Zelle's Graphic
+6
Classy
Little Monster^^
Psychadelia
Phalange.
SmileIt.
-Mitchie
10 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Zelle's Graphic
Više mi se sviđa 1. :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ovaj prvi na Riri je super :D
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
onaj od RiRi se i meni se vise svida, puno vise nego onaj s Katy xD kad dodem kuci (nezz tocno kad cu) dolaze nove stvari tj. gifovi, potpisi, avi, itd... ;) stay tuned :P
P.S. ovi gifovi koji su mi sad u potpisu i avi nisu moji vec sam avi nasla na internetu, a gifove na nekom RihannaRocks forumu.
P.S. ovi gifovi koji su mi sad u potpisu i avi nisu moji vec sam avi nasla na internetu, a gifove na nekom RihannaRocks forumu.
Novi gif, sve sam premjestila na prvi post, tako da molim admine da obrisu ove stare jer ja nemogu a vec je sve na prvom postu ;)
Da znam -.- nezz nekako nemam nekog dobrog materijala za rad u photoshopu, neznam gdje da nadem dobre brusheve, teksture, slike itd... jbg
Like i said, deviantart.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
znam, ali nisam sad kuci, na moru sam i ponjela sam neki stari laptop krntiju jedva se pokrece tako kad dodem kuci onda xD
Stalno imaš neke izgovore. Veliki savjet kojeg bi se stvarno trebala držati je da ne izlaziš iz PS-a, ne objavljuj rad dok nisi zadovoljna njime. Ovako stalno pišeš "a, ne znam gdje nabaviti resurse", "nije mi ispao kako sam htjela" i slično. Nemoj očekivati nikakve bolje komentare dok sama ne budeš zadovoljna s radom.
Covjece sto ja volim tvoje komentare, trebas ti meni malo cesce komat, nekako svi su komentari super i tako to, ali tvoji su iskreni i to mi se svida i jos su strogi a ja volim strogo xD haha
TeenQueen♥ je napisao/la:Covjece sto ja volim tvoje komentare, trebas ti meni malo cesce komat, nekako svi su komentari super i tako to, ali tvoji su iskreni i to mi se svida i jos su strogi a ja volim strogo xD haha
Sorry ako ispada prestrogo, nije mi to namjera, ali volim napisati što mislim i to ne samo napisati "super je" ili "koma je", nego i dodati neku konstruktivnu kritiku. :)
Potpis ti je...živ lol
Slike? Ako tražiš sliku neke odredene osobe,probaj traziti na njihovim sluzbenim stranicama npr. za Katy Perry -> http://www.katyperry.com/photo-gallery/ ;)
Tu ja mislim mozes naci i sve njihove spotove u HQ-u valjda :)
Ako tražiš neke neodređene slike probaj na We Heart It-u ili na googleu ;)
Slike? Ako tražiš sliku neke odredene osobe,probaj traziti na njihovim sluzbenim stranicama npr. za Katy Perry -> http://www.katyperry.com/photo-gallery/ ;)
Tu ja mislim mozes naci i sve njihove spotove u HQ-u valjda :)
Ako tražiš neke neodređene slike probaj na We Heart It-u ili na googleu ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Hehe lol xD
Ja vecinom slike trazim na googlu ili na we<3it, ali ako ne nadem tu, onda nadem neke blogove o tim ljudima o kojim trazim slike i tu nadem dobre slike koje su s sluzbenih stranica xD
---
Nove header, pogledajte u prvom postu
Ja vecinom slike trazim na googlu ili na we<3it, ali ako ne nadem tu, onda nadem neke blogove o tim ljudima o kojim trazim slike i tu nadem dobre slike koje su s sluzbenih stranica xD
---
Nove header, pogledajte u prvom postu
Vidi se poboljšanje, samo gad joj stavljaš sjenku onda bolje da bude prirodna boja sjenke (sivkasta, boja leda) nego smeđa ili koja je to već.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
@Guess. dobro to je lako promjenit, kasnije cu to ispravit pa ponovo stavit, svakako sam sacuvala .psd xD
@SmileIt, ne kontam to sto govoris sry ._.'
@SmileIt, ne kontam to sto govoris sry ._.'
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 2 / 2.