..da razjasnim neke stvari... :)
+6
.BarbieBitch.
Princess.
Classy
Little Monster^^
VanillaKismet
Točkica
10 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: I believe
Stranica 1 / 1.
..da razjasnim neke stvari... :)
Imam 16,5 godina, nisam klinka, a nisam ni nešto odrasla. Ne živim u dvorcu, nemam baš novaca da plivam u njima, a nisam ni siromašna. Moj tata nema najnoviji ferari, ali budimo relani - kaj će mu?! To što živim na selu ne znači da sam seljačina, već baš suprotno. Nisam ultrasuperturbo zgodna, ali nisam ni ružna - nitko nije. To što imam muške frendove ne znači da se j**em s njima i da brijem sa svakim, već da imam osobe kojima mogu vjerovati isto kao i ženskim frendicama. To što se volim zezati isto ne znači da brijem sa svima - nisam ja kriva što neki to krivo shvaćaju. To što ne želim biti ni sa kime ne znači da ih sve navlačim za nos - jednostavno ne želim biti s nekim ko mi se ne sviđa. To što ne podnosim kad mi netko priča iza leđa, a ovako smo si 'super', pa kada sam iskrena prema toj osobi (da ne želim takva sranja), ne znači da sam bezobrazna i glupa. To što se tučem s bratom i 'vrijeđam' ga, ne znači da ga mrzim - baš suprotno, ali ti to nemaš pravo raditi. To što u školi prolazim s 4 (prosjek oko 3.9), ne znači sam glupa, već da jednostavno nemam volje učiti i da mi se to neda. To što se bavim svime i svačime ne znači da nemam pametnijeg posla i da mi je dosadno u životu, baš suprotno - iskorištavam svaku svoju minutu najbolje što znam. To što neki puta malo više popijem kad sam s ekipom, ne znači da sam mrtva pijana i da ne znam za sebe. To što se ponašam tako kakva stvarno jesam, ne znači da se pretvaram ili kako si to već neki ljudi protumače. (...)
Ima još milijun stvari koje sam mislila dodati, ali bi stvarno bilo previše.. Ne morate pročitati ni ovo, ali stvarno sam se morala negdje malo ispucati. :)
Re: ..da razjasnim neke stvari... :)
+ Za pravu curu!
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ovo ti je još jedan super napisan tekst :))
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Točno to što si sve nabrojala! Odlično! +
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Slažem se od riječi do riječi. Evo i od mene +.;)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Prekrasno napisano *_*
Slažem se s tobom od prve do zadnje rijeći =D
+ od mene ;)
Slažem se s tobom od prve do zadnje rijeći =D
+ od mene ;)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Imas plus,zato jer imas svoje stavove i nije ti stalo do tudih misljnja. Ti ces dobro proc u zivotu zbog toga. :3
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Iodmeneplus. :)
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
+ svaka čast :D
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Similar topics
» Stvari koje vas živciraju
» Nekoliko stvari koje su važne, a mi ih neznamo o vama!
» Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
» Nekoliko stvari koje su važne, a mi ih neznamo o vama!
» Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
Adore Teens :: Teens :: Columns :: I believe
Stranica 1 / 1.