htjeli...
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Oh pa jel to dobri dečko na pomolu? Isprika prihvaćena! Stvarno si ovo dobro napisao i stvarno mi je drago da si uvidio neke stvari. Vrijeme ne možeš vratiti, ali možeš se popraviti i prvi korak si učinio sa ovim postom. Svaka čast!
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Hvala na podršci. :)
---
Ma, gledao sam postove, i stvarno vidim kako mogu biti zao i kako sam se promijenio iz mirnog djeteta u glavnog predvodnika raznih uvreda, što mi stvarno, do prije godinu dana, nije bilo slično. Nisam si smio dopustiti da mi se tako nešto dogodi, ali sad moram paziti i biti tolerantan, i ta loša navika će jednog dana (nadam se ubrzo) nestati. :)
---
Ma, gledao sam postove, i stvarno vidim kako mogu biti zao i kako sam se promijenio iz mirnog djeteta u glavnog predvodnika raznih uvreda, što mi stvarno, do prije godinu dana, nije bilo slično. Nisam si smio dopustiti da mi se tako nešto dogodi, ali sad moram paziti i biti tolerantan, i ta loša navika će jednog dana (nadam se ubrzo) nestati. :)
MirandaFan™- Drama Queen
Hoće, samo valjda ti je jasno, nema više vraćanja ka starom?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Sure da mi je jasno.Schmetterlinge. je napisao/la:Hoće, samo valjda ti je jasno, nema više vraćanja ka starom?
Obećajem da se neću više vraćati na staro. Ma, kakvo staro? Staro više ne postoji, nikad nije ni postojalo... :P
MirandaFan™- Drama Queen
Oho. Netko je doživio prosvjetljenje. :) Ja ti opraštam pod uvjetom da ćeš ubuduće pazit šta pričaš. :)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Super!Princess. je napisao/la:Oho. Netko je doživio prosvjetljenje. :) Ja ti opraštam pod uvjetom da ćeš ubuduće pazit šta pričaš. :)
Imamo dogovor. :)
---
Baš pričam s nekim frendovima... Baš sam bio... Uff. ><
Ne ponovilo se. Ugledam se na Teu, i iskorijenim to zlo koje se nametnulo. :)
MirandaFan™- Drama Queen
Jesi se ti puko od policu ko Dino u LZN pa se opametio ili šta?
Ajd nek si bar shvatio.
Ajd nek si bar shvatio.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ma, ne. Shvatio sam da se sve ne vrti oko mene. :)
MirandaFan™- Drama Queen
Lupio se u koljeno. >< JK. ;)
Nego, kako si tako naglo to shvatio, lol?
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Srećom, koljeno nije glava, pa još uvijek mogu donositi normalne odluke. :PPrincess. je napisao/la:Lupio se u koljeno. >< JK. ;)
---
Ma, recimo da mi se... skupilo svega toga. Čitao sam neke postove, razgovarao na telefon s frendom, i malo sam "popizdio", rasplakao se, skužio neke stvari, opet čitao postove od početka, analizirao malo s drugom frendom na facebooku... Uglavnom, eto, smatram da je obostrano bolje da diktatura prestane, jer niti za mene niti za vas nije dobro da govorim gluposti, i da budem nešto što nisam (nažalost, to sam postao, ali isto tako ću to izbrisati iz naravi).
MirandaFan™- Drama Queen
Ja sam actually znala da ti zapravo nisi takav kakav se predstavljaš jer bi nekad skroz normalno pričao i skroz se normalno ponašao...Dobro da si shvatio da ti onakvo predstavljanje ne ide u prilog :)
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Što se tiče onih uvreda, mene ti to ne dira toliko. Davali su mi i puno gora imena i nadimke, tako da što se mene tiče isprika je uvažena :)
S moje strane,također isprika prihvaćena :)
I lijepo si to sve napisao ;)
Vjerujem da češ ovakav i ostati,hvala na isprici =)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Sure. Valjda. Hihi. :P_NeverStop_ je napisao/la:S moje strane,također isprika prihvaćena :)
MirandaFan™- Drama Queen
Haha, nije prvi april. Meni si baš bio super prije, no nema veze.
Ja nemam što prihvatiti. x)
Ma je... 1% ljudi ispadnem super, a ostalima to baš ne paše... A ne paše ni meni samomu. :PSelenator♥ je napisao/la:Haha, nije prvi april. Meni si baš bio super prije, no nema veze.
MirandaFan™- Drama Queen
I s moje je strane isprika prihvaćena.
Nadam se da ćemo se napokon početi slagati !
I s moje je strane isprika prihvaćena.
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Zašto? Zato.
Stranica 1 / 1.